Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2007. március 25. 0 hozzászólás
 

Bizony a magyar játékosok tengere - vagy esetleg tava - is cseppekbõl tevõdik össze, és a D-LAN-féle viharok - a vihart itt ne tessék negatív értelemben venni - szinte az egész tengerre kihatnak,

newspic
Bizony a newspic magyar játékosok tengere - vagy esetleg tava - is cseppekbõl tevõdik össze, és a D-LAN-féle viharok - a vihart itt ne tessék negatív értelemben venni - szinte az egész tengerre kihatnak, felkavarva a csendes állóvizet. Hullámzik a scene. Egyeseket partra vet, mások pedig a hullámokat meglovagolva magasba emelkedhetnek. Elõfordulhat az is, hogy a szigetre vetõdött cseppek felszívódnak, majd idõvel visszahullanak a mindent magába fogadó vízrengetegbe. Lássuk hát, hogy a D-LAN vihara és egyéb tényezõk miként alakították a hazai scenet!
Hazai scene
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: patrik


Kezdésként jöjjön egy frissen alakult csapat, az newspic iSAY. A már nem létezõ newspic low egykori tagja, newspic igniT és newspic $mL, akit olyan klánokból ismerhetünk, mint az newspic X-plosiv és az newspic eNclave, nekiálltak összerakni egy csapatot. Kisebb-nagyobb változások után a felállás a következõ volt: newspic mrk, newspic igniT, newspic Pozsi, newspic hnt, newspic $mL. Viszont Pozsi nem tudott eleget készülni, ezért a helyére newspic Drew került, majd történt egy kisebb bomlás, ami során a csapatnak búcsúznia kellett mrk-tól és ez által Drew-tól, aki így az egészet bomlani látta. A megüresedett két hely egyikét a volt newspic Lángoló babakocsik-ban és newspic eQuality-ban játszó newspic utr` foglalta el, a másik pedig ismét drew-nak lett szánva, viszont õ már addigra elígérkezett egy másik D-LAN alakulathoz, hogy kikhez, az lejjebb kiderül. Így az iSAY-nek beugró kellett, akit meg is találtak newspic uNKIND személyében. A csapat fix felállása a LAN után derül ki pontosan, addig is itt a D-LAN változat:

newspic iSAY:

newspic $mL
newspic utr`
newspic igniT
newspic uNKIND
newspic huntenseN



Folytatásként következzen egy csapat, akik bár még nem vettek részt D-LAN-on, de célkitûzéseik közt szerepel a TOP4-be való bekerülés, ha nem áll semmilyen akadály a felkészülésük útjába. Õk az newspic iNcentive-DESTiNY, akik szintén emberhiánnyal  küszködtek az elmúlt idõszakban, de úgy látszik, hogy most megoldódik a problémájuk. A  newspic $ens0r, newspic MIko és newspic Massacre`` hármashoz elõször newspic QraY, a newspic ZeNiTh egykori tagja érkezett, majd két héttel ezelõtt csatlakozott a volt newspic taigetos-positive játékosa, newspic ATL. A gárda felállása tehát a következõvé alakult:

newspic iNcentive-DESTiNY:

newspic $ens0r
newspic MIko
newspic Massacre``
newspic QraY
newspic ATL



Végül, de nem utolsó sorban egy igen kesze-kusza ügyet boncolgatunk. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy newspic woD.css, négy olyan játékossal, akik már jó ideje együtt taposták a dust2 homokját. Név szerint newspic trixX, newspic pandA^, newspic aTroX ésnewspic RazoR, akik már a newspic Diverse-ben és a newspic BMCT-ben is együtt játszottak, az utóbbi csapattal pedig harmadik helyezést értek el a hetedik D-LAN-on. Akkor még velük volt newspic Hardstyle, aki késõbb a newspic n1ce-6aming-hez csatlakozott, így a négyes ötödik nélkül maradt. Aztán becsatlakoztak a newspic wod multigaming-hez és a csapat kiegészült az azelõtt newspic HcG-ben játszó newspic HiDi^-vel. Teltek-múltak a napok, mikor egyszer csak RazoR kapott egy jobb lehetõséget az egyik magyar élcsapattól és elhagyta a woD alakulatát. Ezekután HiDi^ is kilépett a csapatban történõ sok veszekedés és szétszórtságra hivatkozva és csatlakozott a newspic RevolutionEA alakulatához, mely a következõ lu-val indul a D-LAN-on:

newspic Revolution Esports Association:

newspic padre
newspic HiDi^
newspic tob!as
newspic Alien
newspic NeO.hu


A történet viszont itt még nem ér véget. A létszámban megcsappant wod-osok egy mixcsapattal indulnak a D-LAN-on, egyik beugrójuk még a newspic C-A-T klánból lehet ismerõs, õ newspic s0!L, a másik kiegészítõ játékos pedig newspic s.n.O.O.p.y. Az alakulat newspic kA néven indul és íme a lineup:

newspic kA:

newspic trixX
newspic pandA^
newspic aTroX
newspic s0!L
newspic s.n.O.O.p.y

A történet befejezése következik. Az idõközben feledésbe merült RazoR különféle okok miatt mégsem került be oda, ahova elindult, így neki is egy D-LAN team után kellett néznie, amit viszonylag gyorsan meg is talált. Ez lett a newspic n1ce- 6aming, ahol a már említett Hardstyle-on kívül a volt newspic ancients tag, newspic Deep, a már feljebb említett Drew és az egykori newspic uNresolved-s newspic NTR is a csapat részét képezi. Az ötös mixként indul D-LAN-ra, de késõbb akár egy komoly csapat is alakulhat belõlük.

newspic n1ce- 6aming:

newspic Deep
newspic Drew
newspic NTR
newspic RazoR
newspic Hardstyle

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1287
 
1455
 
 
 
kép 2668
 
2398
 
 
kép 2654
 
2532
 
 
 
kép 2907
 
1462
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu