Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. január 09. 8 hozzászólás
 

Az elmúlt napokban beindultak az események a galloknál – pletykák láttak napvilágot, találgatások kezdődtek, de azokra az eseményekre, amik történtek, talán senki sem számított. Egy kis összefoglaló a mai nap eseményeiről.

Kezdjük a sort rögtön a Franciaország Team VeryGames-szel. A világ második legjobb Counter-Strike: Global Offensive csapataként elkönyvelt együttes háza táján beindult egy pletykagépezet, amit az Franciaország Imaginary Gaming játékosa, Richard „shox” Papillon indított el a hét elején. A franciák egyik legjobb játékosa a VaKarM.net oldalán nyilatkozva elhintette, hogy ő olyan információval rendelkezik, mely szerint Adil „ScreaM” Benrlitom hamarosan átteszi a székhelyét a VG-be, ugyanis Nathan „NBK” Schmitt abbahagyja a játékot.

Végül ebből nem lett semmi, ám ezzel még nem ért véget a história. Az este folyamán a VeryGames oldalán egy érdekes, kissé meghökkentő, sokak szerint szomorú (sultan egy százas zsebkendőt már elhasznált) cikk jelent meg, melynek témája a fent leírtakkal majdhogynem megegyező. Egy játékos távozásának, jobban mondva a „magasabb szintű kánter-sztrájktól” való visszavonulásának apropóján íródott a szóban forgó szerzemény. Nem húzom tovább az idegeket, meg hát a címből valószínűleg ki is találjátok, hogy ki hagyta abba a játékot. Cédric „RpK” Guipouy 6 év után „zárdába” vonul, ezzel 4 éves VeryGames-es karrierjének is vége.

RpK az alábbiakat nyilatkozta a VG hivatalos oldalán:

A mai napon teljes egészében felhagyok a komolyabb játékkal, hogy egy másik szenvedélyemnek élhessek, az autóknak. Az elmúlt 6 év emlékei kiírhatatlanok az életemből.

Szeretnék köszönetet mondani a VeryGames személyzetének és a csapattársaimnak, akikkel sok szép órát tölthettem játékon belül és akik nélkül nem érhettem volna el a céljaimat. Továbbá szeretnék köszönetet mondani a közösségnek is, annak ellenére is, hogy eléggé diszkrét voltam az idő során, a támogatásotok nagyon fontos volt ezen idő alatt. Eljött az idő, hogy befejezzem életem könyvének ezen oldalát és egy új fejezetet nyissak.

49 begyűjthető cím – 41 aranyérem. Egy statisztikai adat, ami a maga nevében páratlan, ezt nagy valószínűséggel senki sem fogja túlszárnyalni sem CSGO-ban, sem pedig Source-ban – ez utóbbiban nem is lenne túl egyszerű történet. Emellett a VeryGames mezében ő játszotta a legtöbb mérkőzést, ami talán az eSportot tekintve nem egy nagy durranás, de azért mégiscsak egy VeryGames-ről beszélünk.

A helyettesét illetően egyelőre csak találgatni lehet, ScreaM neve egyértelműen az elsők között lehet, már csak az aktuális csapataiban betöltött szerepét tekintve is. A tesztelést ezen a hétvégén kezdik el Kévin „Ex6TenZ” Droolans-ék, és azon sem szabad meglepődnünk, ha esetleg egy fiatal tehetséggel töltik fel a csapatukat.

A Team VeryGames jelenlegi felállása:

Belgium Kévin „Ex6TenZ” Droolans
Franciaország Kenny „kennyS” Schrub
Franciaország Nathan „NBK” Schmitt
Franciaország Edouard „SmithZz” Dubourdeaux

A másik mondhatni világrengető hír Sébastien „krL” Pérez visszatérése, aki 2 év kihagyás és a kenguruk világában eltöltött időszak után tér vissza a tettek mezejére. Még 2010-ben vonult vissza és költözött Európából a Föld nevű bolygó egy másik kontinensére jó barátjával, Alexandre „bistouflyy” Lébozec-kel együtt, azóta nem igazán volt semmiféle kapcsolatuk az eSporttal. Ausztráliából való hazatérésük után nem sokkal úgy döntöttek, hogy megpróbálják a lehetetlent, azaz letaszítani a Svédország Ninjas in Pyjamas csapatát a trónról – persze ez annak tudatában főleg nagy falatnak bizonyulhat, hogy a srácok gyakorlatilag csak most ismerkednek a játékkal.

A valaha volt egyik legjobb Source-irányító és bistou mellé az egykori Franciaország redLine játékos, Gordon „Sf” Giry, illetve Robin „GMX” Stahmer és az egykori 1.6 játékosoknak ismerős név, Jérémy „ioRek” Vuillermet csatlakoztak. Az első komolyabb megmérettetés 3 hét múlva lesz esedékes, február 2-3. időpontban megrendezésre kerülő Epsilan rendezvényén lépnek színre krL-ék.

A Franciaország Nameless felállása:

Franciaország Alexandre „bistouflyy” Lébozec
Franciaország Robin „GMX” Stahmer
Franciaország Jérémy „ioRek” Vuillermet
Franciaország Sébastien „krL” Pérez
Franciaország Gordon „Sf” Giry

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

.LnB

jan. 11., 10:08
színvonal megvan...
 
 
 
 
n0Rb1  Tisztában vagyok vele, ezúton is szeretném őszinte részvétemet nyilvánítani.

Ps.: értesíts, ha az ügyvédnő szabad préda!
 

Berényi Attila

jan. 11., 03:33
Komolyan érdekel? Nálam lassan kiborul a bili és kiderül a félre kúrásom és a sikkasztásom miatt is álmatlan éjszakáim vannak. Mindenesetre a mai részben jól elagyabugyálom ezt a szemétláda Miklóst.
 
 
 
 
Berényi Attila  Ne haragudj. Mióta András meghalt és egyre többen szereznek tudomást a félrekúrásomról Gyjuklival... Kicsit szétszórt vagyok, ne bocsásd meg.
 

n0Rb1

jan. 10., 18:38
Tisztában vagyok vele, ezúton is szeretném őszinte részvétemet nyilvánítani.

Ps.: értesíts, ha az ügyvédnő szabad préda!
 
 
 
 
n0Rb1  With 49 tournaments and 41 victories...
RpK ends his career
http://www.team-verygames.net/fr/index.vg

Azok a VG-re vonatkozó adatok, ezek pedig külön RpK-ra. Berényi vagy, de nem az igazi fajtából.
 

Berényi Attila

jan. 10., 17:25
Ne haragudj. Mióta András meghalt és egyre többen szereznek tudomást a félrekúrásomról Gyjuklival... Kicsit szétszórt vagyok, ne bocsásd meg.
 
 
 
 

.LnB

jan. 10., 09:48
Meglepődnék ha nem ScreaM lenne az 5.
 
 
 
 
Berényi Attila  Egyébként a verygames oldala szerint a csapat 55 lanon szerepelt ebből pedig 46 aranyat gyűjtöttek be. Pénzt sikkasztok, csak tudok számolni.
 

n0Rb1

jan. 10., 09:41
With 49 tournaments and 41 victories...
RpK ends his career
http://www.team-verygames.net/fr/index.vg

Azok a VG-re vonatkozó adatok, ezek pedig külön RpK-ra. Berényi vagy, de nem az igazi fajtából.
 
 
 
 

Berényi Attila

jan. 10., 03:24
Egyébként a verygames oldala szerint a csapat 55 lanon szerepelt ebből pedig 46 aranyat gyűjtöttek be. Pénzt sikkasztok, csak tudok számolni.
 
 
 
 

RuSTy

jan. 09., 23:35
R.I.P RpK
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 754
 
1571
 
 
 
kép 5731
 
1957
 
 
kép 3385
 
1561
 
 
 
kép 5076
 
2280
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu