Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. szeptember 23. 0 hozzászólás
 

Hosszú ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy itthon miért nincsenek olyan public szerverek, amik valóban a szórakozás és a játék készség fejlesztésére szolgálnak. Ha valaki körbetekint a hazai

Hosszú ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy itthon miért nincsenek olyan public szerverek, amik valóban a szórakozás és a játék készség fejlesztésére szolgálnak. Ha valaki körbetekint a hazai palettán, akkor javarészt olyan szerverekbe botlik, amin csak a Dus2 megy vagy ha nem olyanba akkor több mint valószínű, hogy törtbe érdekes adminokkal érdekes szokásokkal. Tudjuk, hogy az emberek gondolkodásmódját nem lehet megváltoztatni és nehéz kirángatni a többséget a homokozóból (szó szerint.), viszont egy kíséreltet teszünk...
***UPDATE: Adminok***
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Újra konfigoltuk és elindítottuk az egykoron szebb időket is megélt TOTALCS szervert, azonban ez nem minden. Tudjuk, hogy a legtöbben ódzkodtok a legtöbb pályától, hiszen a közösség 40% szerint csak warmapok kellenek a szerverre az 55% szerint elég lenne csak a D2 és van 5% aki játszani is szeret úgy a játékkal, ahogy azt megálmodták. Ennek megfelelően a szerveren az összes alap pálya megtalálható és minden map végén szavazással döntitek, el mi legyen a következő. Az utolsó három pálya természetesen nem kerül bele a listába a változatosság megtartása érdekében.

A játék menetet tekintve csapatonként 2 AWP van engedélyezve és maximum 20 körig mehet a játék de a 10. kör után térfél csere következik. Itt érdemes figyelni, mert mind a pénz mind a pontok swapolódnak, ezzel az erőviszonyokat kicsit megkavarva.

A szerver szokás szerint 100-as TICK-en működik. A legnagyobb újítás a statisztika, amelyet a játékon belül is nyomon követhettek. A régi CS2HU-s időkből talán sokan emlékeztek, hogy volt egy egységes magyar Counter-Strike:Source rank rendszer, amelyet szeretnénk újra feléleszteni, de az akkori hibákból tanulva. Ennek kezdeményezését már láthatjátok is itt az oldal szélén, minden hónapban megválasztjuk a hónap játékosát, aki adott időszaktól függően különböző ajándékokban fog részesülni (játékszoftver, hardver, szolgáltatás, stb).
A játékon belül folyamatosan nyomon követhetitek teljesítményeteket a rank, statsme parancsokkal illetve a top paranccsal megnézhetitek az első 10 játékost is.

Később szeretnénk további magyar szervereket is bevonni a rendszerbe, azonban mindenképp elhatárolódnánk az olyan szerverektől, amelyek csak D2-őt képesek futtatni. Célunk, hogy a játékosok megismerjék a többi pályát is adott esetben, hiszen nem az tud igazán játszani, aki tudja D2-őn hova kell azonnal nézni, hanem aki reflexből képes cselekedni, e képesség elsajátítására pedig a kevésbé ismert pályák a legalkalmasabbak.

A szerveren egyedül letöltendő tartalomként csak pár quake hang van, amelyeket webes letöltéssel szed a játék így alig 10-15 másodperc alatt leérnek, és csak egyszer kell kivárni.

Mindezeken túl egy teljesen szokásos CSS Public szerverről van szó, tehát tessék jönni lőni és öregbíteni a neveteket. A Statisztikán néha megnyitjuk a regisztrációt, amire azért lesz szükség, hogy a saját statisztikai lapotokra akár képet tudjatok rakni, illetve megadhassátok azt a nicket, ami valóban az igazi.

Most pedig a fárnya részletek!
IP: 84.2.39.202:27015
Stat: http://stats.totalcs.hu

A szerver teszt üzem alatt áll bármi LAG fagyás rendellenes tevékenységet tapasztaltok kérjük jelezzétek a fenti címen.

 

UPDATE: Adminok:

HeNtEs | STEAM_0:1:224530
spa[R]co | STEAM_0:0:10209171
MoonDoom | STEAM_0:0:17153942
proN1low | STEAM_0:0:15110078
rizE | STEAM_0:0:20257028
Z-Style | STEAM_0:1:20069541
QqCS | STEAM_0:0:7788672
wiggles.LION kiki | STEAM_0:1:6579682
Azazel | STEAM_0:0:5025700
iroc-z STEAM_0:1:20884505
RaptorTM #lamas.hu STEAM_0:1:5318355
Megatron | STEAM_0:0:5199863

Az adminokat a sattisztikában könnyen felleled, nevük előtt ADMIN van illetve kis ikon. Adatlapjukon az email címüket megleled!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6185
 
1246
 
 
 
kép 652
 
1437
 
 
kép 256
 
1851
 
 
 
kép 5961
 
1393
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu