Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 24. 0 hozzászólás
 

Ma délután kerül megrendezésre az elsõ Intel Friday Night Game (iFNG) az EPS XI. szakaszában. A megszokásokhoz hûen vissza-visszatérõ tornán, a csapatoknak lehetõségük van az EPS meccseiket LAN-on

newspic
Ma délután kerül megrendezésre az elsõ Intel Friday Night Game (iFNG) az EPS XI. szakaszában. A megszokásokhoz hûen vissza-visszatérõ tornán, a csapatoknak lehetõségük van az EPS meccseiket LAN-on lejátszani és ezért még külön jutalmat is kapnak. Az elsõ iFNG nem is kerülhetett volna máshol megrendezésre, mint a Games Convention-on. A meccset mind GIGA2-es stream-en mind SourceTV-n nyomon követhetjük a délután folyamán.

newspic
newspic n!faculty [ 12 : 16 ] newspic Team-SPEEDLINK
LU1: BigBennoo - JLN- disruptor - immortal - jaNmii
LU2: giroSTAR - hoff1 - sicer - spite - S T E F

SourceTV: bcast06.blank-tv.de:50100
Dátum: 2007 augusztus 24. (péntek) 16:00

Az tény, hogy egy igazán izgalmas mérkõzés elõzz állunk, hiszen két olyan team csap össze, akiket az EPS második és harmadik helyére várhatnánk, és joggal.
Mivel a két csapat még nem volt bemutatva az EPS XI sorozatban így a kibõvített részben elolvashatjátok, mégis kik õk és mire lehet számítani velük kapcsolatban. A résztvevõk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspicn!faculty
Az örökös második az aTTaX mögött, aminek oka sokak szerint a felállás elrendezésébõl adódik. Az a felállás, ami mostanában is változott, hiszen dav1d, Momo és xiu is kilépett a csapatból, ezért sürgõsen kellett az utánpótlás. Meg is érkezett. hiszen az mTw egykori játékosa, janmii beállít a sorba, míg az inaktivitását felhagyó Immortal szintén a csapat megsegítésére érkezett. Az új csapat tehát felállt és nem kétséges, olyan emberekbõl, akik tudnának Németország elsõ helyén végezni, ha összeszednék magukat. Meglátjuk.
Felállás: BigBennoo - JLN- disruptor - immortal – jaNmii
Honlap: http://www.faculty.de/

newspicTeam SPEEDLINK
A név alatt már nem z a csapat köszön vissza ránk, mint az elõzõ szezonban a régi arcok eltûntek és jöttek az újak mint h0ff1, spite és Co akik a Pro Series 11. sorozatában élesztik újjá a csapatot. Megnyerték a ClnaBase OpenCup-ot és jó pár nemzetközi elismerést is begyûjtöttek az elmúlt idõszakban. A felállásban feltûnik az újonc giroSTAR is, aki a megüresedett helyet hivatott kitölteni, és eddig nem sok csapatban láthattuk játszani. Ha jósolnunk kéne, hogy hanyadik helyen végez a csapat akkor leginkább a harmadiknak saccolnánk be.
Felállás: giroSTAR - hoff1 - sicer - spite - S T E F
Honlap: http://www.team.speed-link.com/

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2779
 
1456
 
 
 
kép 5289
 
2298
 
 
kép 5828
 
1912
 
 
 
kép 3741
 
1500
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu