Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. március 07. 0 hozzászólás
 

Szépen lassan mindenki kezdheti megszokni a fenn látott ábrát, hiszen a négy napig tartó versenysorozat híreit mindig ez alatt találhatjátok majd meg. Elsõ nekifutásra bemutatjuk nektek a nevezett 18


Szépen lassan mindenki kezdheti megszokni a fenn látott ábrát, hiszen a négy napig tartó versenysorozat híreit mindig ez alatt találhatjátok majd meg. Elsõ nekifutásra bemutatjuk nektek a nevezett 18 csapatot, három felosztásban. Az eredetileg 19 csapatból az osztrákok az utolsó pillanatban léptek vissza. A nyitó ünnepségre március 9-én, csütörtökön kerül sor. A legtöbb team tehát napokban hagyja el országát, hogy részt vegyen a nagy megmérettetésen. Az ancients is készülõdik már az útra, õk holnap hajnalban indulnak. Most pedig lássuk az elsõ hat csapatot. Csapatok 1/3
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Csapat: Németország
Játékosok:
Christian ‘Blizzard’ Chmiel
Navid ‘Kapio’ Javadi
Christian ‘ChRRRRp’ Porten
Roman ‘Roman R.’ Reinhard
Martin ‘fleks’ Wehrmann
Info: A csapat nagy része a mousesports-ból került a játékosok közé. Azonban ketten név szerint ChRRRRp és Kapio meghívottként vesz rész a küzdelmekben, kimondottan a SEC kupa erejéig. A másik három játékos már a WCG 2005-ön is bizonyított, hiszen egészen a negyeddöntõig jutottak ahol nagy meglepetésre a kazahsztáni k23 búcsúztatta õket.
Elõrejelzés: Egy igazán erõs csapat – az egyik nagy esélyese a tornának.

Csapat: Svájc
Játékosok:
Rudolf ‘Roody’ Koller
Manuel ‘manufact’ Bachmann
Lars ‘ernesto’ Fankhauser
Jonas ‘lance’ Vogel
Marzel ‘wEazEl’ Wyden
Info: A csapat teljes egészében egy team, méghozzá Svájc legjobb ötöse a RANDOM Gaming. Õk is részt vettek a WCG 2005-ös tornáján azonban egy kicsit más felállással és még a csoportból sem tudtak kijutni, hiszen bár az osztrákokat meg tudták verni a kazahsztáni k23 õket is megverte.
Elõrejelzés: Bár a svájci csapat jól összeszokott azonban nagy valószínûséggel ez még kevés lesz.

Csapat: Franciaország
Játékosok:
Julien ‘Mayers’ Rivière
Matthias ‘Baldours’ Denis
Julien ‘Yorlin’ Mailhe
Frédéric ‘Oligan’ Ngor
Oscar ‘Rosco’ Parrocel
Info: A franciák büszkesége a GoodGame csapat, akik a mostani válogatottat is alkotják. Az ötösben az idõk során egyetlen játékos váltás történt és Rosco érkezett dim2k helyére. Ami összeköti az elsõ két bemutatott csapattal a franciákat az nem is lehetne más mint a k23, õket a nyolcad döntõben búcsúztatták a kazahsztániak.
Elõrejelzés: A francia csapatok mindig igen erõsek voltak LAN-okon. Szinte semmi akadálya nincs annak, hogy most is bizonyítsanak és eljussanak a negyeddöntõig.

Csapat: Portugália
Játékosok:
Rui ‘Ralph’ Simoes
Manuel ‘Cookie’ Coelho
Gabriel ‘Vick’ Marques
João Francisco ‘Liquid’ Noguiera
Pedro Manuel ‘Spirit’ Fernandes
Info: A K1ck eSports Club az egyik az igazán kevés Portugál CS:Source csapat közül. A 2005-ös WCG-n nem is nagyon tudtak semmit alkotni két veszteséggel semmi esélyük nem volt.
Elõrejelzés: Nagy valószínûséggel a csapat pár hónapos készülése a SEC folyamán sem lesz elég és hamar búcsúznak a kupától.

Csapat: Spanyolország
Játékosok:
Jonathan ‘MusambaN1’ Sahuquillo
Jose Maria ‘DrastyK’ Garcia
Antonio ‘FlipiN’ del Rey
Aitor ‘milicua’ Milicua
David ‘Deyf’ Arroyo
Info: Õk a spanyol topcsapat az x6tence. Õk egy igazi 1.6-os klán a sok közül, nem kimondottan a Source az erényük, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint a WCG 2005-ös szereplésük ahol a csoportból sem tudtak kijutni.
Elõrejelzés: Bizony az 1.6 skill sokat számít a CS:Source-ban, de nem eleget. Vajon képes lesz az x6tence megmutatni, hogy elég? Valószínûleg nem.

Csapat: Bulgária
Játékosok:
Aleksandar ‘Janitor’ Tomov
Hristo ‘wil’ Grigorov
Milen ‘MILENK0’ Le
Hristiyan ‘Hr1stiqn’ Spasov
Velin ‘masalito’ Velinov
Info: Egy igazán ismeretlen csapat. A WCG 2005-ön nem vettek részt így az alapján nehéz lenne õket megítélni. Tény hogy az ancients hamarosan megismeri õket, hiszen velük játsszák az elsõ meccsüket.
Elõrejelzés: A bolgár csapatok mindig is igen kemények voltak. Az hogy itt mennyire lesznek azok az nagyban attól függ, hogy az ellenfeleik mennyire becsülik le õket.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4849
 
2694
 
 
 
kép 5155
 
2343
 
 
kép 935
 
1361
 
 
 
kép 4672
 
1383
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu