Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

289. Heti Csaj

 
1
 
Általános · jan. 09., szerda
 
Eljött az új év és ott folytatjuk, ahol egy kicsit hirtelen vágással befejeztük december közepén, jönnek tehát idén is a legszexisebb csajok méghozzá fegyverekkel. Az idei első csajjal együtt egy extra galéria is jár tehát érdemes betekinteni a CSGirl rovat legújabb részébe.
 

287. Heti Csaj

 
0
 
Általános · nov. 30., péntek
 
A Hot Shots 2011-es naptárból már szerepelt nálunk Rosie Jones pár hete a 2012-es naptárból pontosan emiatt nem került ő be, hanem egy másik szemrevaló teremtés. Itt a Heti Csaj sorozatban, amely rendhagyóan elég sok extrát tartogat most számotokra!
 

286. Heti Csaj

 
0
 
Általános · nov. 21., szerda
 
Ha szerda, akkor jöhet a HetiCsaj lehetőleg fegyverrel és még ennél is fontosabb, hogy a lehető legkevesebb felesleges ruhában. A népes 285 lányt számláló hadtestet ezúttal egy cseh szépséggel bővítettük, aki nem MELLett nehéz lenne elmenni. Íme a legújabb CSGirl.
 

285. Heti Csaj

 
0
 
Általános · nov. 05., hétfő
 
Ezen a héten úgy néz ki két Heti Csaj lesz lévén nem sikerült a hosszú hétvége alatt beaktiválni a mosatni szőke szépséget, aki vadnyugati szerelésben áll be a kemény fegyveres csaj sorozatunkba. Jöjjön a múlt heti CSGirl.
 

284. Heti Csaj

 
0
 
Általános · okt. 26., péntek
 
A héten egy szőke bombázóra esett a választás, hogy bekerüljön a kőkemény csajokat felvonultató sorozatunkba a CSGirls-be. Adottságait tekintve igazán szemrevaló teremtés érkezik tehát némi tetkóval megfűszerezve itt a Heti Csaj sorozatban.
 

283. Heti Csaj

 
0
 
Általános · okt. 18., csütörtök
 
Heti Csaj sorozatunkban tovább megyünk a bjutiful vonalon, hiszen ismét hiába is vártok villanó ciciket vagy egyéb nyalánkságokat, most is egy olyan modellt hoztunk el nektek, aki nem szokott megszabadulni a legkisebb ruhadarabjaitól, íme az eheti CSGirl.
 

282. Heti Csaj

 
0
 
Általános · okt. 13., szombat
 
Kicsit késve ugyan, de nem elveszve érkezik a Heti Csaj sorozatunk legújabb érsze, amiben egy amerikai szépséggel ismerkedhettek meg. Ezúttal semmi meztelenkedéssel nem szolgálunk, csupán egy nagyon szép lánnyal, íme itt az eheti CSGirl a legkeményebb fegyveres csajokat bemutató sorozatunkban.
 

281. Heti Csaj

 
0
 
Általános · okt. 04., csütörtök
 
Ismét itt a Heti Csaj sorozat a CS2HU hasábjain, ahol hétről hétre a világ legkeményebb fegyverhordozóit mutatjuk be nektek. Ezúttal egy kanadai lányra esett a választás, akinek még az izmai is megvannak, hogy nagyobbnál nagyobb fegyverekkel rohangáljon. Gun Girls!
 

280. Heti Csaj

 
1
 
Általános · szept. 27., csütörtök
 
Folytatjuk szépséges amazonokat bemutató sorozatunkat itt a CS2HU hasábjain. A CSGirls válogatásba most egy Playmate kapott helyet, aki meglehetősen szemrevaló főleg így, hogy egy automata gépfegyver s szerepet kapott a képen. Jöjjön tehát a Heti Csaj!
 

279. Heti Csaj

 
0
 
Általános · szept. 20., csütörtök
 
Ezúttal ismét egy Kelet-Európai lány került be a Heti Csaj sorozatunkba, ahol hétről hétre elhozunk nektek egy igazán kemény hölgyet a katonaság kötelékeiből. Ismerkedjetek meg az eheti CSGirl-el itt a CS2HU hasábjain.
 

278. Heti Csaj

 
0
 
Általános · szept. 13., csütörtök
 
A mostani hölgy már egyszer valamikor a CSGirls sorozat kezdete felé már szerepelt itt nálunk, de talán senki nem haragszik, ha ezúttal ismét ő következik ezúttal egy kis bemutatóval és videóval is kiegészülve, jöjjön a Heti Csaj!
 

276. Heti Csaj

 
1
 
Általános · aug. 30., csütörtök
 
Bár nagyon hasonlít valakire a hölgy, de nem. Ő nem Pamela Anderson, csak egy klónja. Eheti kemény csaj adagunkban, egy szigonnyal felszerelt hölgyet hoztunk el nektek bemutatásra, de nem a népszerű TV sorozatból, jöjjön Kataxenna, akinek már a neve is meglehetősen ütősre sikerült.
 

275. Heti Csaj

 
0
 
Általános · aug. 24., péntek
 
Eheti CSGirl-ünk, azért is különleges, mert a Berlini fal leomlása után illetve a hazai rendszerváltás után már egyre kisebb szerepet kaptak a német felnőtt filmek. Helyüket a kapitalista USA DVD-i vették át, de ettől még temetni nem kell… íme egy hölgy aki bár tartja a németek tradícióját.
 

274. Heti Csaj

 
1
 
Általános · aug. 16., csütörtök
 
Ezúttal egy igazán brutális kebel mérettel rendelkező amerikai modell került be a kemény csajokról szóló válogatásunkba, ami a CSGirl vagyis a Heti Csaj címet viseli. Ismerkedjetek most meg Jenny-vel.
 

273. Heti Csaj

 
0
 
Általános · aug. 09., csütörtök
 
Az eheti kemény csajunk, a szomszédos Szlovákiából érkezett, ahol bizony modellkedésből keresi a kenyerét. Ahhoz, hogy bekerüljön a CSGirl-ök közé elengedhetetlen volt legalább egy kép, amin az átlagosnál több harcászati kellék látható. Ez teljesült is és így a Heti Csaj sorozatban érkezzen Angel Dark.
 

272. Heti Csaj

 
4
 
Általános · aug. 01., szerda
 
Egy kisebb nyári szünet után ismét visszatér az a sorozat, amely biztosan sok férfitársunk kedvencének mondható itt az oldalon. Ezúttal ismét egy amerikai keménycsajt láthattok a Heti Csaj rovatunkban itt a CS2HU hasábjain.
 

271. Heti Csaj

 
0
 
Általános · júl. 11., szerda
 
Eheti CSGirl sorozatunkban egy lengyel szépséget hoztunk el nektek a hőségre való tekintettel igen kevés ruhában ezúttal extraként egy kis videóval megfűszerezve.
 

270. Heti Csaj

 
2
 
Általános · júl. 05., csütörtök
 
A nagy nyári forróságban már a testületnél sincsenek, olyan szigorú szabályok úgy fest. Aki korábban dúdolgatta a TNT – Rendőrnő című számát, annak most vizuális képet is nyújtunk arról, hogy valójában kire is gondolhattak a számban. Érkezzen tehát a Heti Csaj kevés ruhával, de ezúttal kevés fegyverrel is viszont egyenruhában, legalábbis ami maradt.
 

269. Heti Csaj

 
0
 
Általános · jún. 28., csütörtök
 
Újabb hét újabb szexi lány itt a CS2HU hasábjain, és ilyen forróságban jól is jönne a medence partján egy ilyen teremtés. Ezúttal fiatalabb nézőink is betekintést nyerhetnek, hiszen az eheti CSGirl nagy általánosságban sem szokott levetkőzni fehérneműnél és bikininél jobban.
 

267. Heti Csaj

 
3
 
Általános · jún. 14., csütörtök
 
Ezúttal ismét egy európai szépséget hoztunk el nektek a Heti Csaj sorozatunkba, ahol minden héten egy újabb fegyverekhez közel álló szexi lányt varázsolunk a képernyőre. Az eheti CSGirl Cikita, aki Csehországból érkezett.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
276. Heti Csaj
Bár nagyon hasonlít valakire a hölgy, de nem. Ő nem Pamela Anderson, csak egy klónja. Eheti kemény csaj adagunkban, egy szigonnyal felszerelt hölgyet hoztunk el nektek bemutatásra, de nem...
17668 megtekintés
286. Heti Csaj
Ha szerda, akkor jöhet a HetiCsaj lehetőleg fegyverrel és még ennél is fontosabb, hogy a lehető legkevesebb felesleges ruhában. A népes 285 lányt számláló hadtestet ezúttal egy cseh...
10363 megtekintés
271. Heti Csaj
Eheti CSGirl sorozatunkban egy lengyel szépséget hoztunk el nektek a hőségre való tekintettel igen kevés ruhában ezúttal extraként egy kis videóval megfűszerezve.
7974 megtekintés
259. Heti CSaj

Ezúttal egy szomszédos ország gyöngyszemét hoztuk el nektek népszerű CSGril sorozatunkban. Kristina Walker eredeti nevén Kristina Uhrinová 1985-ben látta meg a napvilágot...
7347 megtekintés

269. Heti Csaj
Újabb hét újabb szexi lány itt a CS2HU hasábjain, és ilyen forróságban jól is jönne a medence partján egy ilyen teremtés. Ezúttal fiatalabb nézőink is betekintést nyerhetnek,...
6771 megtekintés

Beszéd téma

 
259. Heti CSaj
Ezúttal egy szomszédos ország gyöngyszemét hoztuk el nektek népszerű CSGril sorozatunkban. Kristina Walker eredeti nevén Kristina Uhrinová 1985-ben látta meg a napvilágot...
20 hozzászólás
263. Heti Csaj
Ezúttal egy amerikai igazán fiatal lányt hoztunk el nektek az CS2HU CSGirls sorozatában. A Heti Csaj már szerepelt a Playboy természetes szépség kiadásában, köszönhetően annak, hogy...
11 hozzászólás
262. Heti Csaj
Ezúttal Közép-Európai szépséggel készültünk nektek itt a Heti CS Csaj sorozatunkban. Veronika F egy igazi cseh természetes szépségű bombázó, aki most nektek is megmutatja egy kép...
9 hozzászólás
258. Heti CSaj
Két éve 2009. április 16-án volt utoljára Heti Csaj hír hivatalosan! Ekkor a 200. csajt ünnepelhettük, a legelső csajt pedig 2005. április 17. én láthattátok itta a CS2HU hasábjain....
8 hozzászólás
272. Heti Csaj
Egy kisebb nyári szünet után ismét visszatér az a sorozat, amely biztosan sok férfitársunk kedvencének mondható itt az oldalon. Ezúttal ismét egy amerikai keménycsajt láthattok a Heti...
4 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_dust_410
 
1533
 
 
 
kép 4070
 
1399
 
 
kép 2965
 
1509
 
 
 
kép 1376
 
1377
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu