Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. április 01. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike minden idõk legjobb játéka, ezt az érdemet már többször meg is kapta, mégis mi, akik játszunk vele nap, mint nap, általában nem is tudjuk, ki van az internet másik végén. Lehet az a

A Counter-Strike minden idõk legjobb játéka, ezt az érdemet már többször meg is kapta, mégis mi, akik játszunk vele nap, mint nap, általában nem is tudjuk, ki van az internet másik végén. Lehet az a szomszédunk, barátunk, osztálytársunk vagy akár olyan ember akit, mindannyian ismerünk. Ebben a cikksorozatban ezekrõl, az emberekrõl lesz szó. Tény, hogy általában a média szereplõinek kevés idejük van, hiszen Õk sztárok, azonban ne higgyük, hogy sosem vezetik le a fáradt gõzt számítógépes játékokkal. Elsõ ízben az itthon lakodalmas zene koronázatlan fekete királyáról sikerült lerántanunk a leplet. Fekete Pákótól nem áll messze az internet, hiszen nagy gyakorisággal vezeti saját bolg-ját is a BlogDreams-en. Bár a fellépései miatt Pákó nagyon elfoglalt mégis sikerült pár kérdés erejéig feltartanunk. A szöveget eredeti formájában olvashatjátok, kellemes olvasást. Villámriport Pákóval
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Riporter: Szervusz Pákó! Nem kérlek, hogy mutatkozz be, hiszen téged már az egész ország ismer. Tudom, hogy kevés az idõd így rögtön a lényegre térnék. Mennyit töltesz otthon netezéssel, és amikor a neten lógsz, mivel foglalatoskodsz?

„Szervusz, épp egy fellepesre indulok, a hétvége mindig a buliké. Kérdésre válaszolva… amikor neten vagyok, hát vagy didiket nézek, vagy játszom. Illetve a hír is igaz, tehát vezetem a saját blogomat. Na meg persze a rajongok mailjeit is elolvasom és valaszolok.”

Riporter: Említetted, hogy játszol. Milyen játékokkal szoktál a neten szórakozni?

„Ez a kedvemtõl függõ… van egy laptopom, ami szerintem jo, fut rajta minden, mint ahogy kell. Szeretem az verekedos, és a boxolós játékokat. Igazából… amiben erõszak van és keménnyé teheti az amugy is gyilkolo oklomet tehat azokat igen. A kedvenceim természetesen a lövöldözõs témák…. Azok nagyon ott vannak.”

Riporter: Említetted, hogy lövöldözõs játékok, esetleg a Counter-Strike-ot ismered? Játszottál már vele?

Jaaa… ne viccelj a CSe az egyik kedvencem. Igaz kevés idom van leülni elé huzamosabb ideig de az új verzioban, azt nem tudom hogy hivják… szóval abban vannak botok és azokat is durvan lehet gyilkolni, amikor nincs net. Ha tudok akkor persze felmegyek netre ölni az mégis élvezetesebb… kiosztom a kis kocsogoket. Majdnem olyan jo mint egy boxedzes mindig felmegy bennem az adrenalin.

Riporter: Ezt meglepõdve hallom, bár be kell valljam azért nem véletlenül esett rád a választás, hiszen volt már fülesünk arról, hogy te CS rajongó vagy. Mégis mi fogott meg a játékban tudnál róla mesélni?

Tudnák róla, de mint mondtam az interju elott nagyon kevés idom van. Szeretem a porgest, hogy lehet haladni olni és gyilkolni és ahogy osszeesnek a kis kocsogok rongybabaként nagyon élvezem jo.

Riporter: Ez bizony igen meggyõzõnek hangzik, tudom, hogy nincs idõd így nem is tartanálak fel tovább remélem egyszer majd egy nagyobb lélegzetvételû riportot is összetudunk hozni! Így a végére üzennél valamit az olvasóknak?

Ovassatok a blogomat es vigyazzatok mert elkaplak titeket is. Puszillak csokollak titeket dáko olvasokak

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3412
 
1617
 
 
 
kép 1679
 
1951
 
 
kép 938
 
1465
 
 
 
kép 5418
 
2284
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu