Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2010. február 22. 0 hozzászólás
 

Lassan fél éve, hogy a konfighoz nyúltunk volna az oldalhoz tartozó TotalCS szerveren, ez sajnos meg is látszik a jelenlegi látogatottságon. Gondolhatná az ember, hogy valószínűleg jobb szerverek léptek a

Lassan fél éve, hogy a konfighoz nyúltunk volna az oldalhoz tartozó TotalCS szerveren, ez sajnos meg is látszik a jelenlegi látogatottságon. Gondolhatná az ember, hogy valószínűleg jobb szerverek léptek a színre, amelyek elszipkázták a játékosokat. Korántsem erről van szó. A publik játékosok szétszéledtek a nonsteam és onlyd2 szerverek irányába, amellyel akaratlanul is magukkal rántották az igényesebb játékos réteget, hiszen ki akarna üres szerveren játszani.
A nonsteam szerverek nem véletlenül vannak sokan, hiszen az emberek képtelenek fizetni néhány ezer forintot egy klasszikus játékért, inkább eltűrik azt a bizonyos kellemetlen légkört. Beleértve ebbe nem csak a hélium hangon felmenőinket sértegető alsó tagozatos csemetéket, de a rendszeresen beugró szemérmetlen csaló brigádot is. Ezek közé sorolható nem ritkán maga a szerverhez tartozó admin is, aki igazából csak a  szórakoztatására köt bele mindenkibe, és slappolgatja a „jónépet". Ezek a szerverek emellett nem csak tömérdek felesleges skint és hangot töltetnek le velünk, de a legtöbb esetben egy sufnigépről futnak, így a tickrate nem éri el az adminok szájának pH értékét sem. Sajnos ezek tények, szépíthetjük őket, de ezekkel mindenki teljes mértékben tisztában van. Ezzel persze nem arra szeretnénk utalni, hogy igenis minden nonsteam szerver igénytelenül van megszervezve, pusztán a nagy többség tapasztalataink szerint nem érdemli meg a jó public megítélést.
Körbe nézvén a mostani szomorú helyzeten, úgy gondoltuk tehát, hogy elérkezett a TotalCS szerver újabb ráncfelvarrása. A bővített részben olvashattok a mapokról és az adminstábról.
Szerver
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: medve a maci


A szerver továbbra is 100-as ticken üzemel, így nagy panasz nem lehet a stabilitásra. Emellett marad a régi adminstábunk, ami mostmár kiegészül Rozsomák kollegával, és nem túl szerény személyemmel: HeNtEs, spa[R]co, MoonDoom, proN1low, rizE, Z-Style, QqCS, wiggles.LION kiki, Azazel, iroc-z, RaptorTM #lamas.hu, Megatron, Rozsomák, medve a maci. Megpróbálunk megtenni mindent, a játék tisztán és nyugalmas körülmények közötti lefolyása érdekében. Ezért megkérnék mindenkit, hogy a napközben felgyülemlett jelentős tesztoszteron mennyiséget igyekezzen a taktika oltárán feláldozni, nem a felesleges feszültség keltésre. Célunk a régi Smalla/Cali/Cheyenne hangulat visszahozása, de ehhez természetesen a közösség hozzáállása is szükséges, nem csak az adminszigor.
Jöjjön utoljára, de nem utolsó sorban az új mapok sokasága. A szerveren megmarad minden alap warmap valamint a cpl mapok, de a custom mapok kedvelőinek is kedveskedni akarunk. A szerverre felkerül a jó öreg Lost Temple és a Cefalu, amelyek jól játszhatóak mind kevéske ember, mind tömeg jelenlétében. A dust2 örülteknek fenntmaradt természetesen az alap d2, de beraktunk egy úgynevezett dust2_aftersource nevezetű redux mapot. Ez a map a tavaszi varázs és hasonszőrű igénytelen társaival ellentétben, nincs tele dobozokkal és felesleges tereptárgyakkal, gátolva a játékmenet folyamatosságát. Ez a map arra hivatott, hogy az eredeti hangulatot egy szebb kinézetben, változatlan játékélménn mellett kapjuk vissza (ajánlott magas grafikán játszani).
A mappack szerves része a Bahrain arabos hangulatú map, a StratoCorp illegális föld alatti bázisa, a Crypt és Unhallowed középkori hangulatú mapok, a Kyoto map melyet egy valós hely ihletett, Alberta nevezetű hockey pálya, valamint a Wellness központ. Ezek a pályákat úgy válogattuk össze, hogy ne a szokásos három textúrából álló buta kinézetű mapok fogadják a belépő embert. Ennek hátránya azonban, hogy a mapok kissé izmosabb mérettel rendelkeznek igénytelenebb társaiknál. Természetesen nem kell aggódnotok, hiszen a mapok a szerverről FastDL-al száguldanak, és elérhetőek egy direkt ftp linkről is.
A szerver továbbra is a szokásos 84.2.39.202:27015 ip-n érhető el, és ezekben a percekben már készen áll 24 kiéhezett fragelő fogadására, de ha bárkinek bármilyen problémája akad a beállításokkal kapcsolatban, kérjük jelezze Rozsomák úrnak, hiszen ez a szerver a közösség számára van fenntartva.


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1448
 
1436
 
 
 
kép 5163
 
2275
 
 
 
kép 1198
 
1477
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu