Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2011. február 04. 0 hozzászólás
 

Vasárnap este ismételten válogatott kötelezettségei lesznek a magyar játékosoknak, immáron a második fordulót rendezték meg a ClanBase NationsCup XIV megmérettetésén. Bizonyára mindenki kristály tisztán

Vasárnap este ismételten válogatott kötelezettségei lesznek a magyar játékosoknak, immáron a második fordulót rendezték meg a ClanBase NationsCup XIV megmérettetésén. Bizonyára mindenki kristály tisztán emlékszik a múlt heti mérkőzésre, mikor is a Kövesdi „dikioneR" Dániel vezette Team Hungary 26-4-re verte meg a cseh válogatottat. A kiváló köraránynak köszönhetően a magyar csapat jelenleg csoportelső, mögöttük kettővel lemaradva a mostani ellenfél, az osztrák válogatott következik. Tavaly „sógoraink" ezüstérmet szereztek Dánia mögött, így nem szabad félvállról venni ezt a meccset sem.

A kibővített részben az idei csapatkapitánnyal olvashattok egy villáminterjút. Reméljük a legjobbakat, sok szerencsét a csapatnak!

dikioneR villáminterjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia Dani! Először kicsit foglalkozzunk a múlttal, azaz a múlt heti csehek elleni bemutatkozó mérkőzésetekkel. Sokunk nagy meglepetésére valósággal lesöpörtétek a „pályáról" az ellenfeleteket, momentumuk sem volt a nem kis neveket felvonultató cseheknek. Miként értékeled ezt a győzelmet?

Sziasztok. Teljesen pozitívan éltem meg az egészet. Remekül teljesített a csapat minden téren. Az irányítás és a csapatmunka is rendben volt. Mindenki hozta a tőle elvárt dolgokat.

Mit gondolsz, mi kell ahhoz, hogy ezt a teljesítményt az elkövetkezendő mérkőzéseken is tartani tudjátok?

Ha minden meccsre tudunk legalább annyit készülni, mint a csehek ellen és mindenki beleadja azt, amit elvárok tőle , akkor nem lesz probléma. Cél az első hely, ezzel szerencsére mindenki tisztában van.

Milyen mérkőzésre számítasz az osztrákok ellen? Milyen eredménnyel lennél teljes mértékig elégedett?

Mivel a meccs a csoportelsőségért megy, ezért biztos szoros lesz. Számunkra viszont csak a győzelem elfogadott.

Hogy alakult az NT ötös „kiléte" az elmúlt napokban, milyen ötössel vágtok végül neki a mérkőzésnek? Miért pont mellettük döntöttél?

A múlt hetihez képest egy változás történt. MOLTES nem ér rá, ezért NOFEAR fog játszani. A csehek elleni csapattal tökéletesen meg vagyok elégedve. Biztos vagyok benne, hogy rájuk alapozom majd a többi mérkőzést is.

Nem maradt más hátra, mint hogy sok sikert kívánjak a válogatottnak, reméljük, hogy a lehető legjobb eredményt sikerül majd elérni a mérkőzésen! Az utolsó szó joga Téged illet!

Nézzetek minket, szurkoljatok nekünk.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2988
 
1479
 
 
 
kép 354
 
1895
 
 
kép 716
 
1427
 
 
 
kép 1146
 
1395
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu