Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. augusztus 01. 2 hozzászólás
 

Érdekes szituáció állt elő a több mint 10 éves múltra visszatekintő legnagyobb Counter-Strike 1.6 csapatban az SK Gamingben. A szervezet vezetősége egyértelműen a CS1.6 mellett rakná le a voksát miközben játékosai már a CSGO felé húznak. Ennek eredményeképpen vesztette el teljes felállását a svéd team.

A ROCKSTARS-ban már láthattuk, hogy pár Svédország SK Gaming-es megjelent mix csapatként és szépen két tornán is a dobogón kötöttek ki. De nem csak ezek voltak az intő jelek, hanem, hogy például az amerikai ESWC CS:GO tornára több mint 500 csapat jelentkezett, aminek következtében hivatalos játékká is tették azonnal a CSGO-t. A másik jel a GameGune kihagyása volt az SK Gaming részéről, amely megerősítette a pletykákat, hogy a szervezet továbbra is a CS1.6-ot támogatja majd nagy valószínűséggel. Ami a csapattagokat, illeti viszont úgy néz ki külön utakon folytatják. A csapatkapitány Robert "RobbaN" Dahlström és Marcus "Delpan" Larsson nem tudni merre folytatja pályafutását míg másik három csapattársuk valószínűleg végleg a CS:GO-ra tér át véglegesen, ők már a ROCKSTAR-ban fel is tűntek párszor és valószínűleg ezen név alatt folytatják egy darabig. A szervezet vezetője Germany Alexander "TheSlaSH" Müller egyelőre nem tudni, hogy tervezi-e CSGO szekció indulását és nyilatkozatában is igen szűkszavúan fogalmazott.

Jelenleg nincs sok mondanivalóm, szeretném megköszönni minden egyes játékosnak, hogy viselte az SK mezét CS1.6-ban az elmúlt időszakban. Mi vagyunk az egyik legsikeresebb szervezet és csapat, ők is nagyban hozzájárultak ennek eléréséhez. Jelenleg nem szeretnénk a közösség nyomására sem eleget tenni annak, hogy mélyebben foglalkozzunk a CSGO-val, hiszen nem tudjuk, hogy ez lesz az a játék az eSport számára, mint korábban az 1.6. Megvárjuk mit hoz a jövő.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
NascarNSX  Ebbol ugyis CS:GO lesz, ha maradnak a csapatok az 1.6-nal akkor a counter-strike mint jatek meghalt (verseny szinten). Mar IEM-en sem lesz CS ami egy nagyon nagy elojel, hogy a szponzoroknak sem eri mar meg egy regi jatek moge allni amikor az uj jatekok mogott milliok vannak.

Ha a CS:GO nem valik be akkor LoL es SC2 uralom lesz a versenyeken, mondjuk szerintem a CS:GO lesz az ujabb jatek. Akar jo lesz akar nem, es amugy minden jatek lehet verseny jatek csak egy community kell moge.
 

HeNtEs

aug. 02., 00:35
Az bizony igaz a community meg mint a birkák oda mennek ahol többen vannak. A CS-nek az az egy nagy mákja, hogy nincs a piacon még egy stabil FPS, ami versenyeztethető. Ha lenne, akkor most igen nagy szarban lenne... de nincs. Szal marad.
 
 
 
 
noavatar

NascarNSX

aug. 01., 21:47
Ebbol ugyis CS:GO lesz, ha maradnak a csapatok az 1.6-nal akkor a counter-strike mint jatek meghalt (verseny szinten). Mar IEM-en sem lesz CS ami egy nagyon nagy elojel, hogy a szponzoroknak sem eri mar meg egy regi jatek moge allni amikor az uj jatekok mogott milliok vannak.

Ha a CS:GO nem valik be akkor LoL es SC2 uralom lesz a versenyeken, mondjuk szerintem a CS:GO lesz az ujabb jatek. Akar jo lesz akar nem, es amugy minden jatek lehet verseny jatek csak egy community kell moge.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1101
 
1411
 
 
 
kép 710
 
1491
 
 
kép 4674
 
1459
 
 
 
kép 549
 
1347
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu