Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. június 01. 0 hozzászólás
 

Aki rendszeresen olvassa a TotalCS hasábjait, annak biztos nem ismeretlen a skillseries név. Ez a rovat sajnos időröl időre háttérbe szorul a beküldött demok hiánya miatt. Most azonban egy teljesen új

SkillSeries

Aki rendszeresen olvassa a TotalCS hasábjait, annak biztos nem ismeretlen a skillseries név. Ez a rovat sajnos időröl időre háttérbe szorul a beküldött demok hiánya miatt. Most azonban egy teljesen új rendszerrel jelentkezik újra, mely véleményünk szerint biztosítja a folyamatos megjelenést. Tulajdonképpen egy versenyre invitálunk titeket, melynek célja, hogy heti rendszerességgel bemutassa hazánk játékosainak legszebb lövéseit. A versenyre nincs nevezési díj, mindössze annyi a dolgotok, hogy a lejjebb megadott tárhelyre egy *.rar fájlba csomagolva (a rar fájl neve a ti nicknevetek legyen) elkülditek az ominózus fraget tartalmazó demot és egy *.txt fájlt, amiben a megörökítendő lövés kezdeti tickje, nick- és polgári nevetek,  a lakcímetek (a nyeremény postázása miatt kell), egy zenecím és előadó valamint a steam id-tek található.  Most arra kérünk titeket, hogy ne megszerkesztett kis videokat küldjetek, hanem mindössze a demot, mivel az egységes elbírálás érdekében minden jelenetet cr00py fog elkészíteni, akinek ezúton is köszönjük, hogy elvállalta ezt a feladatot. Mivel nem szeretnénk az idők végezetéig elhúzni a versenyt, ezért rendhagyó módon a nyertes lövésekkel fogjuk kezdeni a publikálást, így a 3. hét után kiderül, hogy mely 3 jelenet részesül díjazásban. A kibővített részben tájékozódhattok a verseny szabályairől, a zsűritagokról és egyéb kritériumokról. Kedvcsinálónak pedig cr00py elkészítette a következő kis videót:

A verseny részletei
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo & Dave


Rövid, egyszerű és könnyen betartható szabályzat vonatkozik erre a versenyre. Mivel a video szerkesztését cr00py csinálja a résztvevők számára, ezért nektek csupán azt az egy szabályt kell betartanotok, hogy mindenki csak 1 demot küldhet. Ennek ellenőrzése érdekében kérjük tőletek a steam id csatolását is a nevezéshez.

A versenyre beküldött demok közül a zsűritagok választják ki a versenyben résztvevő lövéseket. Amennyiben színvonalban megfelelő alkotások érkeznek, úgy az időrendi sorrendet vesszük alapul (az első 10 beérkezett demo vesz részt a versenyen). Az ezekből készült fragclip-eket heti rendszerességgel fogjuk publikálni. A beküldési határidő 2010.06.10. Ha a határidő lejárta ellenére nem kapunk 10 megfelelő felvételt, akkor meghosszabítjuk a határidőt.

Felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy cr00py munkájának könnyítése érdekében írjatok egy zene javaslatot is az elküldendő txt fájlba. Ha ezt nem teszitek, akkor egy általunk választott zenét fogtok hallani legjobb lövésetek alatt.

Tehát amit a txt fájlnak tartalmaznia kell:

  • a frag kezdeti tickje a demo-ban
  • nicknév
  • polgári név
  • pontos lakcím
  • egy zene címe és előadója, amit fragetek alatt szeretnétek hallani a miniclip-ben
  • steam ID
(A határidő lejárt, a feltöltéseket lezártuk. Nemsokára láthatjátok a 3. helyezett jelenetet.)

Verseny lévén a nyeremény sem maradhat el:

ROCCAT Kova Gamer egér a Supergamer jóvoltából!
2 hónapra warszerver a TotalHosting jóvoltából, VAGY egy Studio Standard webtárhely és domain (.hu) 1 éven keresztül a TotalStudio jóvoltából!
Studio Standard: 1000 MB, 10 db email fiók, PHP, HTML, MYSQL adatbázis, 14 nap backup, statisztika (igény szerint)
1 hónapra warszerver a TotalHosting jóvoltából!


A versen végeredményét egy 5 tagú zsűri fogja eldönteni. A zsűrit az alábbi 5 ember alkotja:

  • crplareN
  • Res1st
  • Flavius
  • HeNtEs
  • Dave

A pontozás során a fő hangsúlyt a játékos lövésére helyezzük, nem pedig a video megszerkesztettségére, ezzel is ügyelve az egyenlő elbírálásra. Nincs más hátra, várjuk a demokat!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5596
 
1609
 
 
 
kép 4180
 
1553
 
 
kép 3171
 
1423
 
 
 
kép 4960
 
2142
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu