Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. február 10. 0 hozzászólás
 

Az elsõ kör nagyon szépen lezárult, a jelentkezõk 75-en voltak, ami nem csak engem de a Valve fordításokért megbízott emberét is meglepte. Sajnos voltak páran, akik nem tudták normálisan kitölteni a

newspic
Az elsõ kör nagyon szépen lezárult, a jelentkezõk 75-en voltak, ami nem csak engem de a Valve fordításokért megbízott emberét is meglepte. Sajnos voltak páran, akik nem tudták normálisan kitölteni a jelentkezési levelet, de ettõl függetlenül most minden jelentkezõ nyissa meg a levelezõjét és olvassa el nagyon figyelmesen azt, amit írtam. (mindenki kapott levelet aki jelentkezett!)

A nagyközönség számára azt tudom elmondani, hogy tegnap beszéltem Dan-el és a következõ döntést hoztuk meg. Miután rengetegen jelentkeztek szûrni kell a felhasználókat. Összesen 25 emberre van szükség, hogy gyorsan és jól tudjunk haladni, egymást nem hátráltatva. Ebbõl kifolyólag a második körben, vagyis most, az összes jelentkezõ kapott egy lefordítandó részletet a Steam FAQ-ból. Ezt kell tökéletesen lefordított formában visszaküldeni nekem, úgy hogy az elsõ körben megadott adataikon túl megadják a születési évüket, illetve a jelenlegi angol végzettségüket, vagy angol nyelvû elõéletüket. A lefordítandó részlet nem kimondottan nehéz, azonban a fordítóknak figyelniük kell a helyes formára, a magyarságra és a helyesírásra is. A fordítás az alábbi Valve-s FAQ alapján történik: fordítási tanácsadó.

A visszaküldõk közöl tehát 25 (max. 30) embert fogunk kiválasztani, vagyis csak a legjobbakat, és ezután 2 héten belül megkezdõdik az érdemi munka. Vagyis megkapjuk a saját kis Wiki oldalunkat a Valve-tól és megindul a fordítás.

FELHÍVÁS

Itt hívnám fel a figyelmet, hogy egyre kevesebb idõm van ezért magam mellé keresek két olyan megbízható embert, aki tud segíteni a projekt levezetésében. A követelmény a készségszintû angol nyelv tudás, vagyis, hogy tudjon tárgyalni és beszélgetni. Esténként legalább legyen elérhetõ a neten, legyen talpra esett, hogy szükség esetén a többieket tudja koordinálni. Értelem szerûen inkább a 18+ korosztályból várok jelentkezõket, és az sem árt ha már ismerem egy kicsit az illetõt. A jelentkezéseket a szokásos címre (hentes[at]lamas[dot]hu) várom, vagy kattintsatok [ide].
(Amit meg kell a levélben adnotok Cím: Steam honosítás - Segítõ | Tartalom: Név, Életkor, MSN cím, Angol nyelvtudás) Végszó és a levél
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Végszó

Sajnos nagyon sokan úgy érzik, hogy egyedül vannak a világon és nap mint nap megkeresnek olyan kérdésekkel, hogy mikor indul a fordítás, mit kell csinálni, fordítsak most neked valamit... ect. Ezekkel a dolgokkal nincs idõm foglalkozni, mindent világosan leírtam ebben a hírben az elõzõben és a levélben is! Nem tudok egyesével mindenkivel foglalkozni, hiszen több mint 70-en vagytok. A fordítóknál alapvetõen elvárom, hogy talpra esettek legyenek és maguktól is tudjanak dolgozni, ne kérdezzenek minden billentyûleütésnél kettõt, tehát ezt érdemes szem elõtt tartani. Eddig semmi igazán nehéz nem volt mégis volt, akinek már több kérdése akadt, ezekre a választ nem azért nem adtam meg mert gonosz vagyok, hanem mert vagy leírtam már az oldalon, vagy olyan kérdés amire nem tudom a választ (vagyis nem írtam le az oldalon). Amint megvan a végleges team tõlük várom a kérdéseket, amikre válaszolni is fogok, azonban itt a kezdeti idõszakban támaszkodjatok arra, amit már leírtam, nem nehéz a feladat!

Az e-mail

Sziasztok!

Elõször is köszönöm szépen a jelentkezéseiteket, és nem csak én a Valve ezen részlegét is nagyon meglepte, hogy ennyien akartok segíteni! Örülök, hogy ilyen sokan (75 ember) szeretnétek részt venni a dologban, azonban a jobb haladás érdekében a Dan azt szeretné, hogy csak 25 fõ legyen a magban, tehát ennyi emberre van szükségem a projektben. Az, hogy ki kerül be az alábbiak szerint fog elsõ körben eldõlni:

Elsõ kör:
  1. Teljesen hibátlanul kitöltött jelentkezés (meg volt adva minden általam kért adat illetve a levél címe is az volt, aminek kellett!)

Második kör:
  1. A már megadott adatok ismételt megadása (Név, Lakhely, E-mail cím, SteamPowered account)
  2. Születési év megadása
  3. Jelenlegi angol végzettség, vagy angol nyelvi ismeret eredete (például 5 évig az USA-ban éltem vagy felsõfokú nyelvvizsgám van, stb)
  4. A levelemben csatolt MSINFO32_Reports.txt tökéletes lefordítása és a válaszlevélben való csatolása. A fordítást a Valve hivatalos Wiki tanácsadója szerint kell tökéletesen lefordítani.
Ezt a tanácsadót itt éritek el: https://www.counter-strike2.hu/steam_honositas/SupportWiki-Editing_Articles.htm
Nagyon figyelmesen olvassátok el ezt a FAQ-t, hiszen sokat számít milyen formában kapom vissza a txt-t! Csak a legjobbakra van szükség jelenleg, tehát ne hibázzatok! Figyeljetek a magyarságra, és a helyesírásara is!

A válaszlevelet tehát az alábbi formában várom (NEM VÁLASZ ÜZENETBEN HANEM ÚJ LEVÉLKÉNT!):
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Levél címe: Steam honosítás - Fordítás

Levél tartalma:

Név:
Lakhely:
E-mail cím:
Steampowered account:
Születési év:
Angol végzettség:

**-- csatolt fájl: MSINFO32_Reports.txt --** (természetesen a lefordított)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kélek titeket, hogy a fájl tartalmát bizalmasan kezeljétek és fórumokon is más médiában ne tegyétek közre, hiszen nem teljesen publikus. Egymás között lehet csereberélni természetesen.

A leveleket és a fordításokat jövõhét péntekig vagyis Február 16-ig várom. Ezután feldolgozzuk azokat majd kihirdetjük a végleges fordító gárdát.

Köszönettel
Tamás „HeNtEs” Viktor

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 828
 
1591
 
 
 
kép 867
 
1549
 
 
kép 4912
 
2323
 
 
 
kép 2742
 
1518
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu