Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. december 14. 0 hozzászólás
 

"Bizonyára sokan emlékeztek még a Hungarian Invite League első szezonjára, melyet a Redstars Gaming egy izgalmas döntőben nyert meg. Sokan érdeklődtetek fórumokban ennek köszönhetően, már nem kell sokat

HIL2

"Bizonyára sokan emlékeztek még a Hungarian Invite League első szezonjára, melyet a Redstars Gaming egy izgalmas döntőben nyert meg. Sokan érdeklődtetek fórumokban ennek köszönhetően, már nem kell sokat aludni és elindul a második évad, ugyanis január 10-én elkezdődnek a meccsek.
Az egész liga gyökeres változásokon ment át, amely elsősorban a TI érdekeitekben történtek. Figyelünk az előző szezonban felmerült hibákra, illetve a gördülékenyebb és komolyabb mérkőzésrend kialakítására, továbbá az egészet megfűszereztük pénzdíjazással is. A verseny rendszerét egy, már több országban bevált sémára építettük fel, hozzáigazítva persze a hazai igényeket is.
A szervező gárda is átalakult az előző évadhoz képest: Igaz saxxo maradt, de Rainbow sajnos nem tudta már vállalni időhiány miatt, a második évad által megkövetelt elvárásokat, így a helyére érkezett Moltes és jómagam (dN).
Mi pusztán a szabályzat és a háttér munkálatokat vállaltuk magunkra, a meccsek lezajlásával kapcsolatos minden problémát, kérdést a felkért 8 fős admingárda fogja ellátni."
dN
Részletek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


Lebonyolítás:

10 csapat vesz részt a ligán, akik egyetlen csoportban fognak megküzdeni a továbbjutásért. Az alapszakaszban minden csapat játszik mindenkivel, minden egyes meccs lejátszására 1 hét áll a csapatok rendelkezésére, így közel három hónapig kell együtt maradniuk a csapatoknak, ahhoz, hogy a liga végén megkapják nyereményüket, ezzel is remélve, hogy a közösség stabilabbá válik. Minden nyert mérkőzésért 3, döntetlenért 1, vesztett meccsért pedig 0 pont jár, így fog kialakulni a végső sorrend, amely alapján, az élen végző 4 csapat kerül a rájátszásba, ahol a csapatok best-of-three rendszerben fognak tovább küzdeni a további nyereményekért.
A meccsek közül hetente egyet mindig shoutcast kísér majd, amelyet a TI igényeitek alapján fogunk kiválasztani.
A meccsekhez kapcsolódó extra információkat folyamatosan több portálon is közzé fogjuk tenni, így remélhetőleg mindenki megtalálja a kedvenceivel kapcsolatos összes információt.

Nyeremények:

Az alapszakaszban minden nyert mérkőzés 2000 Ft-ot ér, míg a döntetlen 1000 Ft-ot. A rájátszásban a következő díjakért küzdenek meg egymással a csapatok:

1. hely:
  • 17 000 Ft (plusz az alapszakaszban nyert összeg)
  • 20 000 G pont / csapat
  • 1 DB választható elhelyezésű 12 slotos jelszavazott játékszerver 3 hónapra (a három hónap letelte után 10 % kedvezménnyel továbbérelhető)
  • 1 DB 20 slotos ventrilo szerver 3 hónapra
2. hely:
  • 11 000 Ft (plusz az alapszakaszban nyert összeg)
  • 15 000 G pont / csapat
  • 1 DB választható elhelyezésű 12 slotos jelszavazott játékszerver 2 hónapra (a  két hónap letelte után 10 % kedvezménnyel továbbérelhető)
  • 1 DB 20 slotos ventrilo szerver 2 hónapra
3. hely:
  • 7 000 Ft (plusz az alapszakaszban nyert összeg)
  • 10 000 G pont / csapat
  • 1 DB választható elhelyezésű 12 slotos jelszavazott játékszerver 1 hónapra (az egy hónap letelte után 10 % kedvezménnyel továbbérelhető)
  • 1 DB 20 slotos ventrilo szerver 1 hónapra
4. hely:
  • Az alapszakaszban nyert összeg
  • 5db Speed-Link Ultrasonic Pad a TotalGaming Kft. felajánlásával
  • 5000 G pont / csapat
  • 1 DB választható elhelyezésű 12 slotos jelszavazott játékszerver 1 hónapra (az egy hónap letelte után 10 % kedvezménnyel továbbbérelhető)

Továbbá kisorsolunk még, a ligát végig játszó csapatok tagjai között 2 db Speed-Link Ultrasonic Pad -ot a TotalGaming Kft. jóvoltából.


A weblapot és az eddig nevezett és elfogadott csapatok listáját hamarosan közzé tesszük.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 973
 
1389
 
 
 
kép 3141
 
1520
 
 
kép 87
 
1901
 
 
 
kép 544
 
1457
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu