Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 23. 0 hozzászólás
 

A hosszú hétvégét jómagam is a pihenéssel töltöttem, így a BECUP interjúk közlése is leállt erre a pár napra. Most viszont pótoljuk a lemaradást, ma egy nagyobb adag interjúsorozatot olvashattok majd.Az

A hosszú hétvégét jómagam is a pihenéssel töltöttem, így a BECUP interjúk közlése is leállt erre a pár napra. Most viszont pótoljuk a lemaradást, ma egy nagyobb adag interjúsorozatot olvashattok majd.
Az elsők a mai "csomagban" a system csapatának tagjai, illetve tőlük is Q-dee, a vele készült interjút olvashatjátok a kibővített részben.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

system interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szia kedves Q-dee! Mivel még új vagy „mifelénk", kérlek mutatkozz be, mesélj magadról!

Sziasztok, Kudelich „Q-dee" Géza vagyok. Nemrég töltöttem be a 19. életévemet, tehát a jelentős változások még csak most kezdődnek az életemben. Jelenleg még Békéscsabán lakok, de BECUP után már költözök is Pestre továbbtanulás céljából. 

Mesélj nekünk eddigi CSS pályafutásodról!

2007 nyarán kezdtem el a játékot unokatestvérem buzdítására. Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni a dolog. Amikor először láttam, hogy hogy vásárol teljesen meg voltam lepődve, hisz billentyűzeten pár másodperc alatt megvette mindazon dolgokat, amelyekre nekem 1 perc is kevés lett volna. 2007 végén már kezdtem beleunni a publikolgatásba, így elkezdtünk klánozni. Ha jól emlékszem egyből a systembe kerültünk unokatestvéremmel Áronnal (trax). De ekkor mi ketten még elég fiatalok voltunk a többi taghoz képest, és emiatt sok volt a veszekedés, így külön utakra sodródott mindenki. Pár év alatt jó pár klánt megjártam-megjártunk.

A system név is viszonylag egy „régebbi" darab. Mikor és kik alapították a csapatot? Kik fordultak meg ezidáig a csapatban?

Igen, a mai scene-ben talán egy „régebbi darabnak" számít a system név, bár az igazat megvallva kétlem, hogy sokan hallottak volna róla. Tudomásom szerint 2007 tavaszán alapult a csapat, ha az akkori systemet egyáltalán csapatnak lehet nevezni. Jól lőttek a srácok, de nem volt nagy összetartás, mert mindenki a saját feje után ment, és elég agresszív volt mindenki. Így az évek alatt számtalanszor oszlott a csapat, és talált újra egymásra az a pár ember, aki megkedvelte a másikat. Nagyon sok ember megfordult, így azokat említeném meg, akikhez a mai napig is jó viszony fűz: Dávid, wolcott, Smok, trax, Lazyboy, Davis, gbk, Sticken.

Hogy került össze a jelenlegi ötös?

Elég bonyolultnak mondható a dolog. A mostani ötös, trax, gbk, PARADISE, Q-dee, és Stricken. Időrendi sorrendben Stricken kezdte a játékot, és ő ismertette meg traxot egy kecskeméti netkávézóban a játékkal, ahol dolgozott, és mint ahogy már mondtam én traxon keresztül ismertem meg a Counter-Strike világát. Így hármunkat már régóta fűzött egymáshoz a „mester-tanítvány" viszony.  Áron (trax) osztálytársa az egykori csapattársunk Lazyboy, akinek az öccse gbk. Így került gbk a csapatba. Nemrég az ötösünkben még nem szerepelt Stricken, mivel úgy gondoltuk Lazyboy fog velünk jönni Becupra, de közölte, hogy neki a sport fontosabb, mint a CSS, így hát új embert kellett keresnünk, és nyílván olyat kerestünk, akit személyesen is ismerünk, és meg is bízunk benne. És hát igen PARADISE, róla már sokan hallottak, több dolognak köszönhetően is, nem... nem kell semmilyen arcszőrzetre gondolni, nincs neki!:)) Azt hiszem, ez a 3. próbálkozásunk vele, de úgy tűnik, végre benőtt a feje lágya, és amíg normális és lövi, nem is lehet gondunk vele. Remélem, megmaradunk így öten sokáig:)

Kérlek, jellemezd néhány szóban/mondatban a csapattagokat!

Kezdeném a legújabb tagunkkal, Strickennel, 19 éves, és őrült!!! Ha elkapja a lendület, mindent belő, de néha ő se tudja, hogy hogy sikerült:)

PARADISE: a mozgásán látszik még, hogy fiatal, de az is hogy fejlődik, ami mindenképpen jó, a meccsek 90%-ban lövi, leginkább rushból megy neki a játék

gbk: mindenki Gabikája:), egyelőre hű maradt a testvéréhez, szerintem jól játszik, bár néha olyan, mintha elaludna a gép előtt

trax: talán a legmegbízhatóbb tagja a csapatnak, de csak akkor, ha képes felfogni, hogy tétmeccsről van szó, amúgy a kaján és a sorozatokon kívül semmi sem érdekli

És én, Q-dee: lassan 4 hónapja én tactic leaderkedem, egyelőre sikeresen, mert rám egyelőre hallgatnak a többiek, ha rush van szeretek elől menni, és ha elkattanok nincs megállás.

Milyen tervei vannak a csapatnak a jövőre nézve?

Mivel még fiatalnak mondható a jelenlegi felállásunk, és mindannyian fiatalok vagyunk, próbálunk együtt maradni, mert úgy tartjuk, hogy csak így van esélyünk a jövőben nagyobb eredmények elérésére.  Úgy gondolom, hogy sokáig együtt fog maradni a csapat, jóban-rosszban:) Újak vagyunk még ahhoz, hogy azt tervezgessük, hogy később évek múltán a magyar topban kössünk ki, de belül ez mindannyiunk célja, szerintem ez is a normális.

Jöjjenek a BECUP-hoz kapcsolódó kérdések. Tavaly a csapatból 3-an is szerepeltetek epicFail néven a versenyen (de idén Lazyboy helyett ugye stricken megy veletek). Hogy éreztétek magatokat, milyen tapasztalatokkal távoztatok a rendezvényről?

Helyesbítenék, csak ketten szerepeltünk tavaly, én és Trax, a becupos felállásunk 2009-ben a következő volt: én, trax, davis, lazyboy, leon. Jól éreztük magunkat, nagy megdöbbenést nem okozott a szereplésünk, mert tudtuk, hogy esélytelenként megyünk le, bár többet vártunk magunktól. Sok hülyeséget csinált a csapat, amiknek egy részét mára sikeresen kiküszöböltük. Nekem nagyon nagy élmény volt ott lenni, és a többieknek is.

Idén mik a terveitek, milyen eredményt szeretnétek elérni?

Idén se tűzünk ki nagy célokat magunk elé, én már azzal is elégedett lennék, ha ennyi gyakorlással a csoportból kijutnánk, esetleg még azután 1-2 wart tudnánk hozni, mindenesetre én pozitívan állok hozzá, mert látom magunkon, hogy ha elkapjuk a fonalat, sok dologra képesek vagyunk.

Jöjjön az utolsó, interjúzáró kérdés: mi a tipped, kik lesznek idén a legjobbak? Lesz-e meglepetéscsapat?

Meglepetésben nem lesz hiány, abban eddig sosem volt, viszont tippelni nem szeretnék, mert sok jó csapatnak 1-2 körön fog múlni, hogy melyik helyen végez.

További jó készülést és sok szerencsét BECUP-on!

Köszönjük szépen, sok szerencsét kívánok a többi csapatnak is, és CU becup

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4630
 
1497
 
 
 
kép 2900
 
1386
 
 
kép 4656
 
1425
 
 
 
kép 938
 
1465
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu