Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. május 30. 0 hozzászólás
 

Az elmúlt időben több magyar játékos is csapatot cserélt. A változások a WiLD csapatát sem kerülték el, ám most egy szimpla beszámoló helyett egy interjút olvashattok. Dávid válaszaiból kiderülhet

Az elmúlt időben több magyar játékos is csapatot cserélt. A változások a WiLD csapatát sem kerülték el, ám most egy szimpla beszámoló helyett egy interjút olvashattok. Dávid válaszaiból kiderülhet számotokra, hogy mik voltak a  csere okai, mik a célkitűzések és az új csapatról egy átfogóbb képet kaphattok. Nem is húznám tovább az időt, jó olvasgatást mindenkinek!
Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


Szia Dávid! Mondj pár szót magadról kérlek!

Szia saxxo! Uti Dávid a nevem, 18 éves vagyok. Jelenleg a WiLD css Squadjának a leadere, és irányitója ként játszogatok.

Milyen csapataid voltak eddig, és milyen eredményeket értél el velük?

Az eddigi csapataim, ami nem csak fun volt az egyedül a Raving Lunatic volt. Több néven is ment lassan 2. éve van és 3 oszlopos tagja van aki szinte mindig itt voltak, név szerint: DominatoR, ReflX, és én. Rengeteg online sikert értünk el, ezzel a csapattal, akármi volt a nevünk EOD, vagy Neurotic, vagy WiLD. De csak 2 lanon tudtunk eddig részt venni, egyik a Becup 2009 volt ott a 9-12. helyet értük el, míg ICL 5-ön a 4. helyet csíptük el. Valamint még volt egy online eredmény is amire elég büszke vagyok, az a Fragtime volt ahol az 5-6. helyet csíptük el elég erős európai mezőnyből.

Nehéz feladat lehet egyszerre leadernek és irányítónak is lenni. Voltak emiatt nézeteltéréseid a csapatod tagjaival?

Igen voltak, nem is egyszer, de ezt többségében megoldottuk. Egy kivétel volt az évek folyamán, mégpedig az előző lineup-al. Az ottani problémák a különváláshoz vezettek. Én annak a híve vagyok, hogyha megvan valami jó, ami működik, azt próbáljuk meg együtt tartani. Az előző lu elég erős volt de én is úgy érzem megérett a váltás.

A mostani interjúnak ugye az új WiLD felállás a fő apropója. Mesélnél kicsit a háttérről? Miért került sor a változtatásra?

Mint ahogy mondtam is belső konfliktusok voltak, amire nem akarok kitérni. A végeredménye ugye az lett hogy dN, Reed, és Vhoori elmentek az n6-ba. Mi ketten maradtunk Dominatorral a WiLD-ban, ahol megkaptuk a lehetőséget Bone Daddy-től a menedzserünktől, hogy megcsináljuk az uj lu-nkat.

Mutasd be kérlek pár szóval ennek a csapatnak a tagjait!

Dominator: Egy elég erős játékos, akinek az aim-ja páratlan. Egy olyan játékost ismerhettem meg benne aki egy biztos pontja tud lenni egy csapatnak akármelyik pályán.

ReflX: ReflX egy kíváló AWP-s és a csapat entry fraggere, benne lehet bízni mikor az a feladat, hogy lője meg a WP-st.

APACS: APACS-ot mindenki ismeri, róla lehet tudni, hogy ha kell meccseket dönt el, akár AWP-vel, akár M4/AK-val.

InZert: Őt még annyira nem ismerem, ezalatt a néhány játék alatt az szűrődött le nekem hogy egy igen skilles játékos, és elég jó fej :), ha jól beilleszkedik a csapatba akkor, a csapat egyik meghatározó embere lehet.

Miért az említett InZert-re és APACS-ra esett a választásod, illetve választásotok? Egyébként ebben egyedül döntöttél, mint leader, vagy Dominator-nak és ReflX-nek is volt beleszólása?

Több embert is próbáltunk, de egyik sem vált be. Amikor oszlott a WiLD egyértelműen mind a hármunk kijelentette, hogy APACS-al akarunk játszani, és mivel APACS is jelezte többször, hogy velünk akar így a választás egyértelmű volt. InZert-et meg Dominátor ajánlotta nekem, voltak előítéleteim vele szemben, de ezek elszálltak az első játék után.

Hogy érzed, elegendő időt tudtok gyakorlásra fordítani?

Jelenleg nem, de ez ha minden jól megy megváltozik két hét múlva amikor vége az iskolának. És akkor remélem, hogy megfelelő mennyiséget bele tudunk fektetni a játékba, lanok előtt meg még többet, de a nyár nálunk sem csak a játékról fog szólni.

Mit gondolsz ez a felállás elérheti azt a színvonalat, amit a Vhoori-val és R33D-del alkotott WiLD képviselt, vagy esetleg túl is szárnyalhatja?

Erre a kérdésre rövid a válasz, ha ugy érezném, hogy nem szárnyalhatná túl el sem kezdenénk.

Mik a terveitek a jövőre nézve? Mi lesz az első offline megmérettetése az új felállásnak és mi a célotok itt, valamint hol láthatunk titeket online?

A legközelebbi verseny, amin részt veszünk, ha minden jól megy az a jövő heti Netfighterz nc ha lesz ICL fizetés a nyeremény. Ha azt megnyerjük, akkor ICL a következő LAN, ha nem, akkor csak akkor megyünk ICL-re ha legalább annyi vagy több csapat lesz mint az előzőn. Ha nem jön össze az ICL akkor Becup ami biztos és kitudja h mit hoz még a nyár :D Célkitűzésünk pedig mindenképpen az első hely.

Pár villámkérdés:

Kedvenc css csapatod?: Verygames
Kedvenc magyar css csapatod?:
A régi Ancients
Kedvenc css játékosod?:
Dumbazo
Kedvenc magyar css játékosod?
Nincs ilyen
Kedvenc mapod?:
de_inferno

Elérkeztünk az interjú végéhez. Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Sok sikert kívánok nektek a jövőben, és persze az utolsó szó jogával te élhetsz.

Én is köszönöm a lehetőséget. Köszönöm Bone Daddy-nak a támogatást mind online mind lanon, köszönöm a szponzoroknak is legfőképpen a Totalhostingnak, és minden egyes szurkolonknak a támogatást.

A WiLD.css jelenlegi felállása:

Uti "David" Dávid
Szász "ReflX" György
Bukai "DominatoR" Attila
Farády "InZert" Tamás
Valach "APACS" Viktor


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1038
 
1469
 
 
 
kép 4171
 
1882
 
 
kép 891
 
1579
 
 
 
kép 5658
 
5342
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu