Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. május 06. 0 hozzászólás
 

Egyre többen választják az otthoni PC leváltását, azért, hogy egy kisebb energiát és helyet fogyasztó jóval mobilisabb eszközre térjenek át, amik nem mások, mint a notebook-ok. Ez leginkább az irodai alkalmazásokat és a

Egyre többen választják az otthoni PC leváltását, azért, hogy egy kisebb energiát és helyet fogyasztó jóval mobilisabb eszközre térjenek át, amik nem mások, mint a notebook-ok. Ez leginkább az irodai alkalmazásokat és a netet gyakran használó emberekre volt sokáig jellemző, hiszen a piacon nem volt olyan versenyképes laptop, amely az egyre bővülő játékos réteget is lefogná. Pár éve viszont felbukkantak azok a gépek, amelyek ezekre a célokra is bőven megfelelnek. Bár teljesítményükben picit elmaradnak asztali társaiktól azonban a piacon egyre sűrűbben jelennek meg azok a gépek, amelyek erre rácáfolnak. Mostani cikkünkben két kimondottan számotokra játékosok számára készülő laptopot mutatunk be, amelyek bizony a legtöbb PC-t állva hagyják majd, de ennek megfelelően jó mélyen a zsebbe kell értük nyúlni.

 

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: PH


ASUS G70

Kifejezetten játékosoknak szánja új notebookját az Asus - a G70 nem csupán formatervében üt el a szokványos modellektől, a nagyméretű ház valóban erős rendszert rejt magában. A gép Intel gyártmányú processzor köré épül, T8000-es vagy T9000-es sorozatú Core 2 Duo helyett X9000-as sorozatú Core 2 Extreme is kerülhet bele. A 965PM chipsethez legfeljebb 4 GB DDR2 memória és két grafikus kártya csatlakozik; a kétszer 512 MB RAM-mal gazdálkodó, duplázott NVIDIA GeForce 8700M GT-k egy 17 hüvelyk képátlójú, 1920x1200 pixeles kijelzőt hajtanak meg. Utóbbi már alkalmas Full HD videók megjelenítésére is, így az sem meglepő, hogy a sima DVD-író helyett Blu-ray optikai egységgel is elérhető lesz a G70.

A billentyűzet fölött egyébként egy kis másodlagos kijelző található, erről például rendszerinformációk vagy üzenetekről, e-mailekről szóló értesítések olvashatók le, nem zavarva a játékmenetet. A kettes szám jellemzi a tárolórendszert is, mivel két merevlemez kerülhet a gépbe akár 640 GB összkapacitással. Altec Lansing hangszóróból viszont már négy van, és az audiorendszer támogatja a Dolby Home Theater szabványt is.

A G70 Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n-kompatibilis Wi-Fi és Bluetooth 2.0 interfészekkel szolgálja a kommunikációt, van 2 megapixeles webkamerája, HDMI kimenete, extra billentyűi, többféleképpen állítható LED-világítása és az érintőpadba integrált médiavezérlő gombjai. A Windows Vista Home Premium vagy Ultimate változatával szállított gép mérete 433 x 314 x 49 mm, tömege egy nyolccellás akkumulátorral együtt 4,8 kilogramm.

ALIENWARE Area-51 m17x

Ha valaki asztali PC helyett notebookon akarja futtatni az aktuális játékokat, az vegye alaposan szemügyre az Alienware legújabb „játékgépét". Az Egyesült Államokban már megvásárolható Area-51 m17x - hatalmas fizikai mérete és tömege miatt - hordozhatónak éppen nem nevezhető, hardverelemei szempontjából viszont képes tartani a lépést egy asztali számítógéppel. Ennek érdekében a gyártó három hűtőventilátorral, dupla merevlemezzel, legfeljebb 4 GB rendszermemóriával, Intel Core 2 Duo vagy akár Extreme X9000 processzorral és SLI grafikával is képes felszerelni, 17 colos, 1920x1200 pixel felbontású kijelzője pedig kiválthatja az asztali monitort.


Az erőgép grafikus rendszere az NVIDIA-tól származik, a legkomolyabb konfigurációban két, fejenként 512 megabájt RAM-mal ellátott GeForce 8800M GTX kártyából áll, de alternatív megoldásként két GeForce 8700M GT vagy 8600M GT is szóba jöhet. Az Area-51 m17x két, egyenként maximum 500 gigabájtos merevlemeze a Smart Bay használatával egy harmadik 500 GB-os HDD-vel is kiegészülhet, DVD meghajtóját pedig felár ellenében Blu-ray egységre cseréltethetjük.


A készülék 12 cellás akkumulátora egyetlen töltéssel alig 60 percig képes életben tartani a notebookot, de ez hardverelemeit figyelembe véve nem meglepő. Akárcsak az, hogy a 2200 dolláros indulóáron megvásárolható számítógép legerősebb változatáért körülbelül 6000 dollárt kell a pultra helyeznünk.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1847
 
2189
 
 
 
kép 3658
 
1499
 
 
kép 3335
 
1503
 
 
 
kép 3500
 
1451
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu