Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2010. október 08. 0 hozzászólás
 

Egy kicsit megkésve, de megjött a Mizujs, Európa? című sorozatunk harmadik, lezáró része. Lassan, de közeleg a DSRack LAN #3(in1) versenye, ahol majd egy magyar csapatért is szoríthatunk, éppen ezért

Egy kicsit megkésve, de megjött a Mizujs, Európa? című sorozatunk harmadik, lezáró része. Lassan, de közeleg a DSRack LAN #3(in1) versenye, ahol majd egy magyar csapatért is szoríthatunk, éppen ezért indítottuk a folytatásos sorozatunkat, hogy aktuális képet kapjunk a  Team TotalGaming potenciális ellenfeleiről.
Az előre borítékolható „összeállítást" tekintve változott a helyzet, hiszen 2 brit csapat most kimaradt, ellenben a kis hazánktól távolra, északra fekvő országok közül több szerepel ebben az epizódban.
A  Smack Gaming mellett a  GOSU, a  SpeedGaming és a Team Menace.fi kerül most „kivesézésre". Mizujs, Európa? 3. rész
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


 GOSU

Sokaknak nem túl meglepő hír, de a dánoknak persze kiábrándító, hogy ismételten egy igazán nagyreményű, kiváló tehetségekből álló csapat dobja be az unalmast. A  GOSU együttese tiszavirág életű volt, bár azért nem 1 nap lefolyása alatt kerültek be a köztudatba. Nagy reményeket fűztek hozzájuk a közösség részéről, de persze saját maguk is magasra emelték a mércét. A remények hamar szertefoszlottak, miután a  Reason Gaming ellen 16-0-ás vereséget szenvedtek az EPS szezonban. Az első távozó Kevin „kev1n" Hansen volt, aki távozása okának a  Smack Gaming ajánlatát fogadta el.
Ez is bizonyítja, hogy kissé szétesőben van a dán CSS scene, tehetségekben nincs hiány, de a kitartás mértéke kezd egyenlő lenni a nullával.

A GOSU felállása a következő volt:

 Martin „Helbo" Behrens
 Soren „socN" Falke
 Mads „whammy" Ottosen
 Kasper „c0bain" Magnussen
 Kevin „kev1n" Hansen

 Smack Gaming

A dán együttes az elmúlt hetekben 2 helyen is változtatott, illetve ennyi próbálkozásuk volt a tökéletes ötös megtalálására. A 2010-es évben lett igazán felkapott a  Smack Gaming a dán CSS közösségben, hiszen akkor igazán jól teljesítettek a szervezet játékosai, de akkor mégis a továbbállás mellett döntöttek. A Smack viszont újra belevetette magát a Source scene-be, bár ez már egy kicsit régebbi történet, mindenesetre a volt  GIAL csapatának játékosai alkotják a csapat magját.  Marc „Løkke" Halgreen, Kevin „kev1n" Hansen és Peter „pRima" Rahn mindhárman együtt játszottak az imént említett együttes keretein belül. Hozzájuk csatlakozott egy régi jó ismerős, Dennis „vnG" Vang, az ötödik pedig a korábbi  MYM-H2k-ROCCAT legenda, Martin „orga-" Hansen lett.
Úgy tűnt, hogy ez a csapat így együtt is marad, de hamar rájöttek a dán játékosok, hogy ez nem fog működni. Peter „pRima" Rahn személyes okokra hivatkozva lépett a csapatból, helyét pedig Mads „whammy" Ottosen vette át. Az együttes most abban bízik, hogy nem zavarja meg semmi őket és képesek lesznek a céljaikat elérni az elkövetkezendő LAN versenyeken.

A Smack Gaming felállása:

 Marc „Løkke" Halgreen
 Kevin „kev1n" Hansen
 Dennis „vnG" Vang
 Martin „orga-" Hansen
 Mads „whammy" Ottosen

 Team Menace.fi

A Team Menace.fi szervezete bejelentette új Counter-Strike: Source együttesét, melyet nem mások alkotják, mint a  Phrozen Gaming volt játékosai. A csapatot Finnország egyik, ha nem legtehetségesebb együttesének tartják, akik a néhány hete megrendezett ESPC finn offline rendezvényen sokak nagy meglepetésére a  CKRAS mögött a második helyen futottak be. A szervezet korábban már bejelentette, hogy hamarosan új együttest fognak bemutatni szárnyaik alatt a közönségnek.  A Menace korábbi CSS squadja nem mondható, hogy jól teljesített volna az ESPC-n, hiszen amíg a Phrozen ezüstérmet szerzett, addig a Menace az „alsóházban" végzett. Hogy fényezzük még kicsit a Phrozent, az ESPC előtt az EsportsHeaven Sapphire EUROc Challengén szintén a második helyen végeztek, ahol a  VODKA (az  ex-Team SuomiCom) csapata múlta felül őket.
Az együttes tervei között egy BaseLANParty, LANtek és Assembly Winter szerepel, tehát ismételten láthatjuk Finnország egyik legtehetségesebb és feltörekvő csapatát offline is.

A Team Menace.fi felállása tehát:

 Miska „PIKSELI" Jokikokko
 Henri „HENE" Mattanen
 Arttu „ADELAIS" Nikkilä
 Santtu „Maukkis" Puhakka
 Janne „alejaNdrOo" Toronen

 SpeedGaming

Sokak nagy meglepetésére a dán scene kezdi elveszteni azt az állandósságot, amit az elmúlt években felépítettek. Most szintén egy ilyen meglepő változás ment végbe a  SpeedGaming csapatának háza táján. A két elválaszthatatlan barát, Jesper „purityy" Larsen és Kristoffer „gravityy" Søholm útjai most elválnak, ugyanis az előbb említett játékos távozott a SpeedGaming gyengének nem mondható felállásából.
Miután az  überG33KZ a DSRack LAN #2 után szétesett, úgy tűnt, hogy a régóta együttlévő csapattársak is elhagyják egymást, de purityy és gravityy mégis együtt folytatják útjukat. Azonban a törekvéseik mind hiábavalóak voltak és purityy a DSRack LAN #3in1 előtt elhagyta az esélyesek közt emlegetett csapatot.

A delikvens, Jesper „purityy" Larsen az xplayn.com oldalán a következőket nyilatkozta:

Ez nemcsak a SpeedGaming számára szomorú nap, hanem nekem is. Nagyon élveztem az együtt eltöltött időt a srácokkal, különösen Kristoffer fog hiányozni, akivel mintegy 3 éven át szerepeltünk ugyanabban a csapatban. Együtt kezdtünk bele a csapatépítésbe, közös céljaink voltak - de ahogy játszottunk, nyilvánvaló volt, hogy számomra más dolgok nagyobb prioritást élveznek a játékkal szemben, míg a csapatnak komoly céljai vannak a Counter-Strike-kal. Sok sikert szeretnék kívánni nekik, és remélem, hogy elérik céljaikat és megszűnik a Reason hazai fölénye. Köszönet mindenért srácok. A kör most bezárult, én ott fejezem be, ahol anno elkezdtem.

A csapatban nem 5 játékos szerepelt korábban sem (konkrétan 7), tehát nem volt szükségük új játékos leigazolására, házon belül be tudták foltozni a keletkező lyukat.

A SpeedGaming felállása:

 Lars „h0lm" Jespersen
 Kristoffer „gravityy" Søholm
 Malte „Herden" Boelt
 Steffen „3k2" Markussen
 Rene „cajun" Borg
Matthias „reffe" Madsen (csere)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5572
 
1773
 
 
 
kép 5072
 
2299
 
 
kép 5442
 
2882
 
 
 
kép 342
 
1921
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu