Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 04. 0 hozzászólás
 

Eddig a csapatból szinte mindenkit elkaptak már a kérdezőbiztosok, azonban mélyen le kell túrnunk az irathalmazokba, hogyha olyan interjúkat keresünk, melynek középpontjában Beny áll. Első blikkre mindeninek beugrik

Eddig a csapatból szinte mindenkit elkaptak már a kérdezőbiztosok, azonban mélyen le kell túrnunk az irathalmazokba, hogyha olyan interjúkat keresünk, melynek középpontjában Beny áll. Első blikkre mindeninek beugrik kiről van szó, azonban vajmi keveset tudunk róla, tény, beny nem az a játékos aki napról-napra aktívan elárasztja az üres hozzászólás dobozokat, ennek ellenére természetesen monitorozza a magyar Counter-Strike: Source közösséget, napról-napra. PIGSTICK magára vállalta a feladatot és felavatta Beny-t az interjúk sokat látott és hallott oltárán.

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


A nagyközönség számára egy ismeretlen folt az OBi légkörében. Nagy általánosságban véve visszahúzódó egyéniség. Egy más profil. Sokak szerint a profizmus megtestesítője. Többek között unokatezsvérem ! Csupán négy betűről beszélnék? Egy sablonkérdéssel indítanék, mivel életed első interjúja, és senki, semmit sem tud rólad!

Hello Kedves Péter! Let me introduce myself... Polgári nevem Végi Bence. Tóalmáson lakom egy kis faluban... de sok kocsma van! Három éve játszom eme lenyűgöző játékkal, ezen belül másfél éve komolyabban.


Következő egyszerű kérdésem, mit jelent neked a játék, valamint az [OBi]?

Egyszerű, de nagyon komplikált kérdés... Nekem a játék egy sportot jelent, szerintem ezzel el is mondtam mindent. Az OBi pedig egy családot és egy életstílust.


Szóval egy életstílus. Hogy állnak hozzá szüleid, hozzátartozóid és barátaid mindehhez? Elfogadják, vagy az esetek 90%-ban elítélnek a játék miatt?

Hmm... Szüleim és barátaim is elfogadják, hogy játszom hisz tudják, szeretem csinálni, és ez a lényeg. A kezdetekben suli miatt ment a parázás, de ezzel nagy részben mindenki részesült már, aki "komolyabb" szinten játszik ezzel a játékkal. Barátok persze feledhetetlenek, ugyanúgy összejárunk, mint régen, csak kevesebb alkalommal, de fergeteges hangulatban.


Mesélj egy kicsit a csapatról, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok? Érezted már úgy, hogy nem jó helyen vagy? Voltak-e mélypontok, mikor elgondolkodtál, hogy lépned kéne más irányba, illetve ki tudsz emelni olyan eseményt, mely szívesen megosztanál a kedves olvasókkal?

Akkor a kérdéseidre a válasz sorrendben. Legemlékezetesebb pillanat, Becup2007 döntőn mikor a specták hangos szurkolással ordibálták, hogy „Esuba-Obi".
Mindig szerettem ebben a csapatban játszani, igen, mélypontok voltak, de valahogy mindig kijövünk ezekből. Volt egy-két fellángolás, mely egy kis idő multán elrepült. Az utolsó kérdésedre a válaszom megegyezik a legelsővel...Becup2007 döntő, mindenkinek szívből tudom ajánlani, hogy egyszer érezze át, amit én éreztem... Szavakban nem lehet elmondani!!! „Ilyen hátonszőrfelállos-libabőrös-sztem."


Mit vársz a játéktól, meddig szeretnél játszani? Vannak nagyobb terveid az [OBi]-nál? Elgondolkoztál már másik csapaton, akár külföldön netlán?

Játszani addig fogok, míg élvezetet lelek benne. Nagyobb tervek...erről a menedzsmentet kellene megkérdezni, abszolút ők intézik ezeket. Külföldi csapatban nem szívesen játszanék, ha ilyenben tudok itthon, mint az OBi. Április végén lesz a Prolan.it, és persze tervezzük a nagyobb versenyeket is, de erről sajnos nem beszélhetek. Ja és persze következő Becup.


Nagy felháborodást keltett a mostani NT összeállítása, szervezése. Sokak szerint túl fiatalra sikerült a gárda. Téged személy szerint hogyan érintett, hogy válogatott kerettag lettél? Mesélnél a belső hangulatról egy kicsit?

Ez a mostani fix NT úgy jó, ahogy van és pont, erről szerintem nincs mit beszélni: fiatalok, ügyesek, tehetségek és elkötelezettek. Személy szerint én számítottam rá, hogy kerettag leszek hisz a két csapattársam kapta meg a magyar nemzeti válogatott összeállításának lehetőségét. Érzek/éreztem magamban annyi erőt, hogy bekerülhessek a csapatba és szerintem bizonyítottam is, csak úgy, mint a társaim. Belső hangula : A tétmeccsek "lanhangulatban" telnek, és szerintem ezzel el is mondtam mindent.


Mint köztudott az itthoni közösség egy picit hátrányban van a külföldiekhez képest, te hogyan látod játékos szemmel ezt? Mi lehetne előrelépés?

Na igen, a picivel finoman fogalmaztál (nemnagyképű). Kisebb a játékosállomány mint a külföldi országokban, de nagyon sok tehetséges játékos van a magyarok között. Nincsenek olyan emberek, akik kiválogatnák ezeket a srácokat és felkarolnák. Előrelépés...végre lenne már egy lan itthon... :) Igazából nem tudom, talán a telefonos segítségnél bB-t hívnám!


Említetted, hogy körülbelül három éve játszol, meg tudnál említeni tíz nagy nevet, akik szerinted a közösségbe sokat tettek, illetve tehetnének?

Neveket nem szeretnék mondani, nem akarok flémtengert. Kiemelném a sorból a cs2hu stábját, a pgcc volt dolgozóit, az online kupa szervezőket, a lanszervezőket, a médiaarcokat és persze a "segítőkész" nagycsapatokat.


Mint köztudott, az obiban elég sokszor van úgynevezett "klántali". Ezekről tudnál pár szót még írni, persze csak akkor, ha emlékszel :) Hogy kell ezeket a találkozókat elképzelni?

Pár szót, persze! Helyszín: Budapest vagy Nagykovácsi. Belépés: két liter 40% alatt, fél liter 40% felett. Röhögések, jókedv, hülyülés másnap rosszkedv. Ja és persze ENGEDJ ODA!


Végezetül egy pár szó az olvasóknak, akik szinte semmit sem tudtak/nak rólad!

Ha elolvasták az interjút, akkor azt már biztos tudják, hogy nem vagyok egy nagy fogalmazó :) Aki komolyabban szeretné űzni az esportot, annak türelmet és kitartást kívánok.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_dust_419
 
1524
 
 
 
kép 3863
 
1676
 
 
kép 4389
 
1854
 
 
 
kép 4950
 
2336
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu