Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 13. 0 hozzászólás
 

Igazán termékeny nap ez a péntek 13., ezen interjú ma már a harmadik.Most a WiLD Multigaming CSS csapatának irányítóját, dMk-t kértem fel, hogy válaszoljon a neki intézett kérdéseimre. Az interjúból

Igazán termékeny nap ez a péntek 13., ezen interjú ma már a harmadik.
Most a WiLD Multigaming CSS csapatának irányítóját, dMk-t kértem fel, hogy válaszoljon a neki intézett kérdéseimre. Az interjúból kiderül, hogy miként alakult az exbeast felállása az utóbbi időben, mi nehezíti meg a BECUP-ra való felkészülésüket, és hogy mit gondol a rendezvény mezőnyéről.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

WiLD interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Szervusz kedves dMk, üdvözöllek az „interjúzók" táborában. Kérlek mesélj magadról, ki is vagy Te a való életben?

Szia kedves n0Rb1! Üdvözlöm az olvasókat! Becsületes nevem Horváth Ádám, 17 éves vagyok, Budapesten élek és ősztől a Pataky István Szakközépiskola padjait fogom ismételten koptatni, de immáron a 11.osztályban. Szabad időmben pedig haverokkal vagyok, konditerembe járok. Online pedig a WiLD irányítójaként élem mindennapjaim.

Mikor és milyen körülmények közt ismerkedtél meg eme „lövöldözős" játékkal, és miért tart a szerelem még a mai napig is?

2006-ban ismerkedtem meg a Counter-Strike-kal, egész pontosan a CS:CZ-vel, egy akkori osztálytársamnál. Hamar megtetszett a játék, majd miután itthon is bekötötték az internetet, én is elkezdtem online mészárolni az embereket. Nem telt el sok idő, mire átmentem 1.6-ozni, de ott sem ragadtam le és tovább léptem a CS:Source-ra, ennek okára már nem emlékszem. Akkor tájt nem gondoltam volna, hogy egyszer én is bekerülök a versenyzői rétegbe.
A mai napig tartó szerelem oka pedig nem más, mint a csapatépítés varázsa és a jó társaság.

Térjünk rá egyből a csapatodra. Láthattuk, hogy az elmúlt hetekben/hónapban elég sok játékos megfordult a felállásotokban. Kik voltak ők és miért volt ez a sok játékoscsere?

Az ok roppant egyszerű, azonban a megfelelő játékos megtalálása koránt sem volt könnyű.
Negro, aki már a kezdetek óta velünk játszott, az utóbbi időkben nem volt elég elkötelezett a játék iránt. Ennek az okát nem tudjuk a mai napig, talán még Ő maga sem! Elég sok konfliktus volt ebből adódóan és úgy láttuk a legjobbnak, ha keresünk valaki mást a helyére.
Ez alkalommal is szeretnék neki sok szerencsét  kívánni az életben!
Nagyok sok játékos neve felmerült, ismertebbektől kezdve a kevésbé ismertekig. Megpróbáltunk mindenkinek esélyt adni, de csak egy maradhatott. :)

Most viszont úgy látszik, hogy megtaláltátok a tökéletes felállást. Hogy jött össze a jelenlegi ötös?

Mi is bízunk benne, hogy megtaláltuk!  A WiLD csapata jó ideje nem találta tökéletes felállást (mint ahogy mi sem), ezért is döntött APACS úgy, hogy elhagyja a WiLD-ot, hogy igent mondhasson a haxxitas meghívására. Ezek után mi felkerestük DominatoR-t, hogy mi lenne ha... pár war után körvonalazódott bennünk, hogy Ő tökéletesen ide illik és neki sem volt ellenére, úgy hogy neki láttunk gyakorolni.

Korábban a HIL idején élő adásban faggattak Titeket a lehetséges multigamingekről. Eleddig csak próbálkozásaitok voltak e téren, de most a WiLD Multigaming karolta fel a beastet. Hogy sikerült ezt összehozni?

Az utóbbi időben elég sok helyen megfordultunk. Játszottunk az 1puRe, illetve a haxx-esports színei alatt is. A mostani multigaming, mint tudod a WiLD. Adott volt egy csapat mutligaming nélkül, meg egy multigaming CSS csapat nélkül. DominatoR ugyebár már ismerte Bone DaDDy-t, a WiLD menedzserét és így merült fel a dolog, hogy csatlakozzunk. Kisebb egyeztetések után tehát sor is került rá.
Ezúttal is szeretném megköszönni a teljes csapat nevében a belénk fektetett bizalmat és a lehetőséget Bone DaDDy-nek.

Evidens, hogy ez a csapat még nem szerepelt együtt offline versenyen. Viszont egyenként - lehet mondani - tapasztalt játékosok vagytok LAN terén, hiszen több ICL-t, BECUP-ot, sőt, MaxLAN-t is megjárt játékosok alkotják a csapatotokat. Miként készültök a LAN-ra?

Kevés az idő, de megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. ERGINIUS sütteti magát a Balaton partján, tehát még kevesebb időnk van. Akárhogyis osztok-szorzok a teljes felkészülésünk nem lesz több 15 napnál. Ebben az egy hétben megpróbálunk még többet gyakorolni egyénileg. KING és Én csináljuk az egyedi edzés tervünket, ami nem takar mást, mint egy kis DM-ezést, BOT-ozast, TF2-zést és Killing Floorozást. (:D) Amint ERGINIUS hazaér, folytatjuk a kőkemény felkészülést.

Az online elért sikereiteken (gondoljunk csak a VeryGames elleni mérkőzésre) felbuzdulva többen sokat várnak Tőletek. Na de Ti mit vártok el magatoktól? A helyezéseket tekintve mivel lennétek elégedettek?

Mint már mondottam az idő kevés, de nem valami erős a mezőny. A legjobb 8 közé jutás a legkevesebb, az alá nem igen lehet adni! Személy szerint a dobogó legalsó fokával már elégedett lennék, meg persze ha minden waron 30+-ba leszek!

Mik a terveitek a jövőre nézve? Esetleges külföldi LAN szereplés?

Mindenképpen meg szeretnénk jelenni majd az ősszel megrendezésre kerülő D-LAN-on vagy az ICL-en és megnyerni azt. Külföldi LAN szereplés pedig egyetlen dologtól függ, ami nem más, mint a pénz. Ha lehetőségünk lesz szerepelni előbb kisebb, majd nagyobb külföldi lanokon, akkor minden bizonnyal ott leszünk!

Végezetül kérnék Tőled is egy tippet: kik lehetnek az idei év legjobbjai? Mely csapat okozhat idén meglepetést?

Szerintem nagyon gyenge a mezőny, jóformán minden a helyszínen nyújtott teljesítménytől fog eldőlni, de biztos, hogy az esélyes (kb) 6-8 csapat között. Az első helyezett nagy valószínűséggel a spray csapata lesz, már ha ismét ellátogatnak hozzánk. A másik kettő dobogóért pedig a maradék esélyes csapatok fognak megküzdeni.

Az interjú végére érkeztünk. További jó felkészülést kívánok a csapatnak és sok sikert a BECUP-ra! Utolsó szó jogán?

Szeretném megköszönni a lehetőséget, támogatást a WiLD-nak és mindenki másnak, aki eddig segített minket! Sok sikert a többi csapatnak, sok sikert neked is és köszönöm az interjút!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5483
 
2692
 
 
 
kép 3889
 
1495
 
 
kép 594
 
1344
 
 
 
kép 5682
 
2309
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu