Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. június 23. 0 hozzászólás
 

Sikeresen lezajlott az ingyenes TeamFortress 2 hétvége, amelyen elég szép számban (385) vettetek részt. Összesen közel 45 000 ölés született és köszönhetően valószínűleg köszönhetően a Pyro frissítésnek az eslő

Sikeresen lezajlott az ingyenes TeamFortress 2 hétvége, amelyen elég szép számban (385) vettetek részt. Összesen közel 45 000 ölés született és köszönhetően valószínűleg köszönhetően a Pyro frissítésnek az eslő helyen ez a karakter végzett, hiszen gyakorlatilag duplájával megelőzve az Engenieer-t több mint 12 000 öléssel a legnépszerűbbnek volt mondható. A szerveren eltöltött idő tekintetében igen nagy harcokról tudunk beszámolni bár kicsit szomorúak is vagyunk (főleg én), hogy ennyien megkerestek azzal, hogy ez így meg úgy igazságtalan. Ezzel kapcsolatban írtam egy szösszenetet a kibővített részben, amit amolyan tanulság szempontjából szerintem mindenki olvasson el és forduljon magába. A mostani ingyenes hétvége győztese nem más lett mint:

๖ۣۜCØЯТ3, »B2K« (STEAM_0:1:17731203) | 44 óra 31 perc játékidővel

Neki gratulálunk ehhez a kiemelkedő teljesítményhez. Adatlapját itt tekinthetitek meg. Ezen kívül gratulálunk még a másik igen keményen küzdő játékosnak kos.KARCSI-nak (43 óra 31 perc) és -.- nevű egyénnek a több mint 35 órás öldöklésért. A nyertes az info[at]counter-strike2.hu címre megírva adatait (Polgári név, Telefon, Cím, Email) jelentkezhet az ajándékáért. A statisztikát itt tudjátok megtekinteni és böngészni. Most pedig jöjjön a szösszenet. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Üdvözlet!

A helyzet

Neveket szándékosan nem fogok említeni a történetben, mert így talán még azok is magukra veszik, akik nem kerestek meg a verseny ideje alatt. A legnagyobb probléma az volt, hogy egyesek szerint a játék igazságtalan, hiszen hogyan lehet az, hogy ők is egész nap játszanak mégis nő és nő a különbség az előttük lévőhöz képest. Erre azon egyszerű választ tudtam adni, hogy gyorsabb a gépük, vagyis hamarabb csatlakoznak pályaváltáskor és hamarabb kerülnek játékba is. Erre pedig azt kaptam reakciónak, hogy ez így igazságtalan.

Ezzel a helyzettel nem nagyon tudtam mit kezdeni főleg mikor beközölték, hogy nem igaz hogy a többi helyezett nem kaphat ajándékot és hogy az OBiNet így meg az OBiNet úgy szemét mert nem ad többet. Ebből arra következtettem, hogy itt sokan nagyon el vannak tévedve.
Az OBiNet mindössze a szervereket biztosította a játékhoz, míg a nyereményt két személy (találjátok ki, ki lehetett) fizeti ki a nyertesnek saját zsebből csak, úgy mert csak... haszon nélkül. Erre kaptam a kérdést hol éri ez meg például nekem? A válaszom igen egyszerű sehol. De ha mindenki úgy állna hozzá, hogy rövidtávon sehol nem éri meg - szóval hagyjuk a picsába ezeket a játékosokat, mert úgyse termelnek profitot - akkor akár 10 év múlva is ott fogunk tartani ahol most... vagyis sehol.


Nevelési célzattal

Annyira érdekes volt ezt megtapasztalni, hogy egyszerűen nem annak örülnek, hogy vannak egyáltalán ilyen kezdeményezések, hanem rögtön az embernek ugranak, hogy így szar úgy szar meg amúgy is. Amikor megmondtam, hogy magánszemélyek fizetik a díjat, akkor persze (még szép) kicsit kulturáltabb lett a hangsúly, de akkor is.... Ha egy cég állná a díjat, mint mondjuk az OBiNet akkor sem lenne senkinek semmi joga beleszólni mit hogyan oszt szét csak örülni, hogy egyáltalán kaphat valamit és játszhat valamiért. Az OBiNet ugyanúgy hús vér emberekből áll, akik becsületesen keresik meg a kenyerüket, és ha valamit egy versenyen felajánlanak, azt nem azért teszik, mert rohadtul megéri nekik a pénzt az ablakon kidobni, hanem azért mert hisznek benne a magyar e-sport egyszer elindul valahová. És az ingyenes TF2 hétvége ajándékozásánál nekünk is ugyanez volt a célunk.

Arról nem is beszélve, hogy ez egy játék volt minden komolyság nélkül egyszerűen csak azért, hogy aki tényleg rákattant a játékra, annak lehetősége legyen ingyen beszerezni. De ne felejtsük el, hogy ami neked ingyen és ajándék az másnak munkával megszerzett pénz, amit felajánl számodra és itt van az a pont, ami a legproblémásabb, hiszen manapság már ezt nem értik meg egyesek. Vagyis nincsenek tisztában az AJÁNDÉK illetve a NYEREMÉNY fogalmával. Erre egy megoldás lehet vagy megkérditek apukát-anyukát vagy kinyitjátok a nagy magyar értelmező kéziszótárt. Tehát ha valaki felajánl egy díjat, akkor azt tessék tisztelni és örülni neki, hogy megtette és nem azon háborogni, hogy szemétség és igazságtalanság a díj megszerzésének a módja.

Team Fortress 2

Most pedig egy kicsit a TF2 ről. Ha valaki követi az eseményeket külföldön az láthatja, hogy a TeamFortress 2 egyre nagyobb teret hódít, sorra indulnak a komoly összdíjazású kupák és a Valve ennek megfelelően folyamatosan fejleszti a játékot. És hogy miért? Látványos élvezhető és játszható, és ami a legfontosabb egy átlagos néző számára is meglehetősen szórakoztató. Emlékezünk csak, hogy a CGS miként alakította át a CS-t, hogy nézhető legyen, hiszen alapvetően nem a TV-re tervezték. És most nézzük meg a TF2-őt minden mozzanata vidám és élvezetes ráadásul nagyon látványos, és pont ez az ami miatt igen jó esélye van az egyre nagyobb tábor megnyerésére, és a következő pár évben biztosan nagyon sokat fogunk még róla hallani.

Ennyit szerettem volna. Üdv

HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1268
 
1451
 
 
 
kép 5075
 
2316
 
 
kép 3286
 
1747
 
 
 
kép 1906
 
1857
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu