Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2009. május 01. 0 hozzászólás
 

Ismét elkészült a múlt hónapra vonatkozó, európai elitet összegyűjtő lista. Nagy meglepetésre nem kell számítani, a redLine és a Fragmasters.Toxic visszatért a nagyok közé, míg a Czech it Out és a

Ismét elkészült a múlt hónapra vonatkozó, európai elitet összegyűjtő lista. Nagy meglepetésre nem kell számítani, a redLine és a Fragmasters.Toxic visszatért a nagyok közé, míg a Czech it Out és a TCM már nem fért be az előbb említett csapatok miatt.
Utolsó helyen a Roccat csapata, amihez sok mindent nem lehet hozzáfűzni, hiszen nem osk mindent mutattak fel az év negyedik hónapjában.
Eggyel előttük az egyik "újonc, a Fragmasters.Toxic, akik márciusban alakultak újjá. Az i36-on debütált zT és Bowzer, ez volt az első LAN-juk egy nagy csapat színeiben. Ez is oka volt annak, hogy csak a 7-8. helyen végeztek, ám azóta meredeken ível fel a pályájuk. A LAN79 utolsó felkészületi meccseként is felfogható Intel Friday Nights keretein belül sikerült legyőzniük a 4Kingset, ami akár bizakodásra is adhat okot a jövőre nézve.
Hátulról a harmadik helyen az előbb említett királyok, akik egy helyet csúsztak le a képzeletbeli ranglétrán. Ők az i36-on épp csak lecsúsztak a dobogóról, azóta egy elég nagy vérfrissítésen is átestek. Hogy bekövetkezhessen a "szegény embert az ág is húzza" mondás, sürgősen egy ötödiket is keresniük kell, hogy részt vehessenek a holnap kezdődő LAN79-en, mivel Shadowman nem utazik velük.
Az alsóház második helyén az mTw, akik áprilisban a Roccathez hasonlóan nem erőltették túl magukat. Offline versenyeken kár lett volna keresni őket, jól elvoltak a német EPS-ben. Ettől függetlenül a lista összeállítói két hellyel is feljebb juttatták őket márciushoz képest.
A második ötös élén a másik "újonc", a redLine. Még mindig nem tudnak kitörni hazai riválisuk árnyékából, ha a VeryGames is ott van valahol, akkor legjobb esetben is csak másodikak lehetnek. Ez ismét bebizonyosodott a francia Gamers-Assemblyn, ahol csak az ezüstérem jutott nekik. Ez mellett a francia EPS-ben virgonckodnak, öt nyert meccs mellett egy döntetlennel állnak a tabella harmadik helyén.
A felsőházat az ex-LLL, a Eindbazen zárja. Mindenki azt várta, amikor visszatértek, hogy hurrikánként fognak végigsöpörni Európán és az egész világon, ehhez képest csalódást nyújt eddigi teljesítményük. Az i36-ról bronzéremmel térhettek haza, a botrányos Fnatic Game Idol-on pedig nem sikerült csatlakozniuk régi szervezetükhöz, kikaptak a MoD együttesétől. Ezt a teljesítményt a listát összeállítók mínusz két hellyel jutalmazták.
A dobogóról kicsivel lemaradt a két hellyel visszacsúszó Dignitas. A Gadget Show Live-on kikaptak a beugróval játszó TCM-től, így alsó ági meccsüket is elveszítve negyedikek lettek a négy indulóból, míg az i36-on szép játékkal sikerült az ezüstérmet megszerezniük. Online eredményeiket tekintve is hasonló a helyzet, áprilisban két mérkőzést nyertek és egyet elveszítettek az EPS.UK-ban. A jelenlegi brit kavarodásból ők is kiveszik a részüket, egy embert cseréltek a felállásukban. A hullámzó teljesítményt most negatívan jutalmazták, méghozzá két helyezéssel is.
Képzeletbeli ezüstéremmel térhet haza holtversenyben a Reason Gaming. Az i36-on remek teljesítményt produkálva boldogan vehették át az aranyérmet, és az ehhez tartozó közel 750.000 forintot. Egyelőre úgy néz ki, hogy ők jártak jobban WT és senix távozásával. Ebben a hónapban a bírák szerint ők nyújtották a legtöbbet, három helyet is feljebb kúsztak a rangsorban.
A másodikok kissé keserű szájízével, legörbülő szájával és sűrű pislogásával nézhet(ne) ránk a Crack Clan. A Gadget Show Live-on másodikak lettek az utóbbi időben legyőzhetetlen VeryGames mögött. Az i36-on csak az 5-6. helyen végeztek, az EPS.UK-ben a második helyen állnak négy nyert mérkőzéssel. Őket sem kerülte el a szigetországi változás szele, a 4Kingsből HenryG érkezett hozzájuk. Az előző listához képest két helyet javítottak.
Nem történt változás az első helyen, még mindig a VeryGames csapata foglalja el azt. Ebben a hónapban is a maximumot nyújtották, ahol elindultak, ott nem volt kegyelem. Nem érdemtelenül vannak a dobogó legfelső fokán, 2008 októbere óta behúztak nyolc LAN-t, és elérték, hogy mindenki őket akarja legyőzni.
Toplista
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 527
 
1424
 
 
 
kép 5259
 
2191
 
 
kép 1107
 
1477
 
 
 
kép 135
 
1428
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu