Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. augusztus 07. 1 hozzászólás
 

A fnatic bejelentette, hogy leszerződtették a nemrégiben még az Epsilonnak játszó csapatot. Ez a svéd zászló a csapathoz való visszatérését jelenti.

Az elmúlt pár hétben a svéd csapat Svédország SY&b néven játszott, az Svédország Epsilonból való távozásuk után. A szervezettől való elvállás hatalmas meglepetésként érkezett, figyelembe véve, hogy a csapat nemrégiben másodikként végzett a Svédország DreamHack Summer-ön.

A lépés eredményeként a Svédország fnatic reménykedik benne, hogy a jövőben nagyobb nyomot fog hagyni a CS:GO scene-ben.

"Büszkén jelentjük be, hogy mostantól, az egyik legjobb eSports szervezet, a fnatic  tagjai vagyunk" mondta Jonathan "devilwalk" Lundberg.

"Hatalmas felelősségnek érezzük a hírnév  fenntartását, amit a fnatic épített fel a Counter-Strike történelmében.

Egy gyermekkor álma válik valóra, látván a  sok kiváló csapatot a múltban a fnatic neve alatt, és most megadatott a lehetőség, hogy én is részese lehessek ennek az egésznek.  Mi visszük tovább a hagyatékot és ez felbecsülhetetlen számomra.

"Szeretném különösen megköszönni  a rajongók támogatását, akik végigkísérték a sikerünket."

Svédország Patrik "cArn" Sättermon a fnatic egyik vezetője és élő Counter-Strike legenda is kommentálta a hírt, a következőt nyilatkozva a csapat hivatalos oldalán:

"Izgatottan jelentjük be, hogy a svéd SY&b csapat leszerződtetésével térünk vissza a Counter-Strike-hoz. A nyári DreamHacken és a Swedish Championship-en nyújtott teljesítményükkel  a csapat játékosai lenyűgöztek minket.

"Az elmúlt hónapban több csapatot is megfigyelés alatt tartottunk, de végül arra jutottunk hogy tehetség és a szenvedély a csapat játékosaiban teljeséggel egyezik az elvárásainkkal.

"Én személyesen nagyon izgatott vagyok már a gondolatától is annak, hogy újra egy svéd csapattal dolgozhatok együtt. Legjobb tudásom szerint fogom segíteni a csapat fejlődését, ami magába foglalja az aktívabb edző szerepet. Rendszeresen fogok utaznia velük, az első ilyen eseményünk a DreamHack Romania lesz szeptemberben.

"További szócséplés helyett inkább szeretném köszönteni Devilwalkot, jw-t, flusha-t és Schneidert a fnatic családjában és természetesen MODDII-nak harmadjára is meleg fogadtatást kívánok.  Végezetül szeretném megköszönni a szponzoroknak és a rajongóknak az új fnatic Counter-Strike éra támogatását."

A svéd csapat első versenye fnatic név alatt a DreamHack Bucharest lesz, amely szeptember 14 és 15 között lesz megtartva a Polyvalent csarnokban.

Tehát a fnatic CS:GO csapata a következő:

Svédország Jesper "jw" Wecksell
Svédország Jonatan "devilwalk" Lundberg
Svédország Andreas "MODDII" Fridh
Svédország Andreas "schneider" Lindberg
Svédország Robin "flusha" Rönnquist

 

 
GeRy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

hype

aug. 07., 16:52
ettől a nyilatkozattól már már elérzékenyültem , nagyon szeretem azt ha egy játékosnak / csapatnak megvan a kellő alázata mint a játékhoz mint ahhoz a szervezethez amit képvisel , gl hf és külön öröm, hogy carn nem csak a gyökér koreaigeek lol-osokról postol majd a facebook oldalán :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 4104
 
1538
 
 
kép 5103
 
2292
 
 
 
kép 1328
 
1393
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu