Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. január 11. 0 hozzászólás
 

És ezt is megéltük! Amíg mindenki azzal volt elfoglalva, hogy KODIDAK filmje megjelent addig történt egy igazán megdöbbentõ dolog is. Magyarország hivatalos CS oldala befejezte mûködését, vagyis

newspic
És ezt is megéltük! Amíg mindenki azzal volt elfoglalva, hogy KODIDAK filmje megjelent addig történt egy igazán megdöbbentõ dolog is. Magyarország hivatalos CS oldala befejezte mûködését, vagyis mostantól olyan oldal, hogy counter-strike.hu NEM létezik. A szerkesztõség átvonult az újonnan megnyitott portálra, ami nem más mint az ancients.hu. Mi a CS2HU-nál szomorúnak érezzük a helyzetet hiszen kis hazánk független Counter-Strike (értjük ezalatt 1.6 és CZ) hírportál nélkül maradt. Temesse hát mindenki a CSHU-t. Mi úgy érezzük ez valamilyen szinten szégyenfoltnak mondható, hiszen beálltunk abba a nemzetközileg formába, hogy nem lesz counter-strike.TLD (Top Level Domain) oldalunk.
Én a CS2HU fõszerkesztõje megpróbáltam össze fogni szerteszét szaladt gondolataimat az üggyel kapcsolatban. Kérem, hogy csak azok olvassák el a cikket, akik alapból nem gyûlölnek, hiszen valamilyen szinten szubjektív vélemények is találhatóak benne!

***UPDATE***

Ahogy az várható volt a fölhábordás miatt a CSHU-n szavazás indult, hogy maradjon-e mégis CSHU és ne legyen belõle ancients.hu. Akit nem tiltottak még ki az szavazzon belátása szerint. Itt a vége fuss el véle avagy ez a vonat elment
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Mi mint egészséges versenytársra tekintettünk a Counter-Strike.hu személyében, hiszen nagyobb konkurencia magasabb színvonal alapon dolgozott mindkét oldal. Nem feladatkörünk értékelni az „új” cs.hu-t, hiszen mindenki eldöntheti maga, hogy miként látja. Egy biztos az Olvasók nagy része egy v3-at várt már több mint másfél éve, ehelyett pedig ezt kapták. Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire volt korrekt lépés. Reméljük, hogy az ancients.hu át tudja venni a CSHU szerepét, de mi régi csések ebben nem nagyon bízunk és ezt a lépést valamilyen szinten sértésnek tartjuk. Természetesen mi nem megyünk sehová! A CS2HU továbbra is Magyarország elsõ számú Counter-Strike Source portálja marad, és nem lesz átirányítva a lamas.hu-ra és ez nem csak hasonlat de célzás is volt. :)

Amikor én a CS2HU oldalt kitaláltam annak nem az volt az oka, hogy iszonyatosan unatkoztam és véletlenül volt 2 hónap idõm fejleszteni egy oldalt. NEM. Amikor kitaláltam akkor bizony hírek reppentek fel az új Counter-Strike-al kapcsolatban és úgy láttam itt az alkalom elindítani egy olyan oldalt, amiken nem csak zászlók vannak. Bizony ez volt az az idõszak amikor mást sem látott az ember a kedvenc CS oldalán mint meccseket és meccseket ja és még meccseket is.

Én már akkor is ugyanolyan public láma voltam mint most, és valahogy teljes egészében hidegen hagytak ezek a dolgok, néha megnéztem a jobb meccseket aztán csá. Szerettem a custom mapokat, érdekeltek a hardverek és szerettem tudni most éppen miért updatel ez a rohadt gõz. Sokszor sok helyen elmondtam már, hogy szerintem egy oldalhoz változatosság kell, ami minden irányba ha csak kicsit is de kielégíti az olvasók igényeit.

Itt a CS2HU-nál szerintem sikerült ezt elérni. Amíg csak pár százan látogatták az oldalt addig is szívesen csináltam, hiszen úgy éreztem jól csinálom. Aztán szépen lassan csatlakoztak hozzám a szerkesztõk és az olvasók száma is rohamosan növekedni kezdett. Olyan nagyszerû cikkírókat ismerhettem meg mint bazsowicz és BugBear. Számos szerkesztõt terelgettem igazgattam, aki maradt maradt, aki nem, nem alapon. Tudta mindenki, hogy saját szabadidejébõl csinálja és egy olyan cél érdekében, amibõl neki valószínûleg soha nem lesz akkora haszna, hogy a családját etetni tudja. Egy közösség építésére szántuk el magunkat, hiszen mi a CS2HU-nál hiszünk abban, hogy ha már tényleg erõs egy közösség, akkor egyszer talán pár év múlva a CyberSport pont a Counter-Strike szeretet és nagy közössége miatt végre elér egy színvonalat a kis hazánkban is.
Ez lehetséges? Szerintünk igen, csak nem külön kellene minden közösségnek küzdenie, hanem egyként kéne akarni! Erre mondá Isten legyen OGC!

És akkor jön egy ilyen lépés, ami egyáltalán nem mondható scene építõnek. Rákényszerítenek egy több ezer fõbõl álló társaságot (Counter-Strike 1.6-os scene) hogy kedvenc oldaluk helyet immáron – tök mindegy mennyire fogtok beoltani nem érdekel – egy klán honlapját böngésszék hírek után. Én mint szerkesztõ mindig is törekedtem arra, hogy pártatlan és független maradjak. És ezt várná el az ember ha felmegy az ország elsõ számú CS portáljára, de ezentúl mit is látunk majd ott egy b@szott nagy ancients logót. Akkor most mirõl beszélünk?

Lett volna más megoldás is? Bizony lett volna. Ajánlat volt. Elfogadás nem. Most konkrétumokat az irányba nem mondanék itt inkább csak megemlítem a cs2.hu domain tulajdonosának reagálását, aki horribilisen nagy összegért lett volna hajlandó átirányíttatni a domaint, és most nézzétek meg mi van ott. Szégyen.

A CSHU tulajdonosai szintén a passzivitás példaképei az én meglátásom szerint. Jó persze engem mindig is utáltak mint a sz@rt mert kimondtam, amit akarok és különben is LAMAs-os vagyok szóval csak köcsög lehetek alapon álltak hozzám. Szerintem ha normális kölcsönös kontakt meglett volna akkor most nem ancients.hu hanem egy új CSHU portál csillaga ragyoghatott volna fel az égen, ami színvonalában akár a CS2HU-t is lekörözhette volna, és talán midenki sokal szívesebben fogadta volna. Ezen már késõ rágódni, hiszen ami történt megtörtént. Miniszterelnökünk szavaival élve mondhatnám: elkúrtuk! Mindkét fél. Mi is hiszen bennünk meglett volna az erõ, hogy még egy oldalt elkészítsünk és átadjunk használatra, nem oszt nem szoroz, de a másik fél is, azt pedig találja ki mindenki õk hol hibáztak.

Én nagyon sajnálom hogy a CSHU-nak vége lett jó érzéssel töltött el a verseny heve néha, illetve azért köztudott, hogy én is „dolgoztam” az említett oldalnál pár hónapot. Egy olyan oldal volt, ami emlékeimben leginkább barna színérõl él. Ez volt az a verzió amit már rendszeresen látogattunk. Ekkor persze még 1.6 hírben sem volt hiszen 1.2 1.3 ideje lehetett, de a feeling megvolt. Most ez is elúszott. Nem csak azért mert szerény személyemnek nem tetszik az ancients.hu (ezt mint webgrafikus és fejlesztõ mondom), hiszen összeszedetlennek és némiképp félkésznek látom, hanem mert váratlanul ért ez a döntés. Én szebb jövõt reméltem a CSHU-nak, és sajnálom, hogy nem jött össze nekik. Más oldalak számára pedig intõ példa lehet ez a lépés! Ez az, amit egy közösségi portál nem csinálhatna meg! Ennél már az is etikusabb lett volna ha azt mondják roló le és vége.

Ezúton pedig szeretnék sok szerencsét kívánni az újonnan indult klánoldalnak! És ezúton megkérdezném, hogy a CS2HU szerkesztõi közül engem miért nem akartatok oda átcsábítani? Csúnya gonosz fiúk ezt még vissza kapjátok!

CU later.
Remélem ezzel még nincs vége a CSHU-nak, és unokáink még látni fogják!

Ui.: Arra nem vagytok kiváncsiak mikor vágattam le utoljára a hajamat?
newspic
Még van mit csinálni! Hajrá!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1490
 
1300
 
 
 
kép 574
 
1647
 
 
kép 4971
 
2404
 
 
 
de_strmarc_443
 
1565
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu