Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. május 27. 52 hozzászólás
 

Nagy csönd volt, még egy szisszenést sem lehetett hallani az ancients háza táján, pedig a háttérben szövögették a szálakat. Az április végi történések után megtört a jég, az „ősök” egy új felállással térnek vissza a tettek mezejére! Az új formáció taglalásának kívül egy Deeppel készült rövid interjút is találtok a cikkben.

Mondhatni igen nagy meglepetésként érte a Counter-Strike: Global Offensive közösséget az Hungary ancients háza táján történt változás még áprilisban, amikor is Kaposvári „V1CE” Csaba és Vas „cmn” Balázs külső szemmel előzmények nélkül kikerült a felállásból. Mint kiderült, régóta érett már ez csere a csapatban – hiába teljesített jól a két egykori Counter-Strike: Source-os srác, hozzáállásbéli problémák miatt végül távozni kényszerültek az ICL győztes csapatból.

Úgy tűnt, hogy a keletkezett űrt hamar be tudja tölteni az ősz folyamán számos felállásban feltűnő egykori Hungary [OBi] kiválóság, Gáspár „Res1st” Péter és az újfent a Hungary WiLD.CM Storm csapatát erősítő Kiss „twist” Arnold, ám a lengyel LAN kvalifikációján elszenvedett Lengyelország MaxFloPlaY elleni vereség arra a kezdeményre is rányomta a bélyegét. Egészen a mai napig csak találgatni lehetett, hogy mi lesz az ancients-cel - 1-1 kósza hozzászólás azért sejtette, hogy nem fog véglegesen eltűnni a már-már porosnak tekintett név.

Néhány napja az is eldőlt, hogy az új felállásnak – ha lesz egyáltalán ilyen – már nem lesz tagja Iváncza „kHRIS” Kristóf, aki twisték hívó szavára felelt igennel, így az ancients kapirányának, Vörös „Deep” Lajosnak gyakorlatilag megint a nulláról kellett indulnia – leszámítva persze Kovács „boE” Richárdot, aki kitartott rutinos társa mellett. A megoldást egy Hungary teamwork trió jelentette, akik a Counter-Strike 1.6 közösségben a legjobbak között voltak említve az elmúlt években és még azon túl is.

Budai „DEv” Olivért talán senkinek sem kell bemutatnom, az ő nevét talán még az is ismeri, aki nem volt túl jártas az 1.6 szcénában. A Hungary stYle és a teamwork csapatai mellett újabban a Hungary myRevenge e.V. magyar CS szekcióját erősítette, az ICL és BECUP elsőségeken kívül a 2009-es horvát WCG kvalifikáción is sikerült az első helyet begyűjtenie – többek között. A második érkező (természetesen csak „nicksorrendben) Morvai „miniB” Balázs volt, aki szintén a teamwork, azaz a myRevenge csapatában játszott legutóbb, de karrierje során a stYle együttesét is erősítette DEv-hez hasonlóan. És végül, de nem utolsó sorban itt van talán a legrégebbi név, aki még az ancients 1.6 csapatában is szerepelt az Hungary iNFiNiTY Skills és a stYle mellett. Miskolczi „XploD” Dániel a 2006-os évet zárta talán a legsikeresebben, hiszen három PGCC, egy GPS és egy WCG kvalifikációs győzelmen kívül szerepelt a 2006-os monzai WCG-n is, ahol akkori csapatával, az ancients-cel a 17. helyet sikerült megcsípniük.

A továbbiakban a Deeppel készült interjút olvashatjátok, mely még több szaftos információval szolgálhat a múltat, a jelent és a jövőt tekintve is:

Üdvözöllek a CS2HU hasábjain kedves Deep! Én azt mondom, hogy vágjunk is bele egyből a közepébe! Mi ez az új ancients felállás?

Sziasztok! Igazából régóta terveztem, hogy kicsit megbolygatom a felállást, viszont erre sajnos csak későn kaptam lehetőséget, mivel boE és kHRIS nem ment bele 100%-osan abba, hogy V1CE-ot és cmn-t kirakjuk, és mire rávették magukat a többiek, addigra annyira kiégett mindenki, hogy nagyjából most kezdünk újra játszani. Ebben benne volt az is, hogy kHRIS érettségizett, de az igazi indok az volt, hogy kb. letöröltük a CS-t, annyira kiégtünk.

Régen megfordult már a fejemben, hogy mi lenne, ha olyan játékosokkal játszanék, akikkel egy hullámhosszon vagyunk, mivel mindig az ellentétek vetnek véget a csapatoknak. Most olyan játékosokkal próbáljuk meg, akikkel személyesen is jól kijövünk, sőt ez az egész csapat ötlet is hétvégén egy közös buliban vetődött fel. Mivel kHRIS elhagyta a fedélzetet, így rá a továbbiakban sajnos nem számíthatunk, viszont úgy gondolom, hogy senki sem pótolhatatlan.

Az új játékosok közül szinte mindenki LAN öregnek számít, több éve meghatározó alakjai az 1.6-os scene-nek. Na de nem titkolózok tovább, az új felállás: boE, Deep, DEv, miniB és XploD.

Fontosnak éreztem azt, hogy egyből az első kérdésben rávilágíts az új lineupotokra, viszont nem szaladhatunk el csak úgy az áprilisban történtek mellett. Mi volt a probléma az akkori felállással? Hiszen látta mindenki, hogy 1-2 megingást kivéve nagyon ütős volt az a formáció is, és a jó szereplés sem maradt el…

Sokkal jobban is szerepelhettünk volna, de sajnos V1CE-szal nehéz egy hullámhosszra kerülni, a folyamatos kötekedések, hisztik és a negatív hozzáállása olyan szinten lehozott minket a játékról, hogy örök visszavonulásban gondolkodtunk nemcsak én, hanem a nálam sokkal fiatalabb játékosok is. cmn-nel pedig a legnagyobb probléma az volt, hogy szökő évente egyszer hallottam kommunikálni és ő se volt a legpozitívabb személyiség. De röviden fogalmazva, személyiségünkből adódóan nem voltunk azonos hullámhosszon.

Olyan mélyek voltak ezek a sebek, hogy a cél érdekében sem tudtátok félretenni a nézeteltéréseiteket? Még az ancients név komolyabbra fordítása, illetve a SteelSeries, mint támogató feltűnése sem javított a helyzeten?

Áááh, annyira elment a kedvünk az egésztől, hogy ha még fizetnek se játszottam volna tovább azzal a felállással. Gondolhatod, ha 2 elég fontos netes szereplésre már nem velük mentünk…

Ha már így szóba hoztad… Az „ancit” láthattuk a két fiatal egykori Source-os játékos eltávolítása után is, akkor a lengyel lanos kvalifikációra ugrott be két komolyabb név. Abból a felállásból miért nem lett végül csapat?

Az csak egy ideiglenes megoldás volt. kHRIS érettségizett, Res1stnek nincs ideje játszani. Volt róla szó, hogy nyár végén esetleg megpróbáljuk, de nem bírok addig várni, meg talán szét is esne az egész addigra. Lehet, hogy csak heti 2 napot fogunk tudni most a nyáron játszani ezzel a lineuppal, de legalább nem vész kárba a név.

Térjünk vissza az újdonsült ancients felállásra. DEv, miniB, XploD a három új arc a csapatban - csupa-csupa 1.6-os név. Nem is fordult meg a fejedben, hogy esetleg az egykori Source-os szabadúszó játékosok között is szétnézz, vagy úgy egyáltalán újra vegyítsd a két közösség játékosait?

Eszembe se jutott. Egyrészt mert nincsenek olyan játékosok a Source-os scene-ből, akikkel szívesen tolnám, másrészt meg mint mondtam, ezúttal a csapatmorált helyeztem minden elé. Lehet, hogy az új tagoknak hónapok lesznek, mire teljesen átállnak a CSGO-ra, de nem igazán érdekel. Olyan csapatban akarok végre játszani, ahol egymásért vagyunk, nem pedig mindig csak a másikat szurkáljuk.

Mint ahogy ebből a válaszodból is kiderült, páran csak most kezdenek ismerkedni a Counter-Strike: Global Offensive-vel. A csapatmorál tehát adott lesz, de mit gondolsz, mikor fognak jönni újra az eredmények? Egyáltalán milyen célokat tűztetek ki magatok elé hosszú- és rövidtávon?

Rövidtávon szeretnénk újra megcélozni a magyar top1-et. ICL-re nem megyünk többet, szóval nehéz lesz, ha nem lesz más magyar LAN, de majd meglátjuk. Hosszútávon pedig szeretnénk a környező országokba talán 1 évben kétszer lejutni, de még nagyon az elején tartunk, még nem is igazán játszottunk öten együtt, mivel XploD 3 hétig ritkán fog a rendelkezésünkre állni. Egyelőre a játékkal való ismerkedés a fő cél. Aztán majd meglátjuk.

Az látszik, hogy nem szeretnétek elkapkodni a dolgokat és apránként fogtok visszatérni a helyes útra. Én szeretném megköszönni, hogy informáltál a változásokról, és hogy rendelkezésemre álltál egy interjú erejéig. Sok szerencsét az új felállásnak. Az utolsó szó jogán mondanál még valamit?

Köszönöm a lehetőséget! Remélhetőleg rövid időn belül sikerül jó meccsekkel kiszolgálni a közösséget.

Az ancients felállása a következő:

Hungary Kovács „boE” Richárd
Hungary Vörös „Deep” Lajos
Hungary Budai „DEv” Olivér
Hungary Morvai „miniB” Balázs
Hungary Miskolczi „XploD” Dániel

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 44 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

LiNk

jún. 01., 20:37
na nem kell a flame srácok! Inkább mindenki. Hajrá ancients! ;) 
 
 
 
 
asasaad  Ha visszaolvasol honnan indult, akkor megérted!
 

P4TR1K

máj. 31., 17:47
Olvasd el még1x a hozzászólásod (leginkább az első sort) és akkor te is megérted :))
 
 
 
 
P4TR1K  ez most eléggé olyan hsz-re sikerült, hogy sajna rossz idő lesz holnap, de én imádom a palacsintát! 
 

asasaad

máj. 31., 16:27
Ha visszaolvasol honnan indult, akkor megérted!
 
 
 
 
asasaad  Nem vágom, miért is kéne vágnom ő se ismer engem, de most ezt félretéve nem érzed azt hogy ebbe világelsők vagyunk HÁTULRÓL MELLBE! A magyar virtus!
 

ozy_

máj. 31., 15:48
ennek tényleg nem sok értelme van...:O
 
 
 
 
asasaad  Nem vágom, miért is kéne vágnom ő se ismer engem, de most ezt félretéve nem érzed azt hogy ebbe világelsők vagyunk HÁTULRÓL MELLBE! A magyar virtus!
 

P4TR1K

máj. 31., 15:36
ez most eléggé olyan hsz-re sikerült, hogy sajna rossz idő lesz holnap, de én imádom a palacsintát! 
 
 
 
 
ozy_  ASD:AS:ASD vágod, h ő a boe am? :D
 

asasaad

máj. 31., 15:20
Nem vágom, miért is kéne vágnom ő se ismer engem, de most ezt félretéve nem érzed azt hogy ebbe világelsők vagyunk HÁTULRÓL MELLBE! A magyar virtus!
 
 
 
 
noavatar

Ch.

máj. 31., 15:07
#deep #ozy

nem ismerheti mindenki boe meno alneveit 
 
 
 
 
asasaad  Szerintem meg szurkolni kéne nekik hogyha részt vesznek külföldi meccsen, mivel a hazádat fogják képviselni, függetlenül a szimpátiától ami alapján megítéled a csapatot! Lehet hogy ezért sincs közösség mert ez az első gondolata a játékosok 90% -nak mint neked is, tisztelet a kivételnek! Én szívesebben mondom azt hogy hajrá srácok, mint az hogy fikázzuk, vagy hogy kik ezek?.. stb...
 

ozy_

máj. 31., 14:59
ASD:AS:ASD vágod, h ő a boe am? :D
 
 
 
 
noavatar
asasaad  Szerintem meg szurkolni kéne nekik hogyha részt vesznek külföldi meccsen, mivel a hazádat fogják képviselni, függetlenül a szimpátiától ami alapján megítéled a csapatot! Lehet hogy ezért sincs közösség mert ez az első gondolata a játékosok 90% -nak mint neked is, tisztelet a kivételnek! Én szívesebben mondom azt hogy hajrá srácok, mint az hogy fikázzuk, vagy hogy kik ezek?.. stb...
 

Deep

máj. 31., 14:57
Viccböl mondta.... nyilván uszit mindenkit hogy fikázza a saját csapatát nem ? .....
 
 
 
 
phobiq  kit érdekell a bf3 inkabb az uj énsönszt kéne fikázni
 

asasaad

máj. 31., 14:46
Szerintem meg szurkolni kéne nekik hogyha részt vesznek külföldi meccsen, mivel a hazádat fogják képviselni, függetlenül a szimpátiától ami alapján megítéled a csapatot! Lehet hogy ezért sincs közösség mert ez az első gondolata a játékosok 90% -nak mint neked is, tisztelet a kivételnek! Én szívesebben mondom azt hogy hajrá srácok, mint az hogy fikázzuk, vagy hogy kik ezek?.. stb...
 
 
 
 

phobiq

máj. 31., 13:30
kit érdekell a bf3 inkabb az uj énsönszt kéne fikázni
 
 
 
 
jAke  kb fél éve volt a Dreamhack, nyugodtan megnézheted battlelogon a csapat profilját:  CURRENTLY INACTIVE. BF4-re talán újra összeállnak;)
 

asasaad

máj. 31., 13:02
Max 5v5 re állnak össze, a rock-nak nem volt erőssége a 8v8 soha, meg nem is lesz valószínüleg. Infantryba jók és ennyi, csak azzal 8v8-at még nem nyert senki bf3-ba.
 
 
 
 

LiNk

máj. 31., 12:47
Nem mondtam, hogy az eredményeikre szereztek minden támogatót. De itt tartanak, és nem maguktól jöttek ezek a cégek a csapathoz :) na off. 
 
 
 
 
noavatar

stripzz

máj. 31., 10:57
ja és offtopic off
 
 
 
 
noavatar

stripzz

máj. 31., 10:56
elgörbült hajszál? a BF3 az egyik legkihaltabb eSports játék, az volt a kezdetektől, nem tudom megint mit okoskodsz bele, aki tudja hogy működik a ROCK az nem tetteti a hülyét itt hogy ők bármit is az úgymond "eredményeikre" szereztek meg
 
 
 
 

LiNk

máj. 31., 00:27
De ha multiról van szó akkor róluk lehet mondani, hogy lerakott valamit az asztalra mint eredményileg és mind támogatóilag is. Nem kis munka azt elérni ami ott van. 
 
 
 
 

LiNk

máj. 31., 00:27
Voltam a ROCK-nál másfél évet majdnem, tudom mikor volt dreamhack, jó stripzz te tőled mást nem is várt az ember, te még az elferdült hajszálba is beletudsz kötni ha olyan kedved van éppen. Úgy legyen, hogy összeállnak. Sok cs-s csapat példát vehetne róluk és nem csak cs-s hanem úgy az egész játékos közösség itthon. Normális csapat, jó összhang és jó idő után most jött/ek más játékosok a csapatba. 
 
 
 
 

jAke

máj. 30., 21:26
kb fél éve volt a Dreamhack, nyugodtan megnézheted battlelogon a csapat profilját:  CURRENTLY INACTIVE. BF4-re talán újra összeállnak;)
 
 
 
 
noavatar

stripzz

máj. 30., 20:38
ja mekkora poén össz vissz 10 csapatbol top3 lenni.
 
 
 
 

LiNk

máj. 30., 20:18
nem régen volt az a Dreamhack. :) az, hogy kihagynak pár hetet mert foglalkoznak az életükkel is az még nem inaktivitás :) 
 
 
 
 
LiNk  Jelenleg is milliókat pumpálnak a támogatók a ROCK-ba nem csak a múlt időben. Nem volt semmiféle pénz mosás. Anno nem rajtam se santiagon sem pedig Reaperen és Barin múlt, hogy az lett a vége a CSS teamnek ami lett, hogy oszlottak. Már akkor BECUP után fel volt ajánlva nekik egyből 1 külföldi szereplés. Arról ne én tegyek már, hogy buták voltak és nem éltek a lehetőségekkel. Jelenleg is eu top3 ban szerepel a BF3 squad, mellesleg dreamhack 3.hely nem kis teljesítmény. Jelenleg az Anexis COD4 csapata tudtommal a ROCK-nál van és mennek is 1 közelgő külföldi LAN-ra. De ha ennyire nagy ember vagy, hozz össze 1 ilyen multit és ilyen támogatókat a játékosok mögé! do it! hajrá ;)  
 

jAke

máj. 29., 20:52
Annyit még tegyünk hozzá hogy BF3ban a ROCK jelenleg inaktív, fénykorukban volt közük a top3hoz.  :)
 
 
 
 

LiNk

máj. 29., 16:47
P4TR1K +1
 
 
 
 

LiNk

máj. 29., 16:46
Jelenleg is milliókat pumpálnak a támogatók a ROCK-ba nem csak a múlt időben. Nem volt semmiféle pénz mosás. Anno nem rajtam se santiagon sem pedig Reaperen és Barin múlt, hogy az lett a vége a CSS teamnek ami lett, hogy oszlottak. Már akkor BECUP után fel volt ajánlva nekik egyből 1 külföldi szereplés. Arról ne én tegyek már, hogy buták voltak és nem éltek a lehetőségekkel. Jelenleg is eu top3 ban szerepel a BF3 squad, mellesleg dreamhack 3.hely nem kis teljesítmény. Jelenleg az Anexis COD4 csapata tudtommal a ROCK-nál van és mennek is 1 közelgő külföldi LAN-ra. De ha ennyire nagy ember vagy, hozz össze 1 ilyen multit és ilyen támogatókat a játékosok mögé! do it! hajrá ;)  
 
 
 
 
oldskull  ROCK-al mi lett? Belelettek pumpálva milliók mi volt ha nem pénzmosás az egész mondjuk ki :) Jah meg egy nagyobb lanra lesikerült jutni szép volt GG
 

P4TR1K

máj. 29., 08:27
Hallod öcsi! Ha ennyire tájékozatlan vagy inkább bújj vissza a takaró alá aztán kicsit pihengessél még! A rock nem kevés külföldi lanon volt kint. Attól, hogy te max (vagy azt se) a CS részét követed az egy dolog. De ott van a COD részleg és a BF részleg is. Hozzátenném az utóbbi elég erős volt EU szinten, de lehet, hogy nem is kell múlt időbe írni! Kicsit olvasgass mielőtt orbitális baromságokat beszélsz!
 
 
 
 
noavatar
LiNk  Mindig is lesznek negatív emberek. :) 
 

oldskull

máj. 29., 00:32
ROCK-al mi lett? Belelettek pumpálva milliók mi volt ha nem pénzmosás az egész mondjuk ki :) Jah meg egy nagyobb lanra lesikerült jutni szép volt GG
 
 
 
 
oldskull  ez a valóság nem álom ... ugyan az lesz ezzel is mint a rockal SEMMI! 
 

LiNk

máj. 29., 00:28
Mindig is lesznek negatív emberek. :) 
 
 
 
 
noavatar
LiNk  Annyit mondok erre a sok nagy okosnak, hogy fog ez az 5ös még a magyaroknak hírnevet hozni haza külföldi versenyekről mint online mint offline! Lehet öreg rókák de annál tapasztaltabbak és nyugodtabbak 1-1 komoly szituációnál mint a túlbuzgó "fiatalság" 

hajrá anci. ;) üdv a csapatban a 3 új tagot! :) 
 

oldskull

máj. 29., 00:12
ez a valóság nem álom ... ugyan az lesz ezzel is mint a rockal SEMMI! 
 
 
 
 

SpyZ

máj. 28., 16:07
gl !!! :)
 
 
 
 

ozy_

máj. 28., 15:53
szimpatikus lu, YOOO lesz ez! gl.
 
 
 
 
karcsihun  TRuve-tól ne várj többet...
 

vojumG

máj. 28., 15:01
:DDDD
 
 
 
 
Nick  Mostanában ez a humor netovábbja? Vagy erre büszkének kell lenni?
 

karcsihun

máj. 28., 09:56
TRuve-tól ne várj többet...
 
 
 
 
noavatar
 

Nick

máj. 28., 08:26
Mostanában ez a humor netovábbja? Vagy erre büszkének kell lenni?
 
 
 
 

TRuve

máj. 28., 08:06
http://img.pr0gramm.com/2013/05/wuzwryrcim.gif Didn't read lol
 
 
 
 
noavatar

alexrad

máj. 28., 07:17
rest in peace, ancients
 
 
 
 

LiNk

máj. 28., 02:13
Annyit mondok erre a sok nagy okosnak, hogy fog ez az 5ös még a magyaroknak hírnevet hozni haza külföldi versenyekről mint online mint offline! Lehet öreg rókák de annál tapasztaltabbak és nyugodtabbak 1-1 komoly szituációnál mint a túlbuzgó "fiatalság" 

hajrá anci. ;) üdv a csapatban a 3 új tagot! :) 
 
 
 
 
p*ityokA.!  ülj le 1-es helyesírás.
 

HeKtOr

máj. 27., 23:06
Hogyha van mondatvégi írásjel, akkor a mondat kezdőszavának első betűjét naggyal kell írni. :)
 
 
 
 
noavatar
Ch.  van amiben igaza van
 

blind

máj. 27., 22:36
Ha értelmes hozzászólást nem tud írni akkor inkább tartsa meg magának. ilyen gyökérből van elég.
 
 
 
 
noavatar
p*ityokA.!  ülj le 1-es helyesírás.
 

Ch.

máj. 27., 22:14
van amiben igaza van
 
 
 
 
noavatar
oldskull  szarból várat bűvész sem teremthet, sok dudás egy csárdában ... szar az egész cmn vice khrisses felállás jó volt ezek már öregek cmn ék meg fiatalok voltak volt bennük potenciál ezek már öreg rókák és szánalmas amit deep művelt szopni fogtok ugy is!
 

p*ityokA.!

máj. 27., 22:04
ülj le 1-es helyesírás.
 
 
 
 
oldskull  szarból várat bűvész sem teremthet, sok dudás egy csárdában ... szar az egész cmn vice khrisses felállás jó volt ezek már öregek cmn ék meg fiatalok voltak volt bennük potenciál ezek már öreg rókák és szánalmas amit deep művelt szopni fogtok ugy is!
 

RuSTy

máj. 27., 21:40
értelmes hozzászólást láthattunk
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 777
 
1603
 
 
 
kép 2833
 
1565
 
 
kép 5439
 
2395
 
 
 
kép 6165
 
1199
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu