Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. április 10. 0 hozzászólás
 

Igen, jól látjátok! Pontosan egy évvel ezelõtt Április 10.-én nyitotta meg az oldal hivatalosan is kapuit. Igazából csak keresem a szavakat, hiszen anno mikor az eszembe ötlött ez az eszement terv, hogy

Igen, jól látjátok! Pontosan egy évvel ezelõtt Április 10.-én nyitotta meg az oldal hivatalosan is kapuit. Igazából csak keresem a szavakat, hiszen anno mikor az eszembe ötlött ez az eszement terv, hogy építsek egy oldalt, ami a CS-sekért van, nem hittem volna, hogy ekkora sikere lesz.
Elsõ körben talán szeretnék köszönetet mondani a látogatóknak, azoknak az embereknek, akik végig az oldal mellett álltak és megtisztelték figyelmükkel a portált. Az egy év alatt nagyon sok minden változott, hiszen a profilunk teljes egészében a Counter-Strike:Source lett. Egy olyan közösséget sikerült kialakítani, amely remélhetõleg büszkén mondhatja el magáról, hogy igen mi egy közösség vagyunk.
Másodsorban szeretnék köszönetet mondani annak a maroknyi embernek, akiknek áldozatos munkája nélkül talán sehol sem lennénk. Õk azok az emberek, akik nem csak egy fellángolás erejéig álltak teljes vállszélességgel az oldal mellet. Köszönet GrassRoot-nak, b4zs0w1cZ!-nak, gabona-nak, Abdul Mohamed-nek, BugBear-nek, NSS-nek és végül, de nem utolsó sorban fiQs-nak. Õk azok az emberek, akik még akkor is kitartottak és tették a dolgukat, amikor már az idegeik kárára is ment. Köszönöm!
Harmadikként köszönetet kell mondjak két olyan embernek, akiket Ti szinte soha nem láttok, de ha valami nem megy (például nem lehet letölteni az oldalt) bizony sokszor megemlékeztek a felmenõikrõl. Õk lennének GeRgO és Tamisoft, akik a technikai hátterét teremtették meg az oldalnak és segítettek, hogy létre jöhessen.

Az oldal ez alatt az egy év alatt öregedett vagy 10-et, és nagyon hamar eljárt felette az idõ, hiszen nem volt ekkora forgalomra tervezve, és ezt persze nem panaszként mondom. De vajon mit tartogat a jövõ? Bizony úgy tûnik, hogy bár a kormány és a koalíció a helyén marad, mi mégis megváltozunk!

Megközelítõleg fél évvel ezelõtt vetõdött fel a gondolat, hogy a mostani oldalt bizony le kell cserélni. Miután mi úgy érezzük, hogy értetek vagyunk, még abban a hónapban elkezdõdött a CS2HU v2 fejlesztése. Ez volt tavaly Októberben.
Azóta nem csak azt figyeljük, mik az elvárások, hanem építettük az oldalt is, ami jelentem béta fázisában van! Nem kívánok kitérni arra, hogy mik változtak meg, hiszen a héten sokan közületek személyesen is megtapasztalhatják, a többiek pedig Április 14.-én pénteken éjféltõl ! Bizony, ekkor startol az új oldal és az új rendszer. (A béta tesztrõl részletes információkat a kibõvített részben találhattok.)

Sok fáradalmat, veszõdséget és idegességet okozott nekem már az oldal, de úgy érzem, hogy megérte, azokért érte meg, akik nem azt nézik, hogy mi a hiba és mennyi van belõle, hanem azokért, akik örülnek annak, hogy naponta új híreket kaphatnak és megtudhatják, mi történik a világban. Értetek, a Counter-Strike:Source közösségért érte meg!

Köszönöm nektek, köszönjük mindenkinek! Az igazán lelkes olvasóknak...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4912
 
2323
 
 
 
kép 5235
 
2306
 
 
kép 889
 
1861
 
 
 
kép 532
 
1493
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu