Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. január 26. 0 hozzászólás
 

Magyar egységeink CSS Invite and Premiership IX-ben nyújtott eddigi teljesítménye minden bizonnyal javulni fog, ugyanis beléptünk a bajnokság második hetébe, így a torna bemutatkozó hetében sereghajtói

Magyar egységeink CSS Invite and Premiership IX-ben nyújtott eddigi teljesítménye minden bizonnyal javulni fog, ugyanis beléptünk a bajnokság második hetébe, így a torna bemutatkozó hetében sereghajtói munkakörbe lökött n1ce-6aming és  ancients feljebb kúszhat a tabellán. Sajnálatunkra egyikük  továbbra is vetélytársai hátát bámulhatja még legalább egy héten keresztül. Ugyanazon divízión belül indultak harcba, ennek fényében biztosra vehettük, hogy valamikor találkoznak egymással egy izgalmas házi rangadó keretében. Sokat nem kellett várnunk, már a második játékhéten összesorsolták hazai színekben versengő csapatainkat. A kilenc órakor pályára lépők közül két játékossal interjút olvashattok a n1ce-6aming oldalán, melyből kiderül, hogy az n6 ötöse biztos ma esti győzelmében, míg ellenfelük szűkös felkészülési idő apropóján már eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét:

dN nyilatkozata: Úgy gondolom a mostani elvárásaink alapján nem kérdéses, hogy csak a győzelemmel lennénk elégedettek. Meglátjuk majd, hogy sikerül, mi mindent megteszünk. [...] Senkitől nem tartunk, sem idehaza, sem máshol, nem az ellenféllel foglalkozunk. Úgy gondolom, egyiküket sem lesz olyan nehéz hibára kényszeríteni. [...] Ha a csapat képes azt a szintet nyújtani, amit pcw-ken az utóbbi időben sikerül egyre gyakrabban, akkor nem hiszem,hogy nehézséget jelentene a mérkőzés. Főleg tudatában annak, hogy az ősök nem is igazán gyakorolnak az utóbbi időben.

Moltes: nyilatkozata: Sajnos ToMMo-nak nem működik a gépe kollégiumban, így egy-két napot ismét ki kell hagynunk a gyakorlás terén, azonban ha hazament, megpróbáljuk kicsit megerőltetni magunkat és többet játszani a hétvégén, hogy a legjobb formánkat tudjuk hozni jövő hét hétfőn. A pcw-ken kívül persze egyénileg is gyakorlunk: bot, deathmatch, wow. Ha azt vesszük figyelembe, hogy ki mennyit gyakorolt az elmúlt időszakban, akkor azt mondanám, hogy mindenképpen az n6 nyeri ezt a mérkőzést, de csodák bizony vannak, és akár egy szoros mérkőzést is láthatnak a nézők.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2934
 
1494
 
 
 
kép 4992
 
2414
 
 
kép 784
 
1629
 
 
 
kép 662
 
1468
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu