Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2008. október 22. 0 hozzászólás
 

Az n6 oldalán leltünk rá egy interjúra, amelyben Eszi válaszolt az RMT-vel és egyéb más kérdésekkel kapcsolatban. Mint tudjuk az RMT csapata a BECUP 2008-as versenyen az előkelő második helyezést szerezte

Az n6 oldalán leltünk rá egy interjúra, amelyben Eszi válaszolt az RMT-vel és egyéb más kérdésekkel kapcsolatban. Mint tudjuk az RMT csapata a BECUP 2008-as versenyen az előkelő második helyezést szerezte meg azonban a team-ról azóta nagyon keveset hallhattunk. Nos, most az interjúból jó pár dologra választ kaphattok, olvassátok! Eszi interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Szia Eszi. Sokan ismernek már a magyar scene-ben, de mégis arra kérnélek hogy mutatkozz be.

Hello. Becses nevem Eszlátyi László. Körülbelűl 3-4 éve játszom, kisebb nagyobb sikerekkel. Az RMT oszlopos tagja vagyok lassan másfél éve. Noha számtalan ember megfordult a csapatban, de a magja mindig kitartott egymás mellett. Névszerint: smiLEN, zEEbra, Eszi. Mondhatni mi voltunk a három alap ember és maradunk is.

Milyen eredményekkel büszkélkedhet az RMT és mik azok a sikerek, amiket nem az RMT színeiben értél el?

Kezdeném az RMT-vel mivel itt töltöttem el a legtöbb időt és itt is értem/értük el a legjobb eredményeket. Kezdetek kezdete: 2007 nyár közepét írunk amikor is megkeresett smiLEN barátom, hogy csináljunk valami csapatot. Azonban ekkoriban nem volt sok kedvem játszani ugyanis elötte pont egy másik csapattal gyakoroltam becup 2007-re amikor az örgek közbe szóltak. Köszi white. Kisebb mélypont után végülis úgy döntöttem, hogy megprobálom milyen játszani smiLEN-kal. Jó hangulatú kis csapat volt ezért maradtam. Az akkori felállás így nézett ki: smiLEN, igniT, utr`, malibu, Eszi. Becup előtt pár héttel viszont a szükség úgy, hozta, hogy malibut le kellett cserélnünk zEEbrára és az öreg csíkos meg is hozta a hozzá fűzött reményeimet. Első áttörő eredményünk a BECUP 2007 volt ahol, kívívtuk magunknak a ,,LAN meglepetés csapata,, címet ugyanis 3. helyen végeztünk. Lan után viszont jött a friss csapatoknál elkerülhetetlen mélypont és probálják javítani a problémákat ami számtalan ember cserével történt nálunk. Teltek a hónapok és még mindig csak szenvedtünk, nem találtuk a megfelelő 5.-et. Első normális és stabilabb felállásunk kb. február, március között lehetett ami így festett: smiLEN, zEEbra, f0CuS, ToMMo, Eszi. Ezzel a felállással vettünk részt az SGL HUN Premierben ahol 3. helyet sikerült elérnünk. Követekezett a ,,nagy leégés,, a Vist@Lan, sokat nem fűznék hozzá, legyen annyi elég, hogy elbohóckodtuk, aminek akkor nem tulajdonítottunk nagy csalódást. De késöbb rátette a bélyegét a csapatra ami teljesen elvesztette motivációját. De az Obi Open Seriest még be akartuk fejezni, noha a kupa első helyét pályáztuk meg az elején, ebből csak a 3. hely valósult meg. Ezzel tulajdonképpen oszlottunk, és vége lett a csapatnak. Párszor még megprobáltunk összeálni, új fiatal játékosokkal, de nem volt az igazi. Nem is erőltettük nagyon. Jött a nyár. Mindenki inkább mással töltötte a szabadidejét, minthogy a gép elött üljön. Viszont BECUP 2008-ra akartunk menni ezért zEEbrával megnéztük mi a felhozatal kivel tudnánk menni. Első felvetés az volt, hogy az n6-hoz csapodva megyünk, de velük nem tudtunk volna gyakorolni, sajnos Flegby pont nyaralt. Közben Deep ahogy szokott, előbukkant a ,,mélységből,, és kiakaszt, tehát, úgy alakult hogy csinálunk egy új csapatot Lanra, zEEbra, Deep és jómagam. Két embert keresnünk kellett. Elő az msn-t és a friends-et. Első választás smiLEN volt, akkoriban nem voltunk túl jóba, de végülis eljött velünk és megbírkoztunk egymással. Még egy ember kellett, választásunk RazoR-ra esett ugyanis előtte pont együtt játszottunk és ismerte mindenki a másik játékát. Készülésre sok időnk nem volt, max egy hét lehetett amit gyakoroltunk. Megprobáltunk a tőlünk elvárt és lehető legjobb eredményt elérni de döntőben sajnos alúl maradtunk az OBival szemben. Hamarosan jön majd egy kis meglepetés BECUP 2008-ról, de erről majd később.

Pályafutásunk csúcsán meghívást kaptunk a Magyar válogatobba az RMT-ből 3-an is, zEEbra, smiLEN, Eszi. Aki volt már válogatott az tudja milyen érzés először magyarországot képviselni az egyik legismertebb Online versenyen Európában. A válogatott felállása pedig így nézett ki: zEEbra, Raul, Res1st, Beny, Eszi. Ugyebár zEEbra-val először voltunk válogatott játékosok. Többiek már túl voltak pár ilyen kupán ezért mi voltunk ,,az újoncok,,. Az elején rengetek kritikát kaptunk, de úgy érzem bebizonyítottuk, hogy nem hiába válaszottak oda minket. Noha az elején remegő kézzel fogtam az egeret, de a vége felé belerázodtunk és Európa legjobb játékosai ellen volt lehetőségem játszani és nyerni. Elődöntőbe a Finnek ellen játszottunk nem kisebb nevek ellen mint aNGeldusT, Eversor, Samitsky. Legjobb meccs volt amit valaha játszottam, márcsak azért is, mert előtte őket néztük tv-n, demon stb. Végül 2:1-es arányban sikerült nyernünk egy szoros meccsen. Jött a döntő. Az elején még bele sem mertem gondolni, hogy idáig eljutunk és az eddigi legjobb eredményt érhetjük el amit eddig a magyarok elértek Nationals Cup-on. Végül a döntőben csúnyán alulmaradtunk a Franciák ellen. Egyik szemem sírt, a másik nevetett. Kissé csalódott voltam, de örültem is az elért eredménynek.

Mostanában az RMT-ről nem hallani jóformán semmit. Mi történt a csapattal BECUP után ahol egy előkelő 2. helyezést értetek el?

Tulajdonképpen úgy fogalmaznám ,,nincs értelme,, aktívan játszanunk. Mindenki éli a kis életét. Néha-néha játszogatunk egymással mixeken, de hogy újra aktívan foglalkozzunk a cs:s-el, azt kizártnak tartom. Lanok előtt újra és újra össze fogunk állni pár hetes gyakorlásig. A hétvégén megrendezésre kerülő Arénanapon sajnos nem tudtunk megjelenni, de remélem a következő lanra össze tudunk dobni valamit.

Mi a véleményed a jelenlegi css mezőnyről hazánkban?

Kényes kérdés. Az, hogy itt tartunk, arról nem tehet senki más mint a közösség. Fórumokon mindenki a másikra mutogat, miért nincs több LAN, miért nincs több csapat, miért nincs támogató? stb.
Ha lenne több állandó felállással játszó aktív csapat, lenne értelme több versenyt szervezni. Ha több verseny lenne, akkor nem azért jönne le a csapatok fele, hogy lemenjen piázni stb, hanem ,,versenyezni,, amiből következik, hogy lenne értelme játszani. De ameddig igy áll a helyzet addig felesleges is ezen töprengeni, és veszekedni.

Nem olyan régen, megjelent egy film "Eszi & zEEbra`The Movie" címmel, ami megismertett titeket a világgal. Milyen előnye és hátránya bontakozott ki a frissen szerzett hírnévnek?

Előnye mindenképpen az, hogy rengeteg embert megismertem a film által, többségben inkább a külföldiek vették fel velünk a kapcsolatot, és haverkodtak kicsit. Hátránya túlzottan nincsen. Maximum, hogy sokszor fog csörögni a steam, vagy az msn.

Mivel itthon ilyen "állóvíz" jellegű a helyzet, nem próbáltál meg soha küldföldi csapatban elhelyezkedni? Hagyod, hogy a tehetséged elvesszen?

Nem probáltam, és nem is nagyon szeretnék, sőt még másik magyar csapatban sem, ugyanis megvannak azok az emberek akikkel régóta együtt játszom és megszoktuk egymás hülyeségeit. Gondolok itt az RMT-re. Nem telt el úgy hét, hogy valamin ne vitatkoztunk volna, és küldtük volna el egymást melegebb éghajlatra. De ez így volt jó.

Rossz téged múltidőben hallani. Sajnálom hogy ezentúl csak mixeken illetve egy-két LAN-on foglak látni, hobbijátékosként. Magyarország legjobb aimer-jének tartottalak sokakkal egyetemben. Kár hogy így alakult. Kívánsz valamit üzenni az olvasóknak és azoknak akik esetleg még a játékoskarrierjük elején tartanak?


..ohh, még elpirulok. Háát köszönöm, hogy részese lehettem a közösségnek, és ezáltal rengetek embert ismerhettem meg. Üzenném még az RMT-nek, hogy ha legközelebb találkozunk *******on lesztek rúgva. A kezdő játékosoknak pedig azt, hogy csak akkor kezdjenek bele, hogy ha úgy érzik nem megy más rovására.

Én köszönöm, hogy szakítottál rám időt.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5629
 
1639
 
 
 
kép 543
 
1457
 
 
kép 4693
 
1493
 
 
 
kép 3256
 
1668
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu