Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. július 17. 0 hozzászólás
 

Megoldva a kisebb technikai problémákat az éjjel folyamán megkezdõdött a nevezés a CS2HU Source Soccer Cup 2006-ra! Aki ezt a hírt olvassa talán észre is vette a kupa apró oldalacskáját, amin a

hirkep

Megoldva a kisebb technikai problémákat az éjjel folyamán megkezdõdött a nevezés a CS2HU Source Soccer Cup 2006-ra! Aki ezt a hírt olvassa talán észre is vette a kupa apró oldalacskáját, amin a legfontosabb információk mellett természetesen lehet nevezni, illetve a csapatainkat módosítgatni. A nevezés tehát július 19 deléig (12 óra) fog tartani. Összesen 16 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni. Csapatonként minimum öt embernek kell meglennie SteamID-vel, ahhoz hogy a csapat bekerüljön a versenybe! Hamarosan elindulnak a szerverek is, amiken lehet gyakorolgatni a nagy összecsapások elõtt. Aki eddig még nem tette volna meg olvassa végig a szabályzatot, hiszen arra még szükségetek lehet. A kibõvített részben találhattok, egy gyors összefoglalót az oldal használatához, és a regisztráció menetéhez.
CS2HU Soccer Cup oldal használata
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


A nevezés menete igen egyszerû. Itt az oldalon bejelentkezés után nincs más dolgunk csak a NEVEZÉS hirkep gombra kattintani majd követni az utasításokat.

A nevezett JÁTÉKOSOKAT hirkep a kis ikonra kattintva böngészhetjük végig. Rögtön emellett az ikon mellett található meg az ÁGRAJZ hirkep, amire természetesen csak a kupa kezdete után lesz szükségetek.

A fõoldalon balra találhatóak meg a legközelbbi mérkõzések (3db), középen az aktuális hírekkel szembesülhettek jobbra pedig a 13 legjobb csapat látható (természetesen a nevezés ideje alatt nem).

Jobb oldalt található a fõmenü. Az INFO-ban természetesen a kupa fõbb tulajdonságairól olvashattok. Ha valaki a SZABÁLYZAT-ra hirkep lenne kíváncsi azt a fõoldalon bal alul mindig elérheti.

A második menü a CSAPATOK. A regisztráció ideje alatt itt hozhatjuk létre a csapatainkat illetve, ha ezzel meg vagyunk akkor itt módosíthatjuk a csapat adatait illetve fogadhatjuk el a jelentkezõ csapattagokat, téves jelentkezés esetén pedig törölhetjük azokat.
A listában a csapat neve mellett egy három állású gomb található a következõ funkciókkal:
JELENTKEZÉS: jelentkezés a csapatba. Jelentkezésünket a csapat kapitánya tudja csak elfogadni.
KILÉPÉS: lehetõségünk van elhagyni egy csapatot önszántukból. Természetesen a csapatkapitánynak lehetõsége van a jelentkezõket kirúgni.
MÓDOSÍTÁS: ez a funkció csak a csapatkapitányoknak él, rákattintva módosíthatjuk csapatunkat illetve fogadhatjuk el a jelentkezéseket.

A harmadik menüben találhatjuk meg a kiírt MECCSEK-et. Ezt érdemes mindig figyelemmel kísérni, hiszen az adminoknak nem lesz idejük minden csapatot lepke hálóval összefogdosni! Aki nem jelenik meg a mérkõzésén és még csak nem is jelenti természetesen magára kell vessen, és automatikusan vesztes meccsként kerül az eredménytáblára. Az Info-ra kattintva olvashatjátok el a részleteket az adott mérkõzésrõl.

Az utolsó menübe a SZERVEREK kerültek, ez a menü többnyire az amnéziásoknak szól, hiszen az IP-ket már az elsõ alkalommal érdemes lementeni. Az információk között megtalálható a következõ meccs idõpontja és az összecsapó két fél.

Egyéb:

A nevezés elõtt mindenkit megkérünk, hogy olvassa át a szabályzatot és a lebonyolítást, és aki úgy érzni nem tud az alábbi idõpontokban megjelenni, vagy nem tudja a szabályokat betartani NE nevezzen a kupára!

Elsõ játéknap (július 20 – csütörtök): Csoportmérkõzések (24 mérkõzés)
Második játéknap (július 23 – vasárnap): Nyolcaddöntõ (4 mérkõzés)
Harmadik játéknap (július 24 – hétfõ): Negyeddöntõ (2 mérkõzés)
Negyedik játéknap (július 29 – szombat): Bronz mérkõzés (2 mérkõzés)
Ötödik játéknap (július 30 – vasárnap): Döntõ (1 mérkõzés)
Az elmaradt mérkõzéseket a játéknapok között lehet pótolni, ha azt mindkét csapat elfogadja és az adminnak is lejelentik

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3678
 
1520
 
 
 
kép 4186
 
1555
 
 
kép 1047
 
2277
 
 
 
kép 586
 
1803
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu