Chat
Online
Chat now
19 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


kanewalt58 hozzászólt a(z) témájú fórumban. 2 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

CS2HU - Szerkesztőket keresünk!

 
8
 
CS2HU · jan. 11., hétfő
 
Oldalunk ismét szerkesztőket keres! Szeretnél csapatban dolgozni? Kedvenc játékod történéseiről mindent tudsz, de itt nem látod az oldalon? Akkor megtalálsz számodra minden fontos információt a cikkben!
 

Felpörgetjük?! - Jelentkezz!

 
0
 
CS2HU · aug. 19., szerda
 
Az utóbbi időben biztosan észrevettétek, hogy kicsit megcsappantak a hírek az oldalon. Ennek számos oka van köztük a szerkesztők lemorzsolódása, betegségek és egyéb elfoglaltságok a szerkesztőink között. Mint közösségi oldal ezúttal is rátok olvasókra számítanánk.
 

CS2HU Top10 - Június

 
8
 
CS2HU · júl. 07., vasárnap
 
A megszokottakkal ellentétben most egy kicsit megkésve érkezik az aktuális CS2HU Top10-es lista, ami igazából nem is az, amit a cím mutat – jobban mondva egy adat nem stimmel, és nem is fog stimmelni a közeljövőben sem. Reformon esett át a ranglistánk, a cikkre kattintva pedig mindenre fény derül!
 

HURB v1.0 - Egységes versenyszabályzat

 
44
 
CS2HU · júl. 02., kedd
 
Elkészült a Hungarian Ultimate Rulebook első verziója, mellyel szeretnénk egységesíteni a magyar Counter-Strike: Global Offensive versenyeken (legyen szó akár offline vagy online megmérettetésről) használatos szabálykönyvet. Ezen első kiadás természetesen még csak útmutató jellegű, javaslataitok, ötleteitek alapján szeretnénk elkészíteni a végleges verziót.
 

CS2HU GameNight - Csütörtök 19:00!

 
16
 
CS2HU · jún. 13., csütörtök
 
Június 13-án este nyolc órakor összecsap a volgare és a neverQuit. A streamet természetesen a CS2HU garantálja. n0Rb1 és sultan rengeteg adást bonyolított már le, se szeri se száma a végigshoutolt meccseknek… de 7 órától majd valami más is lesz…
 

CS2HU Top10 - Május

 
13
 
CS2HU · jún. 03., hétfő
 
Már júniust írunk, de a nyárnak még nyoma sincs. Ebben a pocsék időben nincs is más lehetőségünk, mint felnézni CS2HU-ra, hogy van-e valami újdonság, valami ropogós és érdekes hír. Jelentem, a CS2HU Top10 menetrend szerint megérkezett - tele-tele érdekes helyezésekkel itt a legfrissebb ranglista!
 

CS2HU Skills - dMk által újratöltve

 
3
 
CS2HU · máj. 18., szombat
 
Még január közepén hirdettük meg CS2HU Skills névre hallgató akciónkat, melynek keretében elküldhettétek nekünk legszebb jeleneteitek GOTV felvételeit, amelyet egy általunk felkért filmkészítő öntött videó formába. Szeretnénk újra feléleszteni ezt a rovatot, melyben segítségünkre lesz dMk is.
 

CS2HU Top10 - Április

 
13
 
CS2HU · máj. 03., péntek
 
Olyan gyorsan közeledik a nyár, mintha muszáj lenne neki… Nem mintha nem lenne muszáj! Egy újabb hónap telt el, ami sok szempontból rosszat jelent, hiszen a középiskolás ballagások után jönnek az írásbeli érettségik, míg az egyetemen május közepétől startol a vizsgaidőszak. Ám félre ezekkel, hiszen itt van a legfrissebb ranglista, méghozzá az áprilisi!
 

CS2HU TOP10 – Március

 
16
 
CS2HU · ápr. 04., csütörtök
 
A március bár még alig ért véget, de a tavasz még mindig várat magára. Hogy meddig, azt talán még Aigner Szilárd sem tudná megmondani, viszont mi nem váratunk meg senkit, a februári top10-ünk után itt van a legfrissebb, a legaktuálisabb. Bár lehet még korai…
 

CS2HU PODCAST S01E01 - Deep in ancients

 
17
 
CS2HU · márc. 27., szerda
 
Nem titok, hogy az újjáalakult ancients részéről teljes interjúzárlat volt érvényben, ám most mégis beadták a derekukat... hogy miért? Mert újra jelentkezik a podcast, ezúttal n0Rb1 és sultankah az ősöket akarja, Deep pedig válaszol!
 

CS2HU TOP10 - Február

 
120
 
CS2HU · márc. 05., kedd
 
Talán már szabad szemmel is látható a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive térképen kicsiny magyar közösségünk – aktivizálták magukat azok is, akik esetleg eddig nem nagyon akarták megmutatni foguk fehérjét. Egyre több a csapat, a mixek is állandósulni látszódnak, ezzel pedig már lehet kezdeni valamit. Jöhet az első CS2HU Top10?!
 

Szerkesztőket keresünk

 
4
 
CS2HU · febr. 19., kedd
 
Az utóbbi időben biztosan észrevettétek, hogy kicsit megcsappantak a hírek az oldalon. Ennek számos oka van köztük az ICL kvalifikáció, betegségek és egyéb elfoglaltságok a szerkesztőink között. Mint közösségi oldal ezúttal is rátok olvasókra számítanánk.
 

WiLD_TV - Stream adások a CS2HU-n

 
4
 
CS2HU · febr. 01., péntek
 
Stream adásokkal sajnálatos módon eddig nem kedveskedhettünk nektek - persze eddig is üzemelet a CS2HUTV, ám jobbára angol nyelvű közvetítéseket nézhettetek arrafelé. Most viszont fordult a kocka, a WiLD_TV jóvoltából a közelgő hazai CSGO versenyekről is lesz videós tudósítás - már a vasárnap este rajtoló NetCups ICL kvalifikációról is!
 

CS2HU SKILLS - Már csak rajtatok a sor!

 
4
 
CS2HU · jan. 16., szerda
 
Még a TOTALCS-s időkben több esetben is volt lehetőségetek beküldeni nekünk legszebb jeleneteitek SourceTV felvételeit, melyeket egy időben cr00py és MOLTES öntött videó formájába. Akkoriban még egy verseny is folyt SkillSeries néven - a verseny egyelőre még várat magára, ám újfent itt a lehetőség saját jeleneteitek beküldésére!
 

Megvan a nyertes! Gratulálunk!

 
5
 
CS2HU · dec. 16., vasárnap
 
Véget ért az idei utolsó nyereményjátékunk, ahol egy szerencsés játékos megnyerhette a Call Of Duty Black Ops 2 PC játékot! A nyereményjáték pedig az elsődleges visszajelzések alapján nagyon tetszett nektek ezért jövőre ígérjük lesz még ilyen!
 

Ki nyeri a THOR Open-t? És az előző szavazás

 
0
 
CS2HU · dec. 07., péntek
 
Erőforrás hiányában nem tudunk teljes Coveraget adni a THOR Open-ről, azonban mindenképp kíváncsiak lennénk, szerintetek ki fogja megnyerni. A cikkben az előző szavazás eredményét is megtalálhatjátok.
 

CS2HU Karácsonyi nyereményjáték 2012

 
27
 
CS2HU · dec. 03., hétfő
 
Hamarosan eljön a Karácsony mi pedig meg szeretnénk ajándékozni legalább egy valakit, aki a legszorgosabb lesz közületek az elkövetkezendő bő két hétben! A nyeremény nem más, mint egy Call of Duty Black Ops 2 PC DVD játék, a játék pedig egészen különleges, eddig még talán sehol nem látott módon fog zajlani!
 

Hazai CSGO szerverek itt a CS2HU-n

 
0
 
CS2HU · dec. 03., hétfő
 
Egy kicsit frissítettük a Szerverek menüpontot így mostantól mutatja a Counter-Strike: Global Offensive szervereket is! Ezzel együtt természetesen mostantól bárki felvihet CSGO szervert is a listába, amely folyamatosan frissül és mutatja az aktuális helyzetet.
 

CS2HU Youtube csatorna

 
2
 
CS2HU · okt. 18., csütörtök
 
Elindítottuk hivatalos Youtube csatornánkat, ahova megpróbáljuk folyamatosan összegyűjteni azon videókat, amiket Counter-Strike-osként látnotok kell, és amikről általában itt a CS2HU hasábjain is megpróbálunk beszámolni.
 

Fake Out, avagy kidobtunk pár usert

 
0
 
CS2HU · szept. 25., kedd
 
Már majdnem elérte a regisztrált felhasználók száma az 1000-et, azonban itt az új CS2HU-nál kínosan törekszünk arra, hogy csak azok járjanak köztünk, akiknek legalább az email címe működő képest, akinek nem az megy.
 

e havi legjobbak

 
CS2HU TOP10 - Február
Talán már szabad szemmel is látható a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive térképen kicsiny magyar közösségünk – aktivizálták magukat azok is, akik esetleg eddig nem nagyon...
17973 megtekintés
CS2HU TOP10 – Március
A március bár még alig ért véget, de a tavasz még mindig várat magára. Hogy meddig, azt talán még Aigner Szilárd sem tudná megmondani, viszont mi nem váratunk meg senkit, a februári...
14458 megtekintés
CS2HU - Szerkesztőket keresünk!
Oldalunk ismét szerkesztőket keres! Szeretnél csapatban dolgozni? Kedvenc játékod történéseiről mindent tudsz, de itt nem látod az oldalon? Akkor megtalálsz számodra minden fontos...
8983 megtekintés
#CS2HU.5ON5 a magyar warszervező csatorna!
Eljött hát a nagy nap, még két óra és mindenki kidobja a bétáját az ablakon, és kezdődhet végre az igazi harc! De hogy kik ellen? Debütál a #cs2hu.5on5, a magyarok warszervező irc...
7943 megtekintés
CS2HU Karácsonyi nyereményjáték 2012
Hamarosan eljön a Karácsony mi pedig meg szeretnénk ajándékozni legalább egy valakit, aki a legszorgosabb lesz közületek az elkövetkezendő bő két hétben! A nyeremény nem más, mint...
7861 megtekintés

Beszéd téma

 
CS2HU TOP10 - Február
Talán már szabad szemmel is látható a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive térképen kicsiny magyar közösségünk – aktivizálták magukat azok is, akik esetleg eddig nem nagyon...
120 hozzászólás
HURB v1.0 - Egységes versenyszabályzat
Elkészült a Hungarian Ultimate Rulebook első verziója, mellyel szeretnénk egységesíteni a magyar Counter-Strike: Global Offensive versenyeken (legyen szó akár offline vagy online...
44 hozzászólás
Első hónap. Szerintetek?
Túl vagyunk az első hónapon itt a megújult CS2HU-n, kíváncsiak vagyunk, hogy Ti miként vélekedtek, a megjelent anyagokról. Jók rosszak? Kevesek sokak? Min kéne változtatni?...
34 hozzászólás
CS2HU Karácsonyi nyereményjáték 2012
Hamarosan eljön a Karácsony mi pedig meg szeretnénk ajándékozni legalább egy valakit, aki a legszorgosabb lesz közületek az elkövetkezendő bő két hétben! A nyeremény nem más, mint...
27 hozzászólás
CS2HU Reborn közlemény
Kicsivel több mint hét évvel ezelőtt álmodtam meg egy oldalt, amit aztán valóra is váltottam. 2005 április 1.-én hivatalosan megnyitotta kapuit a CS2HU, ami leginkább a...
22 hozzászólás
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3680
 
1032
 
 
 
kép 4431
 
1402
 
 
kép 302
 
1516
 
 
 
kép 1054
 
1173
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu