Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. december 18. 0 hozzászólás
 

Két nemzet. Két meccs. Két nemzet, Magyarország és Finnország. Két meccs, CAL-Main döntõ és NationsCup csoportmeccs. Ezen a hétfõi estén azon sem lepõdnék meg, hogyha finn gyerekek potyognának a késõ

newspic
Két nemzet. Két meccs.
Két nemzet, Magyarország és Finnország. Két meccs, CAL-Main döntõ és NationsCup csoportmeccs. Ezen a hétfõi estén azon sem lepõdnék meg, hogyha finn gyerekek potyognának a késõ esti hidegben az égbõl, kezükben nemzeti zászlójukkal, szabadesés következtében, a gravitáció törvényeit továbbra sem áthágva, szõke hajtincseikbe belecsavarodva Eversor és aNGeldust figurákkal érkeznének meg kis hazánkba, hogy modern orosz rulettet játszanak egy darab féltonnás disznóhússal, amely vagy romlott vagy nem. Eközben valószínûleg nekik is az járna a fejükben, hogy miért nincsen még egy épkézláb feltevés, képlet a véletlen egybeesések kiszámítására. Tisztelettel jelentem, hogy az északi hideg levegõvel együtt a finnek is besodródtak a hazánk légterére és szervereire. Félreértés ne essék, nem a „Hogyan legyünk jobbak” cikket elolvasva özönlenének a magyar publikszerverekre, kézzelfogható és komoly tények támasztják alá az inváziójukat. Vajon szõkére izguljunk magunkat? Van rá esély.

Elég a felvezetésbõl, nem szeretnék senkit félrevezetni, mint ahogy már mondtam itt komoly dolgokról van szó! Haladjunk idõrendi sorrendben, mivel csúnyán néznek rám fentrõl a finn ifjak. Ma este newspic ancients – newspic Insignia Cadre CAL-MAIN döntõ! Már leírni is jó ezt a gyönyörû mondatot. KODIAK, kuLi, stawros, Npp és Flavius, õk öten néznek farkasszemet a sokáig verhetetlennek titulált Cadre ellen a nagydöntõben, mely hatalmas presztízzsel bír az onlány ligák között, ha nem is a legnagyobbal. A kibõvített részben megtaláljátok az ancients elmúlt néhány héten lejátszott meccsét a különbözõ ligákban, ugyanitt megtaláljátok a Cadre eredményeit is. Új felállás, a régi névvel...az ancients-re gondolok, szóval ez nem barkóba, mert már elárultam a megfejtést. A második generációs csapatunk végérvényesen felírhatja magát a Source nagy térképére kis hazánknak ezzel kiemelt figyelmet adva. Nos, vessünk néhány pillantást az eddigi szereplésükre a CAL-M ligában: a csoportmeccsek alatt, mindössze egyetlen egyszer kaptak ki, nem is fogjátok kitalálni kitõl. Az Insignia Cadre-tõl. Vajon milyen pályán játszottak akkor? Infernon, amelyen a ma esti döntõ is lesz. Reméljük a Source védelmezõ aggastyánja és az aimbetyár nem csak a statisztika készítéshez ért, hanem a véletlen egybeesések vizsgálatához is. Korántsem nevezhetjük a Cadre csapatát annak a magabiztos és nyerõszériában lévõ alakulatnak, mely a nyár alatt szinte egy vasfalat épített maga köré. AZ EPS-ben két sima vereséggel kezdtek a newspic SPEED-LINK ellen, valamint a kisebb csapatok is megszorongatták õket, szóval csöppet visszacsúsztak. Nem úgy mint az õsök csapata, akik, kimondhatjuk, igen meglepõ gyõzelmeket is arattak, mindössze a digitalMind-tól elszenvedett vereség csúfítja piros bejegyzéssel azokat a szép zöld számokat. Gigászok csatája, az ancients egyik legerõsebb mapján, a legerõsebb finn gárda ellen.

newspic
newspic ancients [ 14 : 16 ] newspic Insignia Cadre
LU1: KODIAK, Npp, Flavius, kuLi, stawros
LU2: aNGeldust, albbis, deemi, Eversor, Jonssen

SourceTV:
hltv.obinet.hu:27030
hltv.obinet.hu:27040
hltv.obinet.hu:27050
hltv2.obinet.hu:27040

Dátum: 2006. decemberr 18. (Hétfõ), 21:00


Pörögjünk tovább, várja majdnem ugyanazt a magyar csapatatot majdnem ugyanaz a finn csapat a NationsCup legizgalmasabb, és nem mellesleg várhatóan sorsdöntõ meccsén. A legtöbb médiaorgánum a finn és a magyar csapatot jósolta, mint akik továbblépnek a csoportból és kvalifikálják magukat a playoff-ba. A nevezett játékosok kellemesen be lesznek melegedve és szinte pár órán belül revánsot vehetnek a CAL-M döntõs meccsén. Reméljük ettõl a vágytól fõképp a finn urak fognak égni, mi nem égünk, egy vereség esetén is elmondhatjuk: a legjobbaktól nem szégyen kikapni, és így van, a finn csapat a legnagyobb favorit ebben a szezonban. Is. Azonban érdemes rákukkantani eddig mérkõzéseikre, melyek között kitûnhet a belgák elleni döntetlen, melyet a CB számos oldallal ellentétben finn gyõzelemként jegyez. Jelenleg három csapat áll 100%-osan a csoportunkban, ez a cbble-nek köszönhetõen gyorsan meg fog változni. Nem is kell mondani, milyen kulcsfontossággal bír a késkör, szóval ezzel most nem is stresszelnék senkit sem. Elég lesz a kezdõ ötösnek, akik a következõ felállásban veszik fel a finnek ellen: KODIAK, Res1st, Npp, Raul és kuLi.


newspic
newspic Magyarország [ 16 : 4 ] newspic Finnország LU1: KODIAK, Res1st, Flavius, Raul, kuLi
LU2: albbis, aNGeldust, Dsltr, topsecret, Eversor

SourceTV:
hltv.obinet.hu:27030
hltv.obinet.hu:27040
hltv.obinet.hu:27050
hltv2.obinet.hu:27040
Dátum: 2006. december 18. (Hétfõ), 22:00

Sajnos a shoutcast elmarad technikai problémák miatt. Elnézést mindenkitõl.


Ne kérdezzétek miért ez a felállás, ezt mi fogjuk kérdezni az ügyben illetékes szakembertõl, azaz Flegby-tõl, a csapatkapitánytól. Mindezt hanganyag formájában tálaljuk a kedves olvasóknak egy rádiómûsor keretében, melyben megpróbálunk minél több vendéget megszólaltatni és egy áttekinthetõ képet adni a mai estérõl. És itt még nincsen vége a sornak! Jól megolajoztuk BugBeaR kurbliját, olyan sokat csavarintottunk rajta, hogy már mi is elszédültünk, ennél fogva a géppuskaszájú barátunk teljes mértékben felkészült a Magyarország – Finnország összecsapás levezénylésére.

Nincs más hátra mint felkészülni az estére és a meccsnézésre. Barátnõket magunk elé, illetve választott testhelyzetbe applikálni, akinek lehetõsége adódott hajszálakat szerezni bármelyik finn játékostól (esetleg az égbõl potyogó finn srácoktól) kezdjen hozzá elkészíteni saját, szurkálható vudubabájához és a meccs alatt elõszeretettel bökdösse annak csuklóját (miért akart elõször a szövegszerkesztõ a csukló u betûje helyett i-t rakni...na igen a véletlen egybeesések). Egy nagy kalappal a srácainknak, rájuk fér! Hajár Magyarország!

Hyvä menestys ajaksi tänä iltana , tervehdys polveutua Unkari!

Az árulkodó eredmények
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Ancients
KODIAK, Flavius, kuLi, Npp, stawros

CAL- MAIN

newspic  ancients [ 16 : 4 ] newspic  dalay lamas //de_nuke
newspic  ancients [ 22 : 20 ] newspic  Defeaters // de_train

SGL Invite

newspic  ancients [ 16 : 9 ] newspic  Team Sky // de_cpl_mill
newspic  ancients [ 16 : 6 ] newspic  xpre // de_train
newspic  ancients [ 16 : 14 ] newspic  multiGamer // de_contra
newspic  ancients [ 16 : 4 ] newspic  cZar Gaming // de_train

EuroCup

newspic  ancients [ 8 : 16 ] newspic  digitalMind
newspic  ancients [ 16 : 1 ] newspic  multiGamer

 

Insigna Cadre Global Cash Team
Albbis, aNGeldust, Eversor, Jonssen, deemi

CAL-MAIN:

newspic Insignia Cadre [ 16 : 0 ] newspic coolTronic // de_nuke /
newspic Insignia Cadre [ 16 : 1 ] newspic TRIAD // de_train

IPS (német ESL-ben egy meghívásos liga): eddig két játszott meccs, két meglepõ vereség.

newspic Insignia Cadre [ 8 : 22 ] newspic SPEED-LINK // de_dust2
newspic Insignia Cadre [ 12 : 18 ] newspic SPEED-LINK // de_nuke

Cadre Cup

newspic Insignia Cadre [ 1 : 0 ] newspic 13th Legion //
newspic Insignia Cadre [ 16 : 13 ] newspic VGA-Gaming //
newspic Insignia Cadre [ 16 : 12 ] newspic Defeaters //
newspic Insignia Cadre [ 1 : 0 ] newspic Team xXx //

EuroCup

newspic Insignia Cadre [ 1 : 0 ] newspic MoD // de_cbble
newspic Insignia Cadre [ 1 : 0 ] newspic Delta // de_cpl_mill

NationsCup



newspic Finnország [ 15 : 15 ] newspic Belgium // de_nuke // a CB szerint a finnek nyerték 1:0-val //
newspic Finnország [ 16 : 1 ] newspic Szlovénia // de_train


newspic Magyarország [ 16 : 14 ] newspic Franciaország // de nuke
newspic Magyarország [ 25 : 5 ] newspic Szlovénia // de_train

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5045
 
2284
 
 
 
kép 2708
 
2564
 
 
kép 627
 
1453
 
 
 
kép 5065
 
2552
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu