Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2006. április 21. 0 hozzászólás
 

Mint a címbõl is kiderül, az ancients egy új Line Up-al visszatért a Source scene-be. (BA; clayton; Flavius; FLegby; KODIAK; stawros). Ugye ez azért lehet érdekes, mert nemrég az ancients  és a n1ce-6aming is

newspic
Mint a címbõl is kiderül, az ancients egy új Line Up-al visszatért a Source scene-be. (BA; clayton; Flavius; FLegby; KODIAK; stawros). Ugye ez azért lehet érdekes, mert nemrég az ancients  és a n1ce-6aming is azt mondta, hogy ennyi volt a Source. Láss csodát, az n6-ból ancients lett. És hogy miért jutottak erre a döntésre mikor a Dalay Lamas is lehetett volna az ancients új csapata? Illetve, hogy milyen véres ancients - OBiNet kupa közeleg...kiderül az interjúból.

Kellemes olvasgatást!

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: R9


R9: Szia akira ! Mit csinálsz mostanában? Mivel töltöd a szabad idõdet?


Akira: Szia! Dolgozom napestig. Szabad idõmben pedig az ancientsen dolgozom.


R9: Ha jól tudom, te vagy most a manager. Mivel jár ez a beosztás?


Akira: Gyakorlatilag én irányítom a csapatot mindenben, ami a játékon kívüli ügyeket érinti. Ápolgatom a squadok ügyes bajos dolgait, próbálom minden igényüket kielégíteni. Tárgyalok a szponzorokkal, tervezem az ancients jövõjét, és a többi.


R9: Szerinted HA megcsinálják a Source TV-t, akkor átveszi jövõre az 1.6 helyét?


Akira: Amennyiben a SourceTV minden igényt kielégít és biztosítja a profi és teljes mértékben élvezhetõ közvetítést, biztosan sokat fog elõre lépni a játék. Abban hogy a Source jövõre átveszi-e az 1.6 helyét nem vagyok biztos, még abban sem egyáltalán, hogy a Source lesz az ami leváltja majdan az 1.6-ot. Kicsit bizonytalannak látom az egész counter-strike jövõjét, eddig mindig volt valami amit vártunk, és tudtuk nagyjából mire számíthatunk. Bétáktól az 1.5-ig, jött a Steam, aztán a Source. Most viszont nem tudjuk mi lesz, a nagy szervezetek, a szponzorok, és a valve kezében a döntés, illetve közvetve a miénkben, ami a legsikeresebb az lesz a jövõ.


R9: Ha azt mondom, hogy CSPROMOD?


Akira: PROmod, jó kérdés. Én is megnéztem ezt a kis videót, látszik hogy nagyon arra törekednek a fiúk hogy a mostani PRO játékosok minden igényét kielégítsék, de ezt az új Source-os alapokon tegyék meg. Ha sikerrel járnak a tökéletes 1.6 - 1.5 - Source ötvözéssel, sem biztos hogy ezt a mod-ot választják a nagy versenyek. Nem hinném, hogy a Valve ezt szó nélkül hagyná. Illetve, a nagy csapatok szava fog még sokat számítani, de õk ismét csak a versenyekhez vannak kötve, amikhez a szponzorok kötik õket. Elég csúnya összefonódás van itt, meglátjuk mit hoz a jövõ. Én egy pro modnak ugyanúgy örülnék mint a source-nak.


R9: Térjünk át egy másik témára... n1ce-6aming = ancients cs:s squad. Hogy is van ez?:) Nemrég ugyebár mind kettõ csapat áttért 1.6-ra. És most...tied a szó :)


Akira: Már amikor a nagy ancients 1.6-ra váltott tudtam, hogy nem hagyom elveszni a source squadunkat. Viszont a CAL Eu, és a CB EC XIII felgyorsította az eseményeket. Szövögettem a terveimet, kik és miként töltsék be ezt a szerepet, KODIAK-ban reménykedtem a legjobban, de szóba jött a dl is ( talán nem is tûnt fel nekik :P ), és egy harmadik extrém megoldás is amire végül nem lett szükség. Mivel jött a n1ce-6aming. Kezdetben stawi-val és claytonnal akartam valamit kezdeni, mivel nem is gondoltam hogy a fiúk együtt megmaradnak cs:s-ben is. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb csapat csatlakozott hozzánk, gyakorlatilag az egyetlen olyan gárda jött hozzánk akik ellenfeleink voltak a hazai mezõnybõl. És így hogy KODIAK is ott lebzsel a környéken, elszántan vágunk bele az elkövetkezendõ idõkbe.


R9: És mi lett volna a harmadik megoldás?


Akira: Volt egy olyan ádáz tervem, hogy megmérkõztetem az összes magyar cs:s csapatot egy iszonyat kemény egyenes kieséses versenyen aminek "fõdíja" az ancients elõtag lett volna. Erre már nem kerül sor, mivel itt az n6, hozzáteszem, a D-Lan bebizonyította, hogy nekik nem kell ez a kis verseny hogy tudjuk "ki most a Jani a környéken".


R9: És netes, vagy lanos kupára gondoltál?


Akira: Netes lett volna, de az ötlet nem veszett el !!! Elöljáróban csak annyit mondok hogy ancients + OBiNet + egyestés pro kupa. Lesz felhajtás garantáljuk, nem hagyjuk magára a magyar cs:s scene-t. És igen bárki jöhet majd... :)


R9: Álljunk meg egy pillanatra. Ugye azt mondtad, hogy tervbe volt hogy a dl lesz az ancients cs:s csapata. Mi a véleményed errõl a klánról? Mi fogott meg bennük?


Akira: Mit mondjak, Magyar cs:s, mínusz ancients, mínusz n6...ki áll az élen? dl. Legalább is én így gondoltam. Fõleg a TWL-es szereplésükkel hívták fel magukra a figyelmemet. Konkrétan nem beszéltem velük, de õket jártam körül, a fent említetteken kívül.


R9: Ha kivesszük az ancients klánt a scene-bõl akkor szerinted melyik Magyarország 3 legerõsebb klánja?


Akira: Ez elég nehéz kérdés. D-Lan: 1.Vendetta; 2.eXiLe; 3.encLave. No most, az elsõ az majdnem az n6 aki már ancients, a 2. és 3. ban is volt ancientses. :) Enclave, dl, és egy mix a mozgásokból fent maradtakból. Nem tudok dönteni, dl rég volt lanon, de lesz alkalma a csapatoknak bebizonyítani mit tudnak. Igaz neten, de most indul az OBiNet tavaszi szezon ahol az ancients is rész fog venni, illetve jó eséllyel májusban startolnak az egy estés ancients+OBiNet vérfürdõk.


R9: Ugye Te már egy régi és tapasztalt, sikereket elért játékos vagy. Mit tanácsolsz azoknak, akik szintén ilyen szintre szeretnének eljutni?


Akira: Msg pHi| az ancients.hu csatin, kövessétek az õ példáját. Személyes tanácsainkat pedig az új weboldalunkon olvashatjátok majd egy heti cikksorozatban (ha elindulunk vele végre valahára).


R9: :) Köszönöm szépen az interjút, esetleg szeretnél még valamit üzenni?


Akira: Én köszönöm a lehetõséget. Szeretném megköszönni az OBiNetnek a támogatást, és a szuper szervereket. Reszkessetek újra itt vagyunk :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1560
 
1459
 
 
 
kép 3510
 
1457
 
 
kép 3059
 
1373
 
 
 
kép 1180
 
1335
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu