Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. szeptember 29. 0 hozzászólás
 

Sokakat felháborított a Tek-9 kupa kapcsán, hogy a szervezők a 128 csapatot kellő áttekintés nélkül rangsorolták. A panaszok és kérések miatt újra átrendezték a listát a következőképpen: 32 High


Sokakat felháborított a Tek-9 kupa kapcsán, hogy a szervezők a 128 csapatot kellő áttekintés nélkül rangsorolták. A panaszok és kérések miatt újra átrendezték a listát a következőképpen: 32 High skilled csapat, 64 Medium skilled csapat és 32 Low skilled csapat. A benevezett három magyar csapat (Ancients, VvV, Dalay Lamas) közül az Ancients (17. hely) a High skilled, a VvV (90. hely) a Medium skilled míg a Dalay Lamas (127. hely) a Low skilled csoportba került. Az egyenes kieséses szakaszban a HIGH csoportban lévő klánok a LOW csoport csapataival játszanak, míg a MIDDLE skilled csapatok egymás között versengenek. Az új lista készítésében sok segítséget kaptak a szervezők Freekje-től (EdiT), nivek-től (dtekt) valamint mkaaru-tól (openmind), így olyanok is részt vettek az új rangsor összeállításában, akik jobban ismerik a csapatokat.

A magas ping miatt az összes amerikai csapatot kiszedték a mezőnyből. A párosítások is gőzerővel készülnek, igaz mára ígérték őket. Valamint a szervezők felhívják a csapatok figyelmét arra, hogy az első játéknapon jelenjenek meg a verseny hivatalos csatornáján ( #tek9 ). Kemények a feltételek, mivel aki késik vagy nem jelenik meg annak az első meccse el lesz cserélve.

Kaptunk egy kis kapaszkodót, aminek segítségével meg tudjuk állapítani ki-kivel fog játszani az első körben, már hogyha az előzetes információk pontosak. Ugyebár említettem, hogy a HIGH skilled csoportban lévő alakulatok a LOW csoport klánjaival fognak játszani. Nos ezek a mérkőzések a következők szerint fognak létrejönni: A HIGH 1 a LOW 128-al játszik, a HIGH 2 a LOW 127-al játszik és így tovább. Ennek fényében most megtudhatjuk kivel fog játszani az Ancients és a Dalay Lamas.

Ancients (17) az axmasia (112) csapatával fog gémelni. A Dalay Lamas, akik a 127-edik helyre vannak sorolva, úgy érzem nagyon nehéz helyzetbe kerültek, mivel tesztelhetik az újonnan megalakult és másodiknak rangsorolt FirstCore-Gaming-et (volt dtekt.eSports, ld. elöző hír) !

  • Rangsorolás Változások
    Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: b4zs0w1cZ!


    Változások:

    EuroCSP szükséges
    A minimum rate: 20.000

    Végleges pálya lista:
  • de_dust2
  • de_train
  • de_cbble
  • de_inferno
  • de_clan_mill_beta

     

  •  
    Címkék:
    vissza
    Admin
    szerkesztő
     
     
     
    Most itt vannak
    Ezt a cikkünket olvastad már? close
    Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
    Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
    0 hozzászólás
     
    nincsenek hozzászólások
    Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
     
    töltés...
    Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
    Hozzászólások betöltése...
     
     
     

    Counter-Strike videók

     

    CS2HU Steam csoport

     
    1022játékos
    153online
    41játékban

    Utolsó hozzászólások

     

    Ajánló

     

    Counter-Strike képekben

     
     
    kép 4658
     
    1456
     
     
     
    kép 1168
     
    1586
     
     
    kép 1117
     
    1446
     
     
     
    kép 1635
     
    1696
     

    Counter-Strike Hírlevél

     
    Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
    Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

    Counter-Strike a facebookon

     

    A Counter-Strike hírei

     

    Logitech G600 MMO csak játékosoknak

    Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
    június 18. - callofduty.hu

    Kacsák a myRevenge-ben

    A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
    május 26. - counter-strike.hu

    Online Gaming Championship Invite

    Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
    május 05. - counter-strike.hu

    eSport ösztöndíj

    Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
    április 23. - counter-strike.hu

    Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

    A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
    április 10. - counter-strike.hu