Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2009. november 09. 0 hozzászólás
 

A közelmúltban fagyi kollégámat, és engem, gondolkodóba ejtett a fölvetés, hogy keveset foglalkozunk a hazai scenenel. Ennek köszönhetően született meg a totalcs legújabb rovata, Heti Scene néven. A cél

A közelmúltban fagyi kollégámat, és engem, gondolkodóba ejtett a fölvetés, hogy keveset foglalkozunk a hazai scenenel. Ennek köszönhetően született meg a totalcs legújabb rovata, Heti Scene néven. A cél az, hogy egy-két hetente, hírmennyiségtől függően, tájékoztassunk titeket arról, mi is a helyzet az itthoni sourceosok háza tájékán. Követjük majd a csapatok fölállásainak változását, a nevesebb ligákban és kupákon elért eredményeiket, a fontosabb meccseket, és mindent, ami említésre érdemes. Igyekszünk megszólaltatni Managereket, Leadereket, és mindenkit, aki az adott témában tud pár értelmes szót szólni. Egyszóval minden, ami hazai, összegyűjtésre kerül, majd egy rendezett csokorban pedig tálalásra. Reméljük, elnyeri tetszéseteket. És ha már szóba jött, akkor a kibővített részben megtaláljátok az első ilyen kis csomagot. Kellemes olvasgatást!

Heti Scene - bővebben
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Fakabat & fagyi


Csapathírek:

Mi lesz veled LION?

Nem is oly régen, arra lehettünk figyelmesek, hogy a  hirtelen berobbant LION csapata, egyszer csak oszlásnak indult. Pár nap elteltével, magányosan portyázó oroszlánokat láthattunk a steamen. Mivel hivatalos indoklás eddig nem történt, így a többség kérdőn állt a dolgokhoz. Ezt a hiányosságot pótolván, West-et kerestük meg, hogy meséljen nekünk a történtekről:

Nem is tudom igazán... Először is Sessa ideiglenesen abbahagyta a tanulmányai miatt, ezért keresni kellett egy új 5.-et. Igazából nem találtunk a helyére senkit, végülis oszlopos tagja volt a LION-nak. Bár Apacska beállt hozzánk, de az egész valahogy nem volt már a régi. Sok volt a veszekedés a csapattagok között, skorpinál is kezdett elszállni a kezdeti nyugodtság. Tudni illik Ő volt az az ember, akit sosem lehetett felbosszantani. Na, hát ez is sikerült a végére. Szeptembertől felkerültem Pestre, így nekem sem maradt túl sok időm a játékra. Talán ez volt a vízválasztó, innen már csak próbálgatások voltak az emberekkel. Sq-kiki is összeveszett, és úgymond oszlott a line up.

Ahogy az lenni szokott, azért nem adták föl a srácok. Manapság újabb és újabb LION fölállások keresik áldozataikat, de még annyira friss és éretlen csapatkezdeményekről van szó, hogy nem tudhatjuk biztosan: együtt maradnak-e vagy sem. Idővel majd kiderül, hogy ki, és miként fogja továbbvinni a régi nevet.

Az aktuális LION Line Up:

West
Skorpio
daeron
pzR
sq

The Neverending Story

Említést kell tennünk még a haxxitas gárdájáról is, akik szintén oszlottak. Elsőként, nagyobb részük átment a LION egyik újabb fölállásába, de aztán csak daeroN maradt ott. A többiek más utat választottak: APACS inaktivitásba vonult, pista a funkerzben garázdálkodik jelenleg, és végezetül, de nem utolsó sorban pedig BladE, a saját útját kénytelen járni. Láttuk már párszor a fiatalokat föloszlani és vándorolgatni, de most lehet, hogy olyan szétválásról van szó, amely végleg megbolygatta a régi 5-ös által alkotott "egyensúlyt" ? Meglátjuk, hogy meddig bírják egymás nélkül, és lesz-e újabb visszatérés a részükről...

A volt haxxitas:

koby
BladE
daeron
APACS
Pista

Ligák és eredmények:

Mostanában, a különböző kupák terén, sajnos eléggé szűkösen állunk. Lassan befejeződnek az őszi versenyek, és indul a téli meccsszezon. Ennek ellenére, azért van még 1-2 csapatunk a nevesebb ligákban.

A ClanBase jelentősebb versenyein, még két hazai gárda nevét találhatjuk meg. Az EuroCup XX egyedüli magyar résztvevője, a Redstars-Gaming, minden esélye elszállt már, hogy kijusson a PlayOff-ba. Sajnos most nem ment túl jól nekik, de reméljük, legközelebb eredményesebbek lesznek.
Az OpenCup-on belül, a Premier League hazai képviselője, a n1ce-6aming, ezen a héten lecsúszott a 2. helyre a csoportjában, egy idétlenül elkövetett hiba miatt, aminek Def-Win lett a vége. Ennek ellenére, ők biztosan mennek tovább a rájátszásba.


A másik közismert liga, az SGL keretein belül megrendezésre kerülő, Pre-Season Tournament: Knockout szakaszába bekerült 7, hazai színekben pompázó klánból, mindössze a dynamite és a Black Dragons csapata tudott továbbjutni az 1. körön, de a 2-at már sajnos ők sem bírták. Ez alapján, amúgy ők számíthatnak a legjobb besorolásra, a hamarosan induló, Season 11-ben, ami úgy néz ki, hogy az eddigi legszínvonalasabb ligák egyike lesz az SGL-en. Meglátjuk, mit valósítanak meg az elképzelésekből.

 

Végezetül egy olyan liga következzék, ami kishazánkban valamiért nem örvend túl nagy népszerűségnek, név szerint az ESEA. Az utóbbi hétvégén került 6. alkalommal megrendezésre, a Euro Cup névre hallgató, egyestés torna. Szerencsére, azért képviselt ott minket valaki, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen a n1ce-6aming csapata a 2. helyet kaparintotta meg, hosszabításban alulmaradva a döntőben, ami azért valljuk be, egyáltalán nem rossz teljesítmény.


A mostani alkalommal, sajnos csak ennyi az annyi. Nem tudtunk igazán boldog és örömteli hírekkel szolgálni, de reméljük a legjobbakat, és bízzunk benne, hogy legközelebb több ligával, kellemesebb információkkal, és jobb eredményekkel szolgálhatunk.

GL & HF, Go Scene!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5256
 
2388
 
 
 
kép 5983
 
1313
 
 
kép 5286
 
2424
 
 
 
kép 3122
 
1443
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu