Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. október 04. 0 hozzászólás
 

Rengeteg kritika érkezett több eSport oldal fórumára is a promodról, a videók megjelenése óta. Sokan adtak pozitív visszajelzést  Jared "treehouse" Konczal irományára, de legalább ennyi negatív

Rengeteg kritika érkezett több eSport oldal fórumára is a promodról, a videók megjelenése óta. Sokan adtak pozitív visszajelzést newspic Jared "treehouse" Konczal irományára, de legalább ennyi negatív hozzászólás is érkezett, többen azzal vádolva a promod fejlesztõit, hogy átírták véleményét. Ezúttal egy mind ezidáig csupa negatív kommenteket író egyén, név szerint newspic James "Hamilton" Hamilton osztotta meg véleményét a közösséggel, pár napos intenzív tesztelés után.

A teszt
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: niuk


"A nevem, mint azt már valószínûleg tudjátok, James Hamilton. Valamennyire ismert vagyok az Adminként eltöltött idõm által a CAL-nél, valamint a GGL-nél. Ezen kívül ha innen nem rémlenék, akkor találkozhattatok már velem a gotfrag és CAL fórumokon, fõleg ha a CSP kritizálása volt a téma.

Elõször is elmagyarázom, hogy miképp lettem promod béta tesztelõ. Egy nap felkeresett Alex Garfield és arról kezdett faggatni, hogy miért vagyok olyan elítélõ a munkájukkal szemben. Megbeszéltük, hogy a közösségnek szüksége van egy olyan ember véleményére is, aki nem volt oda az ötletért az elsõ naptól fogva. Ezek után Alex és Mack megengedték hogy csatlakozzak hozzájuk a mod legfrissebb verziójának tesztelésében, amivel hatalmas kockázatot vállaltak és ezért tisztelem is mindkettõjüket.

Úgy gondolom, a legalapvetõbb dolog amivel kezdhetném a HUD. Tetszik a kivitelezés, figyelem felkeltõ és könnyen olvasható. Ezeken kívül a "hud_drawbag 1" parancs megjelnít egy fekete hátteret is, ezáltal mindent olvashatóvá téve anélkül, hogy egy sötét helyre kelljen néznem. Van egy fejlesztés ami látható volt a videóban, de valószínûleg elkerülte mindannyiótok figyelmét, a két figura a köridõ mellett. Megmutatja, hogy hányan vannak még játékban a két csapatból, ez nagyon hasznos úgy gondolom. A scoreboard elõhívásával mostmár nem csak eredményeinket láthatjuk, hanem csapattársaink HP-ját is.

Kinézetre a játék természetesen szép. Eltûnt a legtöbb hasznavehetetlen csecse-becse amit a Valve a gyerekek elkápráztatására használt. Egy olyan sourcet látunk, amilyennek a kezdetektõl fogva lennie kellett volna, elég látványos, hogy közvetíteni lehessen és elég letisztult a versenyszerû játékhoz.

Mostantól megtalálható lesz egy beépített warmup mód is, amely automatikusan bekapcsol, ha egy meccs nem éles. Minden játékos kap 16000 kezdõpénzt és ha meghalnak a fegyvereik eltûnése után pár másodpercel ismét a kezdõn találják magukat, feltöltött kasszával. A módból való kilépéshez minden játékosnak be kell írnia a konzolba, hogy "ready" és betölt egy configot, készen az éles játékra.

Ami a játékmenetet illeti, számomra nagyon meggyõzõ. A promodban úgytünik újra gyorsan közlekedhetünk, ami lehetõséget ad gyors körökre és sokkal izgalmasabb összecsapásokra. A recoil nagyon hasonlít az 1.5-ösre, megnyitottam mindkét játékot és egymás után felváltva játszottam velük. A mod nem tökéletesen, de lenyûgözõen hasonlított az 1.5-re, lövés terén. Ez teljesen meglepett, mivel a YouTube videokon semmi hasonlóságot nem vettem észre elõdjeivel kapcsolatosan. Még nem döntöttem el hogy a bunny-hop tetszik-e, de kétség kívül visszahozza az 1.3 hangulatát, ez biztos.

Van egy-két dolog amivel viszont nem vagyok megelégedve, ezekrõl már beszéltem Alexel és a fejlesztõ gárdával. Van egy "duck jump" (a guggolás rövid lenyomásával elérhetõ felpattanás) bug aminek köszönhetõen könnyedén olyan dobozok tetejére kerülhetünk, ahova egyébként fel sem juthatnánk. Találtam pár rejtélyes spawnt nuke-on, de ezeken már dolgoznak a srácok. Tudom hogy a source modellekel egyelõre nem tudnak mit kezdeni, de ezek nagyon rondák.

Mindent összegezve úgy indultam neki a mod tesztelésének, hogy készen álltam utálni, teljes ürességre számítva, de helyette egy meglepõen jól kigondolt modifikációt találtam, ami nagyon közel áll az 1.7-hez amit mindenki akart. Meghallgattam Alex és csapata ötleteit és azt tudom mondani, hogy még nagyon sok újítást fogunk látni."

James "Hamilton" Hamilton

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2926
 
1400
 
 
 
kép 4748
 
2389
 
 
kép 3351
 
1533
 
 
 
kép 340
 
1792
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu