Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2011. január 19. 0 hozzászólás
 

Hamarosan újra megnyitja kapuit egy kupasorozat a Reload eSports szervezésében, mely nem is olyan régen még tárt karokkal várta az érdeklődőket. A Reload NetCups Online névre hallgató verseny minden

Hamarosan újra megnyitja kapuit egy kupasorozat a Reload eSports szervezésében, mely nem is olyan régen még tárt karokkal várta az érdeklődőket. A Reload NetCups Online névre hallgató verseny minden vasárnap kerül majd megrendezésre, amely nap teljesen üresnek tekinthető a hazai verseny tekintetében.

A szervezők egyelőre csak Counter-Strike: Source versenyszámban szeretnének kupákat indítani, ám a későbbiekben ez kiterjedhet Call of Duty 2, Call of Duty 4 és Counter-Strike 1.6 játékokra is. Az első verseny e tekintetben jövő hét vasárnap, azaz 2011. január 30-án indul.

Fontos információk

  • Versenyszámok: egyelőre csak Counter-Strike: Source 5v5 illetve 1v1
  • Csapatlétszám: egyelőre maximum 8 csapat
  • Kezdés: minden vasárnap a délutáni órákban
  • Szerverek: kupa szervereken kell lejátszani majd a mérkőzéseket
  • Pályák: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, de_tuscan, illetőleg 1v1-ben aim mapok
Mr Bond villáminterjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves Gábor! Mivel új vagy még „felénk", először arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak, mesélj kicsit magadról!

Hello, üdvözlöm az olvasókat! Antal Gábornak hívnak, 1987-ben születtem, 2005 óta játszom a CSS-szal.

Milyen szerepet töltesz be a Reload eSports háza táján? Illetőleg mit kell tudni magáról a csapatról?

A Multigaming menedzsere vagyok, Hokesbottal együtt alapítottuk és vezetjük jelenleg.

2010-ben alakultunk, egy baráti közösségnek indult az egész, de a későbbiekben többet akartunk, és így lettünk Multigaming. Az CS1.6-os csapatunk eddig a legkiemelkedőbb.

Térjünk át az általatok szervezett versenyre. Milyen ötlettől vezérelve indítjátok el újból a kupát? Illetőleg milyen múlttal rendelkezik a versenyetek?

Amikor abba maradtak a kupák, sokan kérdezték, hogy lesz-e még vagy teljesen bezárjuk az Cups sorozatunkat. De ügye bár sok ok vezethet erre a döntésre, hogy legyen vége. Egyrészt az időhiány miatt, másrészt pedig kevés admin, de úgy gondoltuk most ismét belevágunk. Javítottunk sok mindenen, hogy egyszerűbb legyen a szervezés és most komolyabb szándék vezérel minket

A tavalyi évben 16-os versenyeken vehettek részt a csapatok, volt sokszor túljelentkezés

és volt, hogy csak néhányan csapat hiányzott, de idén 8 csapatos versenyek lesznek szervezve addig, amíg mi is teljesen vissza nem rázódunk míg meglesznek a fix adminok és persze lesz elég résztvevő a 16 csapatos verseny elindítására.

Privát beszélgetésünk során említést tettél arra, hogy szinte minden automatizált módon fog működni. Mesélnél nekünk erről egy kicsit bővebben?

Így van, az oldal automatikus, szóval a csapatoknak saját maguknak kell jelentkezni, nem adminon keresztül. Regisztrálni, megcsinálni a csapatot és utána nincs más dolga a csapatnak, mint hogy a kihirdetett versenyre jelentkezzen. Persze vannak követelmények: Csak olyan csapat jelentkezését fogadja el a honlap, ahol a csapatban meg van legalább a fix 5 ember és a Steam ID-k is rendesen be vannak írva, ha mindez megvan, akkor nincs más hátra, csak check in a kupa kezdése előtt fél órával, hogy biztosak legyünk abba, hogy itt van az a bizonyos csapat. Ágrajz kiírása után mircen kereshetik meg egymást a csapatok.

A szerverek pedig automatán indulnak sokaknak ismert match adminnal, szóval .r beírása után indul csak. Hosszabbításnál lesz szükség adminra Szerverek még jelenleg konfigolás alatt vannak, hogy minden hibát kiszűrjünk. Demókat automatán veszi, ami a későbbiekben az oldalon elérhetővé válik.

Számíthatnak majd a csapatok a későbbiekben nyereményekre? És ha igen, akkor milyen jellegű dologra lehet számítani?

Igen, lesznek majd nyereményes versenyek, amit szerverrel jutalmazunk, de ez még nagyon nincs kiforrva, egyelőre a cup sorozat beindítása a cél.

Én ezennel szeretném megköszönni, hogy időt szakítottál rám, sok sikert a versenyekhez! Utolsó szó jogán üzennél valamit?

Én is köszönöm a felkérést és sok sikert kívánok minden csapatnak, szívesen várunk mindenkit a Netcupon.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
CSO2 Train Art 2
 
1584
 
 
 
kép 3493
 
1691
 
 
kép 3831
 
1585
 
 
 
kép 4673
 
1413
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu