Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. május 28. 0 hozzászólás
 

Ezen a héten pénteken kerül megrendezésre az ESL HunCup Series keretein belül immáron a 4. verseny. Eddig a pillanatig összesen 7 együttes adta le a nevezését az egyestés megmérettetésre, szóval aki akar egy jót játszani pénteken, az húzzon bele!

Egy kivételes szombati időpont után újra a megszokott kerékvágásban haladnak az ESL HunCup versenyei, hiszen a héten ismételten pénteken került megrendezésre az immáron negyedik verseny az ESL magyar szekciójának rendezésében. Ez egyben az utolsó alkalom arra is, hogy biztosítsátok a helyeteket a négyes döntőben, amely a május 11-én, illetve a most pénteken lebonyolításra kerülő kupán legjobban szereplőkből fog összeállni.

Az ESL oldalán olvasható hír:

Örömünkre szolgál bejenteni, hogy 2013. május 31-én pénteken megrendezésre kerül az ESL magyar CS:GO Huncup Series #2 keretein belül a negyedik magyar Global Offensive kupa, amely stílusosan az előző kupához híven 2 meccsnapon és egy 4fős havi döntőn fog zajlani. További pontozással kapcsolatos információkat a hírben olvashattok.

Érdemes tehát a ligára való nevezés, hiszen a pontozás jelenlegi állása szerint bárkinek van esélye a hónap végi 4 csapatos, BO3 rendszerű döntőben megkaparintani a havi díjat. 

Pontozás jelenlegi állása

Várjuk nevezéseteket! 
Sok sikert kívánunk a Csapatoknak!

Nézzük a legfontosabb infókat:

  • Kezdés: 2013. május 31., péntek 18:30
  • Játékmód: Single Elemination 32 fős ágrajz, MR15-ös rendszerrel, MR3-as hosszabbítással
  • Nevezés: 2013. május 31., péntek 18:29-ig – Katt ide!
  • Elvárások: Érvényes, ESL oldalán regisztrált Steam ID
  • ESL Wire Anti-Cheat: Használata minden játékos számára kötelező minden mérkőzésen kivétel nélkül. Az a játékos, aki nem használja az ESL Wire Anti-Cheat programot, az nem vehet részt a meccsen.
  • Check-in: Mint minden kupán a nevezés után, a kupa előtt fél órával(18:10-20 között) kötelező rányomni a Check-In-gombra, ezzel jelzitek, hogy elérhetőek vagytok játékra készen. Aki nem nevezett 18:10-ig, az 18:20-tól újra megteheti, akkor már nem kell Check-In-t csinálni.
  • IRC használat: A kupa gördülékenysége érdekében és azért, hogy megtiszteld ellenfelet azzal, hogy időben megjelensz, a mIRC Chatet használjuk a kommunikációra. Továbbá az adminokat ezen a programon keresztül éritek el a leghamarabb. Most már a cikken keresztül is fel tudtok jönni! Aki nem jelenik meg itt legalább a kupa kezdetekor, az automatikusan elbúcsúzik a versenytől. Csatlakozáshoz katt ide vagy irány a mIRC kliens és a QuakeNet rendszere, azon belül is a #huncup.csgo csatorna.
  • Hivatalos Steam csoportKatt ide!

Minden további információért látogassatok el az ESL oldalára!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1675
 
1513
 
 
 
kép 3429
 
1618
 
 
kép 4987
 
2422
 
 
 
kép 5728
 
1779
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu