Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 01. 6 hozzászólás
 

A Counter-Strike ikon Gabriel "FalleN" Toledo blogjában nyíltan kritizálja a Valve-et a CS:GO támogatásának hiányáért.

A CS:GO kiadása, azaz tavaly szeptember óta a  Brazil közösség kétségbeesetten várja a versenyeket, míg az első éppen csak most lett bejelentve az USA ESEA által.

Az Észak-amerikaiak valamivel jobban állnak ugyan, de szükségét érezték egy, az amerikai e-Sport scene felélesztését sürgető mozgalom elindítását.

Európában jóval több verseny van ugyan, de a nyeremények összege jóval kisebb a régebbi 1.6-ban megszokottakéhoz képest, ezért nehézségeket okoz a profi csapatok fenntartása. A múlt hét folyamán lett bejelentve, hogy a története során először a GameGune-on nem lesz Counter-Strike, helyette COD:BO2 lesz konzolon.

Példaként a WCG-t felhozva, ami úgy döntött nem fog CS-s részleget indítani az idei versenyén, Brazília Toledo szerint a USA Valve-nek sokkal nagyobb mértékben kellene támogatnia a játékot és igenis tenni azért, hogy a játéka bekerüljön és bent is maradjon ezeken a versenyeken.

"Nemzetközi versenyek? Még mindig vannak, bár nem akkorák mint valaha voltak, sajnos még mindig nem élvezik a Valve támogatását." írta Toledo a blogjában.

"A Valve nem tett érte, hogy a CS:GO bekerüljön a WCG-re, ami jó alkalom lenne az Európán kívüli csapatoknak is a villantásra.

"Mikor fogunk újra Latin-amerikai csapatot nemzetközi versenyen látni? Erre a WCG lenne a legjobb lehetőség, de ott most nem lesz Counter-Strike.

"Sokkal többet vártam a CS:GO-tól és annak fejlesztőjétől , aki az egész mögött áll, a Valve-től.  Valami féle ösztönzést vártam, ami miatt mindenki váltani akar majd, de ehelyett csak az átállásra való kényszert érzem, mert ugye nincsen más lehetőség.

"A támogatás hiánya minket érint legjobban. A játékosok más alternatívák felé kacsingatnak és sokan már most mással kezdtek el játszani."

Toledo tovább folytatja a kritizálását és felhívja a figyelmet a Latin-amerikai matchmaking szerverek hiányára, ami folytán a Brazil játékosoknak 150-es pingel kell játszaniuk. Azt is hozzáteszi, hogy a Game Academy egy olyan LAN-t szervez, ahol a játékosok hotelben való elszállásolásáról is gondoskodnak.

"Ez egy olyan játékos kinyilatkoztatása, aki csodálatos dolgokat tapasztalt meg a játéknak köszönhetően, egy olyané, aki tudja, hogy sokan mások is ugyan ezen mentek keresztül."

"Továbbra is harcolni fogok, hogy a játékosok élvezhessék a játékot és egyedülálló dolgokat tapasztalhassanak meg ennek köszönhetően.

 

 
GeRy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Szoke  Addig míg nem találják ki hogy vigyék bele a játéka jobban a mikrotranzakciós dolgokat addig nem kell sokat várni. Valve beállt a Dota2 mellé és tolja is rendesen a szekeret
 

p*ityokA.!

júl. 02., 07:53
Kár, hogy dota2 is egyre szarabb már nem csak randomra bezáródik a d2 hanem már van h ledob a szerverről és vissza sem enged, és a játék meg sem történtnek veszi a  meccset(és kb fixen akkor amikor nyerésre állunk:DDD), és ez csak 1 bug volt a kismillióból ami miatt egyre csak szarabb.
 
 
 
 
Szoke  Addig míg nem találják ki hogy vigyék bele a játéka jobban a mikrotranzakciós dolgokat addig nem kell sokat várni. Valve beállt a Dota2 mellé és tolja is rendesen a szekeret
 

GeRy

júl. 01., 18:34
Ezer féle képen lehetne, a f2p modell legnagyobb gondja még mindig a csalás szerintem. Erre lett kitalálva az overwatch ugye, remélhetőleg még csinálnak egy-két újabb banhullámot a közeljövőben és akkor lehet elmegy a nagyobbik részének a kedve tőle.
 
 
 
 

Szoke

júl. 01., 16:42
Addig míg nem találják ki hogy vigyék bele a játéka jobban a mikrotranzakciós dolgokat addig nem kell sokat várni. Valve beállt a Dota2 mellé és tolja is rendesen a szekeret
 
 
 
 
silEnt  szerintem teljesen igaza van... na de hát... még mindig a pénz beszél :\
 

GeRy

júl. 01., 16:33
Azzal nem lenne baj szerintem, csak beszélne hangosabban a CS:GO mellett!
 
 
 
 

silEnt

júl. 01., 15:40
szerintem teljesen igaza van... na de hát... még mindig a pénz beszél :\
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 690
 
1430
 
 
 
kép 2710
 
2662
 
 
kép 5369
 
2308
 
 
 
kép 983
 
1375
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu