Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. május 21. 0 hozzászólás
 

Szépen lassan halnak el a finn csapatok, elõször az afterlife utána adta meg magát a   glacialis majd a dtekt. Az afterlife sorsát outcider pecsételte, aki egyszerûen abbahagyta a játékot, nem az volt az

newspic
Szépen lassan halnak el a finn csapatok, elõször az newspic afterlife utána adta meg magát a newspic  glacialis majd a newspic dtekt. Az afterlife sorsát outcider pecsételte, aki egyszerûen abbahagyta a játékot, nem az volt az elsõ eset, nagy valószínûséggel ez is közrejátszott abban, hogy a csapat nem kívánt új ötödik után nézni. Ezzel véget ért az newspic outcider, Sprada, prnd, Nani és delonge korszak.

A newspic glacialis a legutóbbi finn lanon, a LahtiLAN-on hívta fel magára a figyelmet. Tündöklésük nem tartott túl sokáig, zaikovski-t elcsábította egy másik csapat, így a vezetõ nélkül maradt a klán. Ekkor drake is kilépett, a maradék három tag úgy döntött nem folytatja tovább a játékot ezen a néven és feladták a küzdelmeket. A glacialis egykori felállása:
newspic acidrain
newspic drake
newspic skegge
newspic trll
newspic zaikovski
A nem olyan régen vérfrissítésen átesett newspic dtekt is bedobta a törülközõt, a hivatalos közleményükben motivációs problémákra, belsõ gondokra és driim eltûnésére hivatkoznak. A kezdõ lökést soLid adta, meg aki fogta magát és magára hagyta társait. Csakúgy mint az afterlife esetében itt is nehéz lett volna két új játékost találni fõleg úgy, hogy cisU kapott egy másik ajánlatot és elhagyta a süllyedõ hajót. A dtekt egykori felállása:
newspic cisU
newspic soLid
newspic driim
newspic Beetle
newspic matsky
A három klán széthullásával számítani lehetett arra, hogy egy új csapatot köszönthetünk. Meg is érkeztek a newspic Neon formációjában. A név egy régebbi jól ismert 1.6-os alakulat nevébõl ered, a vezetõség megpróbálja feléleszteni a családnevet az összefabrikált CSS játékosokból. Három tag az afterlife kötelékébõl, egy az everFrost-tól és szintén egy játékos a dtekt-tõl, így a gerincet a volt afterlife-os srácok, Sprada, Nani és delonge képviselik. Melléjük szerezték be még Deeq-et (everFrost) és cisU-t (dtekt). Neon lineup:
newspic delonge
newspic Deeq-
newspic cisU
newspic Sprada
newspic Nani
Már csak hab a tortára a newspic Logitech.fi tagcseréje, náluk Dsltr hagyta ott a csapatot több mint egy hetes egyeztetés után, így legfeljebb csak a rajongóknak okozhatott nagyobb csodálkozást az eset. Helyére toomo érkezett, aki az elmondások alapján az egyik legtehetségesebb finn 1.6 játékos. Dsltr több mint egy évig játszott a Logitech-ben, saját elmondása szerint valami nem mûködött rendesen és úgy érezte emiatt a motivációja mérhetetlen mélységekbe zuhan. A játékot nem hagyja abba és esélyt lát egy másik csapat építésére is. Logitech.fi lineup:
newspic Migy
newspic topsikrt
newspic odiouz
newspic kankeli
newspic toomi

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4679
 
1416
 
 
 
kép 1876
 
1871
 
 
kép 4526
 
1410
 
 
 
kép 5208
 
2274
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu