Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. január 10. 0 hozzászólás
 

Átléptünk 2007-es évbe, azonban ez nem jelenti azt, hogy az online ligák befejezõdtek volna egy darab szám változása miatt. A hosszabb téli szünet után ébredeznek a ligák és lassan de biztosan

newspic
Átléptünk 2007-es évbe,
azonban ez nem jelenti azt, hogy az online ligák befejezõdtek volna egy darab szám változása miatt. A hosszabb téli szünet után ébredeznek a ligák és lassan de biztosan ébredeznek a csapatok is. A most következõ összefoglalóban rövid áttekintést próbálunk adni magyar csapataink eddigi teljesítményérõl és jelenlegei állásáról a külföldi ligákban, azaz rápillantunk a ClanBase ligáira, a Cadre kupára és az SGL Invite-re valamint a QPAD Cup-ra is egy pár sor erejéig.

Kezdjük a CB-vel, annak is a legrangosabb ligájával az EuroCup-al, melyben idén végre az newspic ancients is helyet kapott, méghozzá a D csoportban. Jelenleg a hatfõs csoport harmadik helyén állnak egyetlen vereséggel, melyet a digitalMind osztott ki számukra. A csoportmeccsekbõl még két forduló van hátra, következõ ellenfelük a newspic GIAL csapata lesz dust2-n. Nézzük eddig milyen eredmények születtek náluk:

newspic ancients [ 0 : 1 ] newspic digitalMind // de_cbble
newspic ancients [ 1 : 0 ] newspic multiGamer // de_cpl_mill
newspic ancients [ 1 : 0 ] newspic eSrael // de_inferno


Lépjünk egyet és máris az OpenCup-ban találjuk magunkat, ahol a végéhez értek a csoportkörök, azonban még akad szép számmal hiányzó meccs és lejelentetlen küzdelem. Nos, a Premier League B csoportjában lévõ newspic [OBi] az utolsó két meccsét nem játszotta le, mivel az egyik ellenfelét kidobták a kupából, míg a másik a kilépett, ezzel az eredménnyel a harmadik helyen állnak a csoportjukban. Azonban még nincs beírva a defwin az angol magnitude és az iRONCORE ellen így a felállás még változhat. Nézzük az eredményeiket:

newspic [OBi] [ 1 : 0 ] newspic ePz // de_train
newspic [OBi] [ 0 : 1 ] newspic KaoZz // de_dust2
newspic [OBi] [ 1 : 0 ] newspic iRONCORE // de_cpl_mill
newspic [OBi] [ 1 : 0 ] newspic MTNINE // de_nuke
newspic [OBi] [ 1 : 0 ] newspic magnitude // de_cbble


Az E csoportban helyet kapó newspic d2t együttese egy igazán csonka csoportban szerezte meg a második helyet a CB jelenlegi adatai szerint. Ebben a hatosban kapott helyet a newspic n1ce 6aming csapata is, akik idõközben felhagytak a meccsekkel egy izraeli alakulattal karöltve, így a négyfõsre csappant osztályban a d2t eredményei:

newspic d2t [ 0 : 1 ] newspic RL:Reject // de_cpl_mill
newspic d2t [ 1 : 0 ] newspic c0reMM // de_nuke
newspic d2t [ 1 : 0 ] newspic MIPC // de_cbble


A H csoportban a newspic dalay lamas magabiztosan csücsül az elsõ helyen, azonban egy mérkõzésük még hátravan az ötödik helyen állomásozó newspic Stehno csapatával, az eddigi eredményeik szerint ez a meccs is gyõzelemmel zárul a magyarok javára. Eddigi eredményeik:

newspic dalay lamas [ 1 : 0 ] newspic 969 // de_train
newspic dalay lamas [ 1 : 0 ] newspic Levitation // de_cpl_mill
newspic dalay lamas [ 1 : 0 ] newspic HDS // de_nuke


A második ligában az newspic iNcentive a második helyen pihen ebben a pillanatban, a harmadik ligában található newspic #low alakulata, akik a G csoportban a negyedik helyen állnak, jelenleg és egy meccsük még hiányzik. A newspic SuicidE hasonlóan szép teljesítménnyel, mint tavaly, idén második pozíciót csípték meg. A taigetos-positive csapata nem vett részt a küzdelmekben, gyorsan búcsúztak a küzdelmektõl. Az OpenCup Divison 2 állására ránézve az ember igen kellemetlenül érezheti magát a sok kiesett vagy kidobott csapat látványa miatt. Itt a második divízióban kapott helyet egy tisztán magyar csoport, melyet az newspic iam nyert meg. Külön öröm számunkra hogy ugyanebben a divízióban a newspic .#frag-guild alakulata elsõ lett a C csoportban, igaz mellõlük három csapat is kiesett útközben, köztük a newspic LoG és az newspic anXiety is. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Rohanunk tovább a Cadre Cup felé, ahol a newspic dalay lamas és az newspic [OBi] van még talpon. A dl meccse még továbbra is függõben van a newspic Team.Hysteria ellen. Az [OBi] sikeresen vette a newspic Team-Sky által felállított akadályt és várják következõ ellenfelüket a newspic widebit-et. Az eddigi eredményeit a két csapatnak megtaláljátok az elõzõ IC-os hírben!


Következzen az SGL Invite liga, melynek felfrissülve vágtak neki a csapatok és az új év elsõ pályáján osztották ki egymást. Mint arról már beszámoltunk nektek erre a ligára két magyar csapatunk is meghívást kapott, nevezetesen az newspic ancients és a newspic dalay lamas, akik az ötödik héten éppen egymás ellen játszottak és sokak számára talán meglepõ dl gyõzelem született. Még két kör van hátra a csoportmeccsekbõl és a jelenlegi állás a következõ:

SGL Invite
#
Csapat
M
GY
V
1 newspic Logitech.fi
5
5
0
2 newspic ancients
5
4
1
3 newspic AuxiliA
4
3
1
4 newspic cZar Gaming
4
3
1
5 newspic dalay lamas
6
3
3
6 newspic multiGamer
6
2
4
7 newspic Team Sky
5
1
4
8 newspic xpre
7
0
7


newspic
newspic ancients [ 7 : 16 ] newspic dalay lamas
LU1: KODIAK, Flavius, stawros, kuLi, Npp
LU2: goodwill, tG, Trance_HUN, Raul, BA

SourceTV: N/A
Dátum: 2007. január 9. (Kedd), 20:00


QPAD CUP? Mit is lehetne róla mondani. Konkrétan semmit még, mivel nincs lejátszott meccs.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2752
 
1523
 
 
 
kép 2594
 
2262
 
 
kép 4592
 
1609
 
 
 
kép 4448
 
2192
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu