Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. június 17. 0 hozzászólás
 

Még csak háromnegyed egy van és hangosan dübörög Menno De Jong-tól az Intuition Sessions Vol.1. Túl egy PGCC és egy CGS selejtezõ után. Az elsõvel nincs is baj, de második szánalmas, de így szó

newspic
Még csak háromnegyed egy van és hangosan dübörög Menno De Jong-tól az Intuition Sessions Vol.1. Túl egy PGCC és egy CGS selejtezõ után. Az elsõvel nincs is baj, de második szánalmas, de így szó szerint. Nem érdemes csócsálgatni a szót, érthetõen és olvashatóan ott a paca, amit hagyott maga után. Úgy gondoltam, hogy a CGS tényleg elõrelépést jelenthet a scene számára, erõsen próbáltam beleverni peza fejébe, hogy igen ez valami fasza dolog lesz. Oké. Teljesen érthetõ, hogy össze vannak zavarodva a játékosok és az olvasók is, de a miértek még mindig özönlenek a fejekre, fejünkre. Manapság miért kell a CGS hivatalos oldalának egy rakás szarral felérnie? Miért mondom ezt? Na lássuk csak! Szabályzat, de hol is van? Már elnézést, de mióta hívják a szabályzatot FAQ-nak, amit az oldal egyik eldugott szegletében egy fórumban kell megtalálni az embernek? A FAQ-ban, ami ugyebár szabályzat, találhatók a legfontosabbak infók, mint például: játszhat 18 éven aluli a csapatban az online kvalifikációk alatt, több selejtezõbe is lehet reggelni egyszerre. Ez egy dolog, de lépjünk tovább. Információk és áttekinthetõség. Nulla. Ez egy dolog de lépjünk tovább. Eljön az este hét óra. Ellenfelünk a zomGaming nem jelenik meg, azt se tudják kik azok, defwin az obinak. Ez egy dolog de lépjünk tovább. Ott maradt a SuicidE csapata, hogy játszanak egy olyan ellenféllel, akik… na álljunk meg egy percre! Én tudom, milyen érzés egy olyan ellenfél küzdeni, akiket a legjobbak között tartanak számon. Nem számít mennyire kapsz ki, mit gondolnak rólad a meccs után. Ott voltál és játszhattál velük. SuicidE vs adastra. Egész nap csak rájuk vártak, ToMMo még hullagyalázni is akart, és akkor jöjjön a fekete leves! Tovább!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Kliens betölt, ami nagyon durva.
Mirc pörög, ami alapvetõ.
Hét óra. Hét óra nulla öt. Hét óra nulla tizenöt.
Semmi.
Jön az admin és mondja szarok a szerverek várni kell.
Jön az admin és mondja szar a kliens is, többet kell várni.
Mirc pörög, mert az alapvetõ. Mindenki anyázik és sír, hogy igénytelen a szervezés.
Zár a PGCC.
Sört keresünk. Találunk. Befolyik öt korsó. Kellemes állapot.

Hazaérek jókedvûen, látom, hogy az sE meccsét odaadták a svédeknek, mert a Draft is HUGE! Szóval mivanveletekbazzmeg? A SuicidE több mint egy órát várt a kezdésre. A szervezõknek fingjuk sem volt semmirõl sem, meghaltak a szerverek. Meghalt ez az egész CGS mizéria és felhajtás. A srácok elindulnak haza, erre jön a mircen közösbe a defektes admin üzenete: „Figyeljetek srácok! Estére már lesznek svéd szerverek, ahol le tudjátok játszani a meccseiteket, ha szeretnétek. Ha nem jó a ma este akkor HOLNAP német szervereken tudjátok pótolni a meccset.” Eközben a SucidE már elment a PGCC-bõl. Az admin beírására jön a válasz Fifflaren-tõl: „Mi lejátszanánk a meccset ha a SuicidE-nak jó” Mivel az sE már elindult hazafele így esélytelen volt összehozni ezt az elcseszett mérkõzést, így ráírtam a kedves svéd barátunkra: „Ma volt lanunk, ahol a SuicidE is megjelent, de sajnos már elindultak haza” Válasz azóta is jön. Hazaérek, látom sE kikapott az adastra-tól. Ki gondolta volna, hogy ez lesz. Szabályzat? Anyádban, vagy valahol elakadt egy trópusi viharban a Csendes-óceán közepén. Vagyis nem szól róla a fáma.

Tehát ez lenne a CGS, amit olyannyira nagyra tartottam. Nem tudom aD! mit beszélt az adminnal, de ez így nevetséges. Emeljük az esportot egy következõ szintre, mikor teleba****uk a nevezettek listáját olyan csapatokkal, akik a CSS-t csak a tejesdobozok hátuljáról ismerik. Minõség meg ott maradt Amerikában, ahol, tényleg figyeltek minden egyes részletre.

Szánalmas. 16/5 lejátszott meccs, a többi lecsó.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4916
 
2485
 
 
 
kép 4114
 
1440
 
 
kép 3496
 
1564
 
 
 
kép 5215
 
2597
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu