Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. június 09. 1 hozzászólás
 

Jövő hét hétfőn veszi kezdetét Németország legjobb nevű online versenysorozata az EPS ezúttal természetesen a nyári szezonnal. A csapatokon látszik a készülődés, hiszen bár az utóbbi időben volt pár csere minden komolyabb team teljes felállással várja a következő szezont.

Az ESL Professional Series méltán lett Németország elsőszámú tornája. Nem csak azért mert sorra szállnak be a támogatók, hanem mert a remek infrastruktúrának köszönhetően számos offline event-el színesítik a szervezők meg folyamatosan a Counter-Strike: Source tornát. Aki ezt meg szokta nyerni azt általában Németország legjobb CSS csapatának tekinthetjük, ekkora súlya van a német esport világban. Ezt a súlyt a csapatok is érzik és mindenki rendezte a sorait szépen lassan, de lássuk is kik ezek a professzionális csapatok, kicsit elemezve erősségi sorrendet azért megtartva.

Germany Team ALTERNATE
Németország elsőszámú csapata az ALTERNATE ATTAX, amely az utolsó szezon óta nem is változtatott a felállásán. Sorra nyerik a tornákat és mennek a legnagyobb LAN-okra ennek köszönhetően Európa ötödik legjobb csapatának számítanak jelenleg is. Ha nem történik semmi változás, akkor erősen pályáznak az aranyra ebben a szezonban is.

Felix "fel1x" Zech
Manuel "SolEk" Zeindler
Christian "Rak" Hermenau-Puhlvers
Kevin "kRYSTAL" Amend
Manuel "mnL" Oberlein
Christian "Igor" Meyer

Germany n!faculty
Náluk sem történt változás, tehát ugyanaz az ötös játszik huzamosabb ideje együtt. Tipikusan az a team, amely sem az Attax sem saját árnyékából nem tud kilépni. Pedig próbálkoznak. Sajnos gyakran hullámzó teljesítményt nyújtanak és ennek megfelelően nem tudnak egyről a kettőre jutni. Az utolsó szezonban már látható volt némi javulás és motiváltság váltás, ami jó hatással volt a team-re, amely azért nemzetközi viszonylatban is igen erősnek számít.

Christoph "disruptor" Dölger
Azmican "asmo" Berberoglu
Benjamin "qk-Mantis" Oberlein
Steffen "ste" Gronemann
Thorsten "tesla-trooper" Dölger
Moritz "cYa" Altfeld

Germany mTw
A teljes egészében megújult mTw csapata, amely azonban csak a külsősök számára új, hiszen pontosan ez a felállás alkotta az előző EPS szezonban is a mTw-t. Egyetlen újdonság, hogy a csapathoz csatlakozott Alexander „rdl” Redl, akinek célja bebizonyítani, hogy van keresni valója a Profi sorozatban. A csapat jellemzően inkább átlagos teljesítményt nyújtott az utóbbi időszakban, de rajta vannak, hogy ezen változtassanak.

Andre "nooky" Utesch
Philipp "osirisbash" Kaczmarczyk
Steffen "sraven" Wiegner
George "hudzG" Hoskins
Brandon "Weber" Weber
James "wilzOOO" Wilson
Alexander "rdl" Redl

Germany Gamed!
A Team GAMED! a múlt hónapban cserélte le három emberét, is mint, ahogy arról akkor beszámoltunk. A csere egyfajta fúziónak volt köszönhető, amelyben a CPlay és a GAMED! olvadt egybe. Összeszokva még nincsenek a srácok, ezért nehéz lenne megjósolni is a szereplésüket, de ismervén a személyenkénti teljesítményt szinte biztos, hogy a TOP5-ben fognak landolni.

André "KAVKAS" Heydeck
Konrad Max "epix" Hausmann
Florian "maxell" Able
Dennis "rez0r" Bethke
Maximilian "max" Frank
Axel "skube" Ludwig
Nils "norris" Hoffman

Germany Tera Mindfactory
Egy csapat, amelyről mostanában sokat szól a német sajtó. Senkinek fogalma sem volt kik ők mik ők, de most végre lehull a lepel, rengeteg ismerős névvel találkozhatunk a felállásban, így biztosan sokat hallunk majd a jövőben is felőlük, bizony ők az egykori az Angol szervezet által menesztett Germany mousesports csapata.

Patrick "KRAEUTERHUMPEN" Jakobi
Dimitrios "stavros" Smoilis
Hendrik "strux1" Goetzendorff
Simon "smn" Beck
Tugay "TuGuX" Keskin

Germany logiX e.V
A csapat folyamatos változásokon esett át de csak bővülésen, hiszen régi playerek nem hagyták el a teamet. Megjósolni is nehéz lenne pontosan milyen felállással fognak játszani és az a felállás mit tud majd elérni az EPS keretein belül. Érdemes megvárni a szezon elejét és megnézni mire is lesznek képesek.

Niclas "enkay" Krumhorn
Davod "DavoN" Maislinger
Max "lowsensiboy_13" Hobbach
Robin "r0b" Barth
Yannik "XenoR" Nolte
Tim "timz" Bengen
Tobias "nullraffnashorn" Duven
Kevin "kev" Bürger
Andres "an.di" Reiserer

Germany MTF Gaming
Fiatal és tapasztaltabb játékosok keveréke ez a team, amely három játékosát (cavy, ke1n, foppa_sh0t) cserélte le a közelmúltban. A csapatba nem rég érkezett Mike „Fog” De Witte, aki igazán fiatalnak számít. A csere után szintén nehéz lenne megmondani, hogy mire lesznek képesek az EPS-ben így találgatni is kár lássuk a mostani felállásukat.

Oliver "bodi" Laux
Carsten "eNyce" Krämer
Kevin "el pajero" Schläger
Markus "Whoopie" Berger
Mario "mT" Trzensky
Mike "Fog" De Witte

Germany energy-WAVE e.V
A csapathoz nemrég csatlakozott Stefan "H1T" Wohlauf, aki korábban már játszott együtt a csapat két oszlopos tagjával és most hatodikként érkezett a távozó Florian „flo0” Jautz helyére. A nagy kérdés, hogy hány pontot tudnak majd megszerezni az EPS Summer szezonjában, mert az utóbbi időkben nem mondhatjuk rájuk, hogy remekelnének. Ettől függetlenül az erős középmezőnyben még ott lehetnek.

Rene "burnie" Strableg
Martin "deoneR" Denner
Florian "flowtschi" Irsigler
Marco "gruppo" Bachner
Fabian "bAd2dAy" Knappitsch
Valentine "bone" Hauke
Alwin "Trabbi" Beryl
Raphael "C3dril" Neuhauser
Stefan "H1T" Wohlauf

Germany Tt.Dragons
Május vége felé számoltunk be arról, hogy teljes egészében megújult a Tt.Dragons csapata és már akkor nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a német elitbe való bekerülést, vagyis az Attax, n!Faculty, Gamed mögé a felzárkózást. Erre elvileg minden esélyük meg is lehet, és most eljött az idő hogy bizonyítsanak is.

Christian "1nfiii_" Weinert
Bian "biaN" Mathew
Kai "Kaiii" Schäfer
Karl "DeathX" Milde
Kemal "kemo" Birdaini
Ricardo "RCD" Vosen

Germany EYES ON YOU
A multigaming szervezet Counter-Strike:Source divíziójában három embert is lecseréltek (heLLi, darkyz, giroSTAR) de helyükre olyan erős játékosok érkeztek mint Sascha "xs1ck" Diehm vagy Christian "crisby" Schmitt, akik kellően tapasztaltak már az EPS-ben is. Az összesen öt csatlakozó játékossal nyolcan vannak a CSS squadban.

David "dASH1" Schwabe
Oscar "OSVAR" Sandgren
Benedikt "bmd" Hammerschmied
Johannes "nekson" Magnet
Christian "crisby" Schmitt
Marius "mjR" Hüter
Sascha "xs1ck" Diehm
Pascal "shizzjn" Büsche

Germany CPLAY Tt.eSports
A CPLAY két csapatot is leigazolt az elmúlt időszakban ezek közül az egyik az EPS-en a másik pedig a 4PL-en fogja képviseltetni a csapatot. Nos, azóta ismét történtek változások, hiszen emberek jöttek az Eyes On U-ból továbbá volt aki Mindfactory-ban kötött ki. Összességében a szépen lassan kialakult hatos biztosan képes lesz megmozgatni a többieket, és szinte biztos hogy a TOP8-ban végzik majd. A kérdés, hogy az alján vagy a tetején.

Christoph "wNe" Wennigner
Markus "assa" Papini
Erik Christian "heLLi" Meldgaard
Florian "tomo_" Loder
Tobias "hOPPEL" Loder
Daniel "sliNK" Baron

Germany dotpiXels e.V
A csapatból Sören "Rikul" Feldkamp távozott, de helyette hárman érkeztek. Tipikus sikercsapatnak mondhatjuk őket, ha azt nézzük honnét kezdték és hova jutottak. A szamárlétrát végigjárva az EAS-ből küzdötték fel magukat az EPS-be folyamatosan javuló teljesítménnyel. Persze továbbra sem túl veszélyesek a többiek számára, de fejlődőképesek és egyszer biztosan meglepetést okoznak majd.

Andre "teDor" Ewald
Tobias "s h o x" Janßen
Steffen "shadeN" Hahn
Florian "syrsoN" Rische
Mario "Speedplayer" Friedl
Tobias "deHEHEspair" Metz
René "hitboxer" Derwing
Jean "julezen" Czylwik

Ez lenne tehát az a pár csapat, akikre igazán érdemes lehet figyelni az EPS Summer 2012-es szezonjába, ami június 11-én kezdődik. Természetesen itt a CS2HU hasábjain követhetitek is majd az eseményeket. Az pedig már biztos, hogy a logiX az n!faculty-val június 12-én este 9-kor játszik rögtön a Gamed vs EYES ON YOU után. Mindkét mérkőzést az ESL TV is adni fogja.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Dr@G0N

jún. 09., 16:01
Ezek a srácok tudnak :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4403
 
4043
 
 
 
kép 4383
 
2090
 
 
kép 1378
 
1337
 
 
 
kép 5289
 
2299
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu