Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2008. január 06. 0 hozzászólás
 

Egy kicsit érdekes helyzet alakult ki, hiszen most egy olyan interjút tárunk elétek, amely gyakorlatilag egy szappanopera fõszereplõje is lehetne tehát adott az interjú, amely ugyan SuicidE oldalon leledzett

newspic
Egy kicsit érdekes helyzet alakult ki, hiszen most egy olyan interjút tárunk elétek, amely gyakorlatilag egy szappanopera fõszereplõje is lehetne tehát adott az interjú, amely ugyan SuicidE oldalon leledzett a SuicidE klán vezérével, azonban mégsem onnét származik, hanem a SuicidE új törzshelyérõl a Redstars Gaming Ltd. honlapjáról, ahol a SuicidE, eme új multigaming egyesület Counter-Strike:Source squad-ját alkotja, élükön a vezér newspic Sednol-al. Világos? Nem, nem baj, ebbõl az interjúból nem is fogtok errõl többet megtudni, viszont ismét megismerhettek egy a sceneben már igen régóta megtalálható személyt és csapatát, amely nevét szerintem már mindenki igen jól az eszébe véste. Sednol interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs



Üdvözöllek kedves Sednol! Nemsokkal a karácsonyi ünnepek után, hogy teltek számodra az örömteli napok?

Üdvözöllek, neked és a kedves olvasóknak is boldog karácsonyt, hogy kérdésedre válaszoljak köszönöm szépen jól telnek a napok csak kicsit gyorsan, de legalább nem kell dolgozni :D

Kit is rejt a Sednol nick? Kérlek mutatkozz be azon kevés játékosnak, aki még nem ismernének!

A játékos világ Sednolként vagy esetleg liquid tensionként ismer, de az álnevek mögött csak egy hétköznapi ember Schlekmann János áll. A mindennapjaimat asztalosként tengetem, de esténként szeretném betölteni a halhatatlan ellenfél szerepét, ami inkább kisebb, mint nagyobb sikerekkel jár.

Mikor és hol ismerkedtél meg a counter-strike: source-al, pár szóban mutasd be a játékos pályafutásodat is!

A cs-vel a source megjelenésének napján ismerkedtem meg egy jóbarátomnak hála, bár õ csak a hl2-t vette meg nekem születésnapomra, de azt mind a mai napig nem játszottam végig. Lamiként kezdtem public servereken, majd hozzácsapodtam egy low klánhoz, amire PCE néven emlékeznek akik emlékeznek. A klán vezetésével nem értettem egyet és így rá 1-2 hónappal megalapítottam a SuicidE klánt. Néhány tagváltás után összeálltunk az NTX nevû klánnal és lett belõlünk SuicideX. Ez a név vált igazán ismertté a magyar source közösségben, de itt is voltak gondok és kivált az NTX klán utolsó tagja így ismét SuicidE lett a klán név. Ez volt az a pont, ahol elhatároztuk Dragonninjával, hogy kéne valami komolyabbat csinálni nem csak funolgatni. Elkezdtünk embereket keresni és bármilyen hihetetlenül is hangzik találtunk. Ekkor kértük meg aD! és Agl nevû társainkat, hogy csatlakozzanak. Az 5 ember elég képlékeny volt, de mindig találtunk megbízható jó játékosokat akik segítettek. A mostani felállást DN, aD!,Azazel,Agl és jómagam. Sajnos Agl a munkája miatt ritkábban tud lenni, ezért felkértük Knd-t hogy legyen az lu 5. embere. Így hát a mstani lu Dn, aD!,Azazel,Knd és jómagam. Kisebb nagyobb eredményeket értünk el eddig a legutobbi a legértékesebb számunkra azt hiszem, mivel sikerül nyernünk CAL Euro Main East kupában.

Játszottál esetleg más játékkal, css elõtt, vagy egybõl ezzel az fps-el kezdted? Ha igen, mivel?

A battlefield 1942-vel játszottam, de csak funolgattam semmi komoly néha felmentem lövöldözgetni. Inkább RPG funnak mondtam volna magam régebben. Fallout, NWN, Baldur’s Gate, Diablo ezek voltak a nagy kedvencek most meg csak a source :D A jelenlegi csapatodat bemutatnád? A figyelmesebb játékosok észrevehettek nálatok egy tagcserét, errõl is ha mondanál pár szót!
A jelenelegi csapatunkat DN-nel kezdeném. Dn a csapat irányítója és mint olyat nagy becsben tartjuk. Néha vitázunk vele meghallgatjuk szidalmait, meghunyászkodunk és a végén úgy teszünk ahogy mondta. Dn jó irányító taktikus és hidegvérû jól kezeli az 1v sok szitut. aD! a csapat másik higgadt tagja taktikus és jó lõvõ. Minden fegyverrel jól tud lõni. Azazel hát igen õ az aki elõl jobb ha elbújik az ember amennyiben hallota a nagy zöld puska hangját. Nem fél vele rusholni. Ha tippelnem kéne õ lõ a legjobban mindannyiunk közül az awp-vel. Knd új tagunk sokat még nem tudok róla mondani, de higadt jól lõvõ gondolkozó játékosnak ismertük meg és ezért választottuk õt 5. tagnak az lu-ba. Agl aki sajnos munkája miatt kiszorult az luból igazi kis aim gép ha éppen nincs rossz kedve, mert ha az van akkor fel kell vidítani . Jó meglátásaival sokat segít a csapatnak a taktikák kidolgozásában és mint 6. tag helyettesíti a hiányzó embert a gyakorlások folytonosságáért. Szerény személyem elég hangulat ember vagyok, ha jó a hangulatom akkor jobb ha elbújnak az emberek, mert rush közben sok meglepetésben lesz részük. Inkább támadó mint védekezõ játékosnak mondanám magam. Nagyritkán gondolkozni is szoktam, de csak tényleg ritkán :D

Szerinted magatokat hanyadik helyre tennéd, ha rangsorolnod kéne a magyar css teameket? A suicide ereje, miben rejlik?

A SuicidE ereje miben rejlik nos erre mi is keressük még a választ, mert azt már láttuk a pcw-k és az éles warok alatt, hogy van bennünk erõ csak sajnos nem mindig bírjuk kihozni magunkból az állatot és olyankor sajnos veszítünk. Amennyiben rangsorolni szeretném magunkat a magyar sceneben, akkor az 5. helyre tenném magunkat, de az igazság az nem sok meccset játszanak a magyarok egymással, így igen nehéz lenne megmondani a pontos helyet. Néha összefutunk magyarokkal valamelyik kupa keretein belül, de az nem elég eldönteni az erõviszonyokat, hiszen 1 map nem mérvadó. Talán az sgl majd belövi a pontos poziciókat a tabellán.

Mik a jövõbeli terveitek? Az érdeklõdõk hol találhatnak meg titeket (liga,lan) ?

Terveink közt szerepel természetesen a magyar top3-ba kerülés. Megtalálhatóak vagyunk a [link] #suicide.css valamint mostanól a [link] #redstars csatin. Minden általunk ismert netes ligán szoktunk indulni és minden meccset le is szoktunk játszani. Minden elérhatõ magyar lanon indulunk remélhetõleg lesz még, mert most nagyon pang a piac lanok terén, de ha van mi megyünk.

Te hogy gondolod mivel tehetõ a magyar css scene egységesebbé?

Szerintem csak egyféleképpen lehetne egységessé tenni, ha több csak magyarok részére létrehozott aktív liga valamint minõségi egyestés kupák és lanok lennének, és a legfontosabb végre a magyar klánok elkezdenének bízni egymásban és vereség esetén nem kezdenék egymást oltani vagy ne adj isten csalózni. Az egységhez bizalom kell, amit meg kell toldani sok egymás elleni versennyel, ahol lesznek nyertesek vesztesek és ez utóbbit nem félünk elfogadni.

Ha egy szóban kéne összefoglalnod mi a SuicidE mit mondanál?


A SuicidE egy utónév volt kezdetekben a nevem mögött, ami azt jelõlte bemegyek, mert nem érdekel hogy megölnek, de ha tudok magammal viszek párat. Én mind a mai napig így is játszok, amirõl nem tudnak leszoktatni. De egy szóban igen nehéz meghatározni én most mégis megpróbálom :D lehet hogy megköveznek, de nem érdekel. A SuicidE-t egy szóval jellemezném CSAPAT.

Újabb példa ez az interjú ugy gondolom arra hogy igenis vannak értékek a ‘piciny’ css közösségbe , amiket érdemes megbecsülni és akár követendõ példák is lehetnének ! Köszönöm az interjút Sednol , kívánsz valamit üzenni az utolsó szó jogán esetleg az olvasóknak ?


Szeressétek egymást gyerekek. Na jó ez kicsit erõs. Inkább küzdjetek gyakoroljatok és legalább olyan sokáig maradjatok együtt, mint a SuicidE tagjai, még ha néha cseréltek is 1-2 embert, hiszen ez nem csak a játékról, hanem az emberekrõl is szól. gl hf mindenkinek.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 610
 
1425
 
 
 
kép 3022
 
1662
 
 
kép 798
 
1544
 
 
 
kép 1883
 
1865
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu