Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. október 29. 0 hozzászólás
 

Jöjjön a Európai TOP 10 sorozat következõ azaz októberi száma. A Cadred munkatársai ismét összeálltak, hogy eldöntsék kik is a legjobbak jelenleg Európában. A listán találhatunk új és régi

newspic
Jöjjön a Európai TOP 10 sorozat következõ azaz októberi száma. A Cadred munkatársai ismét összeálltak, hogy eldöntsék kik is a legjobbak jelenleg Európában. A listán találhatunk új és régi csapatokat lecsúszottakat és feltörekvõeket, nevet váltottakat és ismerteket. A mostani listát nagyban leginkább a CGS és a SLAP LAN eremédnyei befolyásolták, hiszen ezek voltak azok a versenyek, ahol szinte az összes nagyágyú megfordult ebben a hónapban illetve a múlt hónap végén. Sajnos a lista még a DigitalSace befejezése elõtt készült, így talán sokan hiányolhatják majd róla például a végig remekül teljesítõ WebOne csapatát, de ezt majd a jövõ hónapi adagba számoljuk bele. Lássuk tehát októberben kik a legjobbak a kontinensen. Európa CSS TOP10 - 200710
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


A helyezések:

1 newspic newspic fnatic
2 newspic newspic Berlin Allianz
3 newspic newspic Meet Your Makers
4= newspic newspic London Mint
4= newspic newspic Stockholm Magnetik
6 newspic newspic Insignia Cadre
7 newspic newspic Alternate aTTax
8 newspic newspic Reason Gaming
9 newspic newspic Birmingham Salvo
10 newspic newspic Copenhagen eSports

Jelek: új - newspic | nem változott - newspic | rontott - newspic | javított - newspic

A csapatok

newspic fnatic
A lista élén továbbra is a fnatic szerepel, akiknek legnagyobb érdemük természetesen az elsõ hely megszerzése volt a hónap legnagyobb LAN rendezvényén a SLAP LAN-on.Stabil felállás, jó teljesítmények. Két hónapja a lista élén. Ez a fnatic.
Elõzõ helyezés: 1


newspic Berlin Allianz
Régebben NoA néven ismert csapat a CGS Európa megnyerése óta található ezzel a névvel a köztudatban. Stabil felállás és a scene által is elismert CS tudás. Ez juttatta õket a második helyre noha mostanság a CGS miatt nem sok rendezvényen indultak.
Elõzõ helyezés: 2


newspic Meet Your Makers
A SLAP LAN második helyének megszerzése és a fnatic de_inferno-n történõ legyõzése már akár elegendõ is lenne a csapatnak, hogy méltán itt tudhassák magukat a harmadik helyen. De ezen kívül érdemes még megemlíteni, hogy sokkal több van a team-ben mint hinnénk, kemény skill stabil felállás és a megállíthatatlanság ezek mind jellemzik a MYM-et.
Elõzõ helyezés: ÚJ


newspic London Mint
A Stockholm Magnetik-el egy helyen találhatóak, hiszen mindketten a CGS-es eredményeik alapján kerültek fel a listára. A korábban 4Kings néven ismert csapatot legközelebb a jövõhónapban az i32-õn láthatjuk majd élesben.
Elõzõ helyezés: 3


newspic Stockholm Magnetik
Bár elvesztették az Európai Championship-et, azonban a Magnetik megmutatta miként kell játszani egy teljesen új felállással a CGS Combine-on. A korábban Eyeballers néven ismert team HeatoN menedzseri munkája alatt vett részt, és leginkább 1.6-os és CSS játékosok keverékébõl állt össze. A Skill így persze meg volt azonban mint tudjuk ez nem elég. Kíváncsian várjuk, a következõ hónapban hogy teljesítenek.
Elõzõ helyezés: 6


newspic Insignia Cadre
A Cadre lecsúszott köszönhetõen a felállás cserének a CGS után és mindemellett bár kisebb hanggal, de ismét inaktivitásba vonultak. A csapat tagjai Finnország és Európa legjobbjai közé tartóznak már évek óta és azzal, hogy ismét visszavonultak kicsit bizony sok potya pontot adtak át a többi csapatnak.
Elõzõ helyezés: 5


newspic Alternate aTTax
Az egyetlen német csapat, aki a listán szerepel attól függetlenül, hogy ez az az ország, ahol a legtöbben játszák a CS-t. Ebben a hónapban folyamatosan játszott a csapat illetve és még LAN-ra is volt idejük elmenni, amit meg is nyertek. A Pro-LAN-os szereplés megmutatta, hogy ez az a team, akivel továbbra is számolni kell még a jövõben is.
Elõzõ helyezés: ÚJ


newspic Reason Gaming
Az egyik legnagyobb csalódást okozó csapat volt a SLAP LAN-on a Reason és ennek megfelelõen csúsztak is lefelé a listán. Nem tudtak a hónapban nagyobb eredményt felmutatni, bár a csapat skill-je megfélemlítõ mégis képtelenek azt jól felhasználni. Ha ebben a formában folytatják, akkor nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan csak a lista végérõl tekintenek majd vissza.
Elõzõ helyezés: ÚJ


newspic Birmingham Salvo
A korábban Dignitas névén ismert csapatot utoljára a CGS-ben láthattuk szerepelni, bár természetesen így sem feledkezhetünk meg róluk, hiszen a õk is biztos továbbjutói voltak a rendezvénynek mint a listán található másik három csapat. Bár úgymond a legrosszabbak voltak mégis utazhatnak Los Angelesbe. A következõ hónapban több rendezvényen is megpróbálnak részt venni, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy milyen teljesítménnyel.
Elõzõ helyezés: ÚJ


newspic Copenhagen eSports
Egy új tag ismét a listán, akik nem mással érdemelték ki a itt létet mint a SLAP LAN harmadik helyének megszerzésével. Sokan nem mondhatunk ezen kívül el a csapat múltjáról tehát kíváncsiak vagyunk, hogy a jövõben mit alakítanak.
Elõzõ helyezés: ÚJ

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4887
 
2334
 
 
 
kép 3137
 
1439
 
 
kép 1318
 
1806
 
 
 
kép 4865
 
2362
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu