Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 25. 0 hozzászólás
 

Az Obscure-Gaming elérkezett a várva várt alkalomra, hogy elmondhassa összefoglalva történetét. Az interjúban BULLDOG-ot és az Obscure-Gaming fejesét Erram-ot kapta billentyű végre sutizz, a callofduty.hu



Az Obscure-Gaming elérkezett a várva várt alkalomra, hogy elmondhassa összefoglalva történetét. Az interjúban BULLDOG-ot és az Obscure-Gaming fejesét Erram-ot kapta billentyű végre sutizz, a callofduty.hu főszerkesztője. A riportban olvashattok a klán alakulásáról, távlati céljairól illetve eredményeiről. Jó szórakozást!

Obscure-Gaming CS:S LU:


Lukács "BULLDOG" Péter
Kis "advanced" Dániel
Kovács "EAST" Alex
Nagy "FuLeS^" Andor
Varga "pZ" Zoltán

Szigeti "ZiGGi" Zoltán

 

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: spa[R]co


Sutizz interjúja az Obscure-Gaming-gel.

Smuggler:
Sziasztok fiúk, itt ülünk ebben a képzeletbeli interjúszobában és az olvasókat az Obscure-Gaming-gel kapcsolatos minden fontos információval szeretnénk ellátni.

Smuggler: Nos, vágjunk is bele, azt hiszem, hogy a legegyszerűbb ha az elején kezdjük. Úgy tudom, hogy a klán már régóta létezik, jelen van a codos életben. Mindenek előtt kérlek mutatkozzatok be az olvasóknak, milyen szerepet töltötök a klánban, milyen játékkal játszotok. Mióta létezik az Obscure-Gaming, hogy alakult ki? Tietek a szó!

Erram: Helló és köszi a lehetőséget. A becsületes nevem Molnár Richárd, novum néven játszom a call of duty 4. szériájával. Az, hogy a klán mikor és hogy alapult egy elég bonyolult téma, mivel sosem tekintettem magam CL-nek, de végül is UnrealBoy barátom meg én adtunk neki nevet és gyűjtöttük magunk köré az embereket. A klán már 2003-2004 óta létezik és kezdetekben UO-val foglalkozott. Multigaming-gé igazából magam sem tudom mikor vált, vagy ki ötlete volt, csak megtörtént épp ezért a kezdetektől számolom létezését. A névről röviden annyit, hogy egy latin szóból ered, sötétséget homályt jelent (nem röhögni), és unrealboy akkori barátnője ihlette (úgytudom wowozott és ez volt a nickje).

BULLDOG: Polgári nevem Lukács Péter, már jóideje a Counter-Strike megszállotja, aktívan 1-1,5 éve játszom a játékkal, előző nagyobb csapataim névszerint: iNcentive, Team-inFinitive. Az Obscure-Gaming-ben a CSS squadnak a vezetője vagyok, ami körülbelül fél éve van együtt, személyesen 1 éve ismerjük egymást. Mostanság elég jó eredményekkel szolgálunk. Jelenleg a Synapse kupa csoportelső helyét foglaljuk el, a rájátszás most fog kezdődni. Sok más ligán/kupán résztveszünk, majd hogy nem ami hírezve van, mindenen! Elég komolyan gondoljuk egytől-egyig a játékot, szeretnénk nem csak top15ben lenni, hanem egyre feljebb kerülni és még jobb, nagyobb eredményekkel szolgálni.

Smuggler: Nagy multigaming klánhoz méltóan a honlapotokat böngészve találtam rá a csapatokra. Azt kell mondjam láttam szinte minden játékból képviselőtöket. Milyen eredményekkel álltok a különféle internetes ligákban?

Erram: Azt kell mondjam vegyes. Egy időben (és ezt büszkény mondom) minden csaptunk szépen teljesített online illetve offline. Ma a helyzet az, hogy a csapataink közül a CSS-ra vagyok büszke, mivel ők szépen szerepelnek, a többiben meg infrastruktúrális átalakulások vannak és nem játszanak. Kivétel persze a cod4, ahol magam is játszom. Vegyes eredményekkel, de úgy gondolom szépen fejlődünk. Megszünt a sok tag ki illetve bevétel, így össze tudnak szokni a csapatok. Jelenleg a legtöbb online ligában részt veszünk (CB , GFL, theSGL, CAL, cb OC csoportelső FGL OC csoportelső, theSGL cup nyolcaddöntőbe kiestünk) valamint megpróbálunk a lehető legtöbb offline versenyre is eljutni.

BULLDOG: A Counter-Strike Source squad, mint már mondtam minden ligán, netes kupán résztvett,t öbbségben jobb eredményekkel szolgál, mint például CAL top15, Synapse kupa jelenleg csoport . Amióta együtt vagyunk csak egy nagyobb LAN volt megrendezve, nevezetesen VistaLan. Ott is jelen voltunk és ezen kívül minden következő ilyen rendezvényen ott a helyünk .

Smuggler: Ezek közel sem rossz eredmények, viszont a LAN mégiscsak más érzés, helyzet. Ha jólértesült vagyok akkor a TATALAN-ra mennek a CoD4-es skacok nem?

Erram: Igen mindenképpen , és a legjobbakat remélem.

Smuggler: A weboldalt elnézve a menük angolok, a hírek magyarok. Ebből most sajnos nem tudom mire következtessek, mivel az angol menüsorból arra gondolhatnék, hogy ki akartok törni, és külföldön is híres csapattá szeretnétek válni, viszont a magyar hírszerkesztésből ítélve egy nyugis magyar klán mindennapi dolgait tekinthejük meg. Esetleg ez csak egyszerűen a technika ördöge? :) Mik a távlati céljaitok, terveztek esetleg külföldi LAN-okat?

Erram: Nos ez egy vicces story. :D A weblapot én terveztem és rajzoltam meg, direkt angolra az általad említett okok miatt. Az, hogy a hírezés magyar az már a csapat (köztük az enyém is) figyelmetlensége volt mert egy időben működött az, hogy 2 nyelven híreztek (archívumba fel is lelhetsz erre mutató jeleket) de az utóbbi időben ez feledésbe merült sajna és én sem figyeltem rá. :( A távlati céljaim egyszerűek: stabil jólműködő játék szövetséget létrehozni illetve mindenhol képviseltetni magunkat mind online mind offline, ami egy jó szponzorral már gyerekjáték lesz.

Smuggler: Most pedig térjünk kicsit személyesebb témára. Erram, rólad tudom, hogy nagy vCOD-os vagy és CoD4-ben is megállod a helyed. Bár ezt a kérdést amit felteszek már sok interjúban elsütötték, de azért szerintem megér még egy misét. Hogy látod a magyarországi codos életet? Látsz esetleg esélyt a változásra?

Erram: A tapasztalataim még e korábbi cod szériákból azt mutatják, hogy mi magyarok utáljuk egymást és minket magyarokat utálnak. Mese nincs ezt kiérdemeltük, hogy a külföldi scene így szeret . Mondjuk az egymás iránti tiszteletet megadhatnánk hamár egy határon belül élünk. Változásokat nyomokban vélek felfedezni egyre szelídebben bánnak egymással (egyéni vélemény), ami pedig a játékot illeti szerintem a magyarok mindig is a legjobbak közé tartoztak. Félreértés ne essék nem magamra vagy magunkra célozgatok :D , hanem a jelenlegi aktív jó magyar csapatokra mint pl. a revolution vagy a d2t. Mindig nyomon követem a meccseiket amit lehet és nekik szurkolok csak úgy mint a magyar válogatottaknak. Remélem a jövőben sok olyan csapat üti fel a fejét és tör az élre akik nemcsak a játékért élnek hanem tesznek valamit a játék közösségért valamint azért, hogy a külföldiek tiszteljék a magyarokat.

Smuggler: BULLDOG, téged sajnos nem ismerlek még annyira sem mint Ricsit. Tudom, hogy te vagy a CSS csapat vezetője. Bár az interjú egy codos oldalra készül, azt gondolom hogy egy kis kitérő simán belefér. Hogy érzed magad a csapatban, szerinted milyen erőt képvisel hazánkban az általad vezetett team?

BULLDOG: Nagyon jól érzem magamat a csapatban és ezt minden csapattársam elmondhatja. Minél feljebb szeretnénk rakni a lécet és az összes ligán, lanon megjelenni. Egyszóval megszeretnénk mutatni, hogy ami most van bennünk annál még többet tudunk. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a csapattal a jövőben sokkal nagyobb eredményt fogunk elérni nem csak Magyarországon, hanem nemzetközileg. A manageri háttérrel teljesen meg vagyok elégedve, becsülöm őket a munkájukért, sokat segítenek.

Smuggler: Hát srácok nincs mit tenni kifogytam a kérdésekből. Köszönöm szépen ha szakítottatok egy kis időt a callofduty.hu-ra. Zárszóként szeretnétek még valamit mondani? :)

Erram: Hogyne persze. Köszi a lehetőséget és tessék tartózkodni a negatív kritikáktól:D ;)

BULLDOG: Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy leírhattam csapatom bemutatását annak, aki talán még nem ismerné. További szép napot minden kedves olvasónak!

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1582
 
1811
 
 
 
kép 2993
 
1507
 
 
kép 689
 
1431
 
 
 
kép 4938
 
2375
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu