Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 15. 0 hozzászólás
 

Bár az interjú nem ma keletetkezett hanem pár napja, de lehet van aki még nem látta, tehát álljon itt feketén fehéren ismételten immáron az OBi hasábjain túl itt a CS2HU-n is. Rault nem a teljesítménye miatt kapták el a

Bár az interjú nem ma keletetkezett hanem pár napja, de lehet van aki még nem látta, tehát álljon itt feketén fehéren ismételten immáron az OBi hasábjain túl itt a CS2HU-n is. Rault nem a teljesítménye miatt kapták el a kékszemű szőke legények, szerencsére a Volvo gyártósorairól legördülő acéledzett hűtőventillátorok lapátjai is elkerülték Raptorunkat. A ClanBase szorgos szerkesztői után a Sourcebasen.se egyik növendéke kapta interjúvégre Rault. Eddig a pillanatig úgy gondoltam YATZI kollégám vette kezelésbe Póczak urat, azonban a cikk végén egy női név, a női név mellett pedig egy csinos svéd pofi tűnt fel (kép az interjú végén!). Ez mindenképpen megért egy külön mondatot, nem mindennap készítenek velünk csajos szerkesztők interjúkat. Nos, ezen is túlestünk. A jelek szerint valahogy Raul is, ennek eredményeképpen születhetett meg az első svéd nyelven íródott Raul kérdezz-felelek, melyet anyanyelvi környezetben is elétek tárunk. Kiderül, Hungary Raul még mindig ugyanabba az iskolába jár, és továbbra is a zalaegerszegi lakosság népes táborát erősíti, ellenben megtudhatjuk tőle, hogy idén a CGS kombájnja az [OBi] szerepvállalása nélkül aratja le a Source-os mezőket. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Hello Raul, bemutatkoznál a svéd olvasóknak?

Szép jó estét, Póczak Balázsnak hívnak, Magyarországon élek Zalaegerszegen, jelenleg egy technikusi suliba járok, még egy évem hátra van. Szabadidőmet szívesen töltöm a Counter-Strike: Source előtt, az Old Boys Incorporated csapatában játszom, mely jelenleg a legjobb csapat Magyarországon.


Az előző évekhez hasonlóan, idén is részt vesztek a ClanBase EuroCup-ban. Ebben a szezonban a C csoportba kerültetek az MGC, a SPEEDLINK és a deadly-Bullets mellé. Mennyi esélyetek van eljutni a rájátszásig?

Bevallom őszintén, nem igazán emlékszem a korábbi EuroCup szezonokra, kivéve talán az előzőre. Az előző EC szezon nem sikerült olyan hosszúra számunkra, mint azt szerettük volna, ellenben nagyon sokat tanultunk belőle. Az MGC és a SPEEDLINK személyében két erős csapatot köszönthetünk, biztos vagyok benne, hogy nehéz feladat lesz megverni őket. A deadly-Bullets-ről sok mindent nem tudok mondani.


Az [OBi] jelenleg a ClanBase EC-ben szerepel, ezelőtt részt vettetek az ED Spring Invite-ban, az ESL-ben, a Packerd Bell Open-ben és a TheSGL CCL-ben is. Ilyen kötött, eseménydús időbeosztással, miként lehet motiválni a csapatot?

Az igazat megvallva, jómagam (és remélem ezzel nem vagyok egyedül) nem érzem szükségesnek, hogy egy időben több ligában is lőjem az ellenfeleket. Egy héten általában 4-5 napot gyakorlunk, a legtöbb időnket ezeken a napokon ligameccsekkel töltjük, részemről ezt nem igazán szeretem, mivel nem tudunk annyit készülni amennyit szeretnénk, illetve kellene. Jelenleg, az előző listádhoz képest, csak két ligában vagyunk talpon, nevezetesen a CB: EuroCup-ban és az SGL: HEAT rájátszásában.


A EuroCup vesztett imázásból a többi netes ligához képest, a Counter-Strike: Source játékosok elsőszámú ligája mára gyenge menedékhelyet jelent a gyakorolni, fejlődni vágyó csapatoknak. Milyennek látod az EC-t, miért döntöttetek úgy, hogy indultok az idei szezonban?

Véleményem szerint az álláspontod nem tükrözi a valóságot. Ha közelebbről is szemügyre vesszük a ligát, akkor láthatjuk, az EC-ben számos topcsapat tiszteletét teszi. Ellenben abban egyetértek veled, hogy az előző szezonokban több nagycsapat indult. Másrészről, hiszem, hogy a EuroCup a legrangosabb liga (vagy legalábbis az egyik legjobb) Európában. Az egyetlen negatívum, hogy a meghívott gárdák kapcsán mindig hatalmas a flémháború, azonban soha nem lesz olyan lista, mely mindenki elképzeléseit tökéletesen kielégíti.


Otthon ti számítotok a legjobb Counter-Strike: Source csapatnak, hogyan is van ez valójában? Miért nem láthatunk külföldön több magyarországi topcsapatot?

Az okok, amiért nincsen több magyarországi topcsapat ugyanazok, mint a többi országban, találhatunk ígéretes alakulatokat, azonban idő előtt szétesnek, főként akkor, hogyha kellemetlen vereségekbe szaladnak bele. Ezek a csapatok ritkán maradnak együtt hosszabb ideig, azonban ha együtt maradnak, akkor meglepő eredményeket érnek el.


Egyre közelebb kerülünk az európai CGS kombájnhoz és válogatóhoz, mit gondolsz a CGS szervezetéről, részt vesztek majd a kombájnon?

Itthonról követjük a CGS eseményeit, ha az európai draft ugyanazon minta alapján működik, mint az amerikai, azaz a játékosokat egyenként válogatják be, akkor csak a legmerészebb álmomban eshet meg, hogy részesei legyünk ennek a ligának (szerintem ezt nem csak én gondolom így). Alapvetően nincsen semmi problémám a CGS-el, néha izgalmasak a mérkőzések, főleg ha nem a CSS-t vesszük alapul, azonban nem fogunk részt venni a válogatón.


Az idei évben milyen lanokon vesztek részt?

Jelenleg egyetlen olyan külföldi offline verseny van az étlapunkon, melyre biztosan kilátogatunk, ez nem más, mint az olaszországi Bologna-ban megrendezésre kerülő Pro-Lan.it. A többi lanos szereplésünk az olaszországi teljesítményünkön múlik, erre a kérdésre pontosabb választ tudnék adni, hogyha április végén teszed fel nekem. Mindezek mellett, az összes hazai lanra ellátogatunk, mint eddig is.


Köszönöm az idődet!

Én köszönöm a lehetőséget és a rám fordított idődet, köszönet a szponzorainknak: OBiNet, PigiKft, RedTower, Microsoft, OGi.hu, Amex-Tec és Gametrans

Interjút Ladiee készítette:



Fordítás: OBi

Eredeti interjú: Sourcebasen 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3242
 
1564
 
 
 
kép 4841
 
2335
 
 
kép 5565
 
1910
 
 
 
kép 820
 
1785
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu