Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2011. január 15. 0 hozzászólás
 

Ezekben az órákban zajlik éppen a Gamersject Winter Challenge, ahol 2 magyar csapat is részt vesz, ám most a főszerepben másvalaki áll. Név szerint anakintm, aki a GJ source csapatának játékosa. Pár

Ezekben az órákban zajlik éppen a Gamersject Winter Challenge, ahol 2 magyar csapat is részt vesz, ám most a főszerepben másvalaki áll. Név szerint anakintm, aki a GJ source csapatának játékosa. Pár kérdés erejéig az újdonsült 87ers vezetője, dN "zaklatta" a Gamersject lanon szintén játszó játékost. Az interjút magyarul a kibővített részben találjátok, míg angolul a linkre kattintva tekinthetitek meg.
anakintm interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


Szia anakintm, úgy gondolom sok magyar játékos ismer téged, de biztos vagyok benne, hogy nem mind. Tudnál mondani pár szót a csapatodról és az ép zajló lanról?

Köszöntenék minden magyar olvasót, nem igazán fontos hogy ismernek-e engem vagy sem. Jelenleg a gamersject cs:s játékosa vagyok emellett a cadred.org-nak is és a gamersject.com-nak is segítek versenyek közvetítésében. A szervezet maga a legnagyobb hasonló Horvátországban, 4 játékot foglal magában ( COD4, COD2, CSS, CS1.6), de véleményem szerint leginkább a lanjai által vált ismertté. Jelenleg is zajlik a Gamersject Winter Challenge és valószínűleg ez idáig a legszínvonalasabb versenyünk. 86 csapat vesz rajta részt 4 játékkategóriában a fnatic.MSI-hez, a Power Gaming-hez vagy a Rage-Gaminghez hasonló nagy nevekkel.

Volt egy kis késés a reggeli órákban. Beszéltem erről Moltessel, ő sem tudta biztosan, hogy mi áll a dolgok hátterében. Fel tudnál világosítani minket mi volt a csúszás oka? Látsz rá esélyt, hogy a második napra kapjanak a nézők akár streamet akár source tvt?

Technikai problémák adódtak reggelről a routerekkel, nem igazán értek ehhez. Új routereket kaptunk a HGspottól és holnap reggelről már streammel jelentkezünk a CS:S rájátszásról.

Óh, a technika ördöge mindig jelen van a lanokon, bár szerintem 2 órás késés még belefér. Ha emlékszel még Grandlanra és a fél napos csúszásra, reméljük innentől kezdve a maradék másfél nap zökkenőmentesen telik. Épp most fejeztétek be a mai utolsó meccseteket. Milyen a csapat? Sok pletyka kering cadred-en, hogy nagy az esély egy magyar döntőre. Szerinted van a csapatodban annyi erő, hogy akár a TG-t akár a RAGE-t megverje?

Hogy őszinte legyek szerettünk volna jól szerepelni már a csoportmeccsek alatt, és nyugodtan nekivágni a playoffnak... Nagyon idegesen kezdtünk, de végülis veretlenek maradtunk. Véleményem szerint van esély magyar döntőre, de sokat készültünk erre a versenyre így képesek lehetünk meglepetést okozni, különösen azért, mert jó esély van rá, hogy lebecsülnek minket és a sötét lovak könnyen meglephetnek bárkit. Mi minden kétséget kizárólag jobbak vagyunk, mint ahogy az emberek gondolják, és ha nem hagy cserben az aimünk megnyerhetjük a tornát.

Ha már sötét lovakról beszélsz. Számolsz más meglepetés csapatokkal? Ismered esetleg a svájci csapatot - akikről szintén állították, hogy esélyesek a döntőre - vagy a cseh FUKUTSU csapatát, aki megverte őket a csoportmeccseken?

Igen, úgy gondolom a FUKUTSU egy csapat egyenként igen erős játékosokkal. Ketubor nagyon ügyesen összefogta őket és minimum egy top4et várok tőlük. A svájci srácoknak gondjai voltak rMN gépével, folyamatosan ledobta őt a játék. Ők is továbbjutottak és nagyon remélem, hogy sikerül elkerülni ezt a két csapatot a rájátszás első körében.

Mik a tervek a következő gamersject rendezvényekre? Nyitni fogtok az eu top felé nagyobb összdíjazással? Illetve milyen gyakran találkozhatunk hasonlóan színvonalas gamersject lannal a jövőben?

Nem igazán én vagyok a megfelelő ember, hogy ezekről beszéljek, de nagy dolgok vannak tervben. Valószínűleg lesz egy kisebb hazai verseny a következő néhány hónapban és egy nagyobb verseny, nagy európai nevekkel... Remélhetőleg minden jól megy majd és bebizonyítjuk a scene-nek, hogy képesek vagyunk remek rendezvények szervezésére.

Köszönöm szépen, hogy ránk pazaroltad a drága lanos időd egy részét. Sok szerencsét a verseny hátralévő részére és remélem a következő gamersject eseményen már személyesen is találkozunk. Ha szeretnél még mondani valamit az olvasóinknak, ne habozz. Köszönöm szépen ~horvátul~

Én is köszönöm és minden jót az olvasóknak odaát. Remélhetőleg több magyar csapat nevez majd a következő rendezvényeinkre, mert a BECUP-ból kiindulva nagy scene-el rendelkeztek. Nagyon szeretném én is pár szóval befejezni az interjút a te nyelveden. de az egyetlen amit ismerek az a „baszmek"

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2990
 
1494
 
 
 
kép 5044
 
2150
 
 
kép 1006
 
1368
 
 
 
kép 3501
 
1412
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu