Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2007. augusztus 29. 0 hozzászólás
 

Az elmúlt percekben érkezett egy minden igényt kielégítõ anyag a BECUP fõszervezõitõl, nem papolnék sokat feleslegesen, nézzük a friss információkat. Ez már a célegyenes! A nagy érdeklõdésre

newspic
Az elmúlt percekben érkezett egy minden igényt kielégítõ anyag a BECUP fõszervezõitõl, nem papolnék sokat feleslegesen, nézzük a friss információkat. Ez már a célegyenes!

A nagy érdeklõdésre való tekintettel kibõvítjük a nevezést, így a Counter-Strike 1.6 kategóriában immár 32 csapatot várunk a rendezvényre. Ez azt jelenti, hogy az eddig befizetett 28 csapat már biztosan bekerült a résztvevõk közé. A maradék 4 helyre a jelentkezõ csapatokat elsõ körben a befizetés, második körben pedig regisztrációjuk idõpontja alapján rendezzük sorba. Ennek az oka, hogy az idõ szûkössége miatt lehetõség van a helyszínen is fizetni. Természetesen a banki átutalást választók lesznek ismét elõnyben, mivel az õ befizetésük érkezik meg hamarabb. Amennyiben nem érkezik meg mind a 4 befizetés a pénteki napig, úgy a helyszínen fizetni kívánó csapatokat, regisztrációjuk ideje szerint fogjuk rangsorolni. Ami a Counter-Strike: Source-ot illeti, itt nem növeljük a csapatok létszámát, mivel még mindig van három üres hely, az ezekre vonatkozó befizetések megegyeznek a fent leírtakkal.
A versenyek lebonyolítása nem változik, mindössze több csapat lesz egy-egy csoportban, ezzel is próbálunk kedvezni a kisebb csapatoknak.
A FIFA’07 versenyszámot a jelentkezõk hiányában sajnos le kell fújnunk, az esetleges idõközbeni befizetéseket a jövõ hét folyamán visszatérítjük.

A hét folyamán több alkalommal is frissül(t) a GUI és a szabályzat is, az esetleges változtatásokat érdemes figyelemmel követni. Természetesen a helyszínen mind a GUI-ból, mind a szabályzatokból a legfrissebb verziókat meg fogjátok kapni.

Minden kedves versenyzõt szeretnénk megkérni, hogy a következõ információkat alaposan olvassa el, mivel csak akkor tudjuk a problémamentes lebonyolítást biztosítani, ha Ti is hozzájárultok ezzel a figyelmetekkel.

Amire mindenképpen figyeljetek:

17.00-ra a csapat teljes létszámmal, legyen a helyszínen.
A személyi azonosságot igazoló okirat legyen kéznél, akiknél szükséges a szülõi igazolás is, szintén ne akkor kezdjenek utána rohangálni.
Csapatonként 1db 230V-os csatlakozót biztosítunk, így mindenképpen hozzatok fejenként: 1db elosztó-hosszabbítót; 1db legalább 5 méteres CAT5e LAN kábelt; PC-t monitort; egeret; billentyûzetet; fejhallgatót; egérpadot; drivereket.
Minden meccset terv szerint fogunk indítani, így azon csapatok, akik bármilyen oknál fogva nem tudják elkezdeni az adott mérkõzést minimum 4 emberrel, számítsanak rá hogy elveszítik az adott mérkõzést.
A szabályokat alaposan olvassátok át, mivel az adminok könyörtelenül be fogják tartatni azokat.
Lelkileg készüljetek fel hogy a színpadon egy másik gépen is játszanotok kell, ne érjen senkit meglepetésként ha ott kell játszania.
A megnövelt csapatlétszám miatt, szombaton még a legrosszabbak is minimum öt meccset játszanak majd, így érdemes pihenni a hétvége elõtt, hogy bírjátok az iramot.
A helyszínen minden csapatról és játékosról fotó készül, a fotózáson a megjelenés kötelezõ, további információkat errõl, a belsõ hálón találhattok majd.


UPDATE BÉRELHETÕ CONFIGOK!

További, fontos információk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


AZ ELSÕ (PÉNTEKI) NAP MENETRENDJE


17.00 - A rendezvény 2007.08.31-én 17.00-kor kezdõdik, ekkor nyitjuk meg a kapukat, és ekkor startol el a bejelentkezés, mely egészen 19.00-ig tart. A csapatkapitány a személyigazolványokkal es az esetleges szülõi engedélyekkel megjelenik a beléptetõ pultnál. szülõi engedélyeket leadja, a személyiket bemutatja. Ha utólagosan jelentkezett a csapat, akkor a befizetési igazolást is bemutatja, vagy helyszínen rendezi a befizetést.

A csapatkapitány ezek után a megkapja a következõket:

Matricákat, melyeket fel kell ragasztani a gépekre es a monitorokra.
Belépõket, melyen a játékos polgári neve, a klán prefix-e, nickje és a matrica száma fel van tûntetve.
A belépést igazoló karszalagokat.
A hálózati beállításokról szóló információs lapot az egyéni IP címekkel.
Ezután felmatricázott monitorokkal és a gépekkel be tudtok lépni a verseny arénába.
Egy monitort vagy gépet csak a hozzá tartozó belépõ kártyával tudtok bevinni!
Az egyes eszközök kivitele is csak a matricák és a belépõkártyákkal lehetséges. A perifériákra érdemes vigyázni, mivel azok biztonságáért nem tudunk felelõsséget vállani.


19.30 – Egy rövid, de annál tömörebb megnyitóra kerül sor.

19.45 - A sikeres regisztráció és belépés után, a helyetek elfoglalása, és a gépeitek üzembe helyezése következik, erre 19.45-ig van idõtök. A helyetek megkeresésébe, áram, és hálózat beüzemelésében, és még sok másban is segítségetekre lesz, a belépésnél kapott kis paksaméta, amely a szabályoktól kezdve, a pontos ülésrenden keresztül, a részletes lebonyolítást, és az összes szükséges hálózati beállítást is tartalmazza. Természetesen adminjaink már ekkor is a segítségetekre lesznek, de ajánlatos elõször olvasni és csak aztán kérdezni. Azok akik compo gépeket rendeltek, gépeiket a helyükön, egy szûz Windows Xp Sp2installal, és minden a géphez szükséges felinstallált driverrel találják majd, természetesen rendelkeznetek kell saját adott játékra érvényes Steam accountal, mivel azt kell majd használnotok (A steam és a játékok már installálva lesznek)

20.00 – Elkezdõdnek az elsõ csoportmeccsek, így ekkora már mindenkinek üzemkész állapotba kell varázsolnia a gépét. Ezúton is kérünk mindenkit hogy otthon, alaposan teszteljétek le, esetlegesen installáljátok újra a gépeiket, mivel a helyszínen meghalt alkatrészek, vagy folyamatosan fagyó operációs rendszerek javítására nem lesz idõ. Így ilyen esetben is kénytelenek vagyunk az 5 perces várakozási idõ után indítani a meccset. Nem lesz kivétel, vagyis vegyétek ezt is komolyan.

22.00 – Véget érnek a csoportmeccsek második körei, ezzel zárul az elsõ nap.

KIVONATOS PROGRAM

Péntek:
17.00 - 19.00: Belépés
19.00 - 20.00: Helyek elfoglalása, konfigurálás és megnyitó.
20.00 - 22.00: Elsõ csoport meccsek (minden csapat játszani fog)

Szombat:
09.00 - 14.00: Csoportmeccsek
14.00 - 15.00: Ebédszünet, bemutatók
15.00 - 16.00: Szétlövés
16.00 - 21.00: Felsõ és alsó ági meccsek, és vigaszági mérkõzések

Vasárnap:
10.00 - 13.00: Felsõ és Alsóági végjáték
13.00 - 17.00: CS és CSS nagydöntõk
17.00 - 18.00: Díjátadó és rendezvény zárás
18.00 - 19.00: Elpakolás

A további részletes programot a helyszínen, és rövidesen a rendezvény honlapján találjátok meg.


MINDEN AMI FONTOS A NÉZÕK, KILÁTOGATÓK SZÁMÁRA

A versenyzõkön kívül a nézõinknek is kívántunk kedveskedni, így álljon itt egy kis ízelítõ a versenyen kívüli programokból:
4 db. PlaySeat, melyen kipróbálhatjátok a Need4Speed aktuális és legújabb verzióját is.
8 db. EA Gaming Stand melyen a EA legújabb játékaiban versenghettek egymással.
2 db. Hi-End Tesztgép, melyen támogatóink csúcskategóriás eszközeit tesztelhetitek le.
Logitech Stand, itt kerül bemutatásra a Logitech két legújabb G szériás játékosoknak szánt eszköze, melyet a többi Logitech termék mellett ki tudtok próbálni.
Paintball pálya, ahol kipróbálhatjátok a profiPaintball-osok fegyvereit, és egymás ellen is versenybe szállhattok a külön erre a célra épített pályán. A használat ingyenes, csak a markerek árát kell fizetnetek (10Ft/db).
Airsoft bemutató, a Paintball mellett az egyik legelterjedtebb fegyveres hobbi sport. Kipróbálhatjátok a Counter-Strike fegyvereinek élethû másolatait. Tárgylövészet.
LAN Public verseny értékes nyereményekkel.
Tombola.
Esti „csörözés”, egész sok ingyen sörrel.
A nézõk jelképes 400Ft / 3 napos jegy áráért látogathatják meg a BECUP rendezvényét.


KÖZVETÍTÉS

Ami a közvetítést illeti, próbálunk mind a helyszíni, mind az online nézõk számára kedveskedni. Így a helyszínen 6 nagy méretû kivetítõn, színpad elõtti nézõtérrõl, és színpadi játékos monitorokon keresztül lehet majd követni az eseményeket. Az online nézõink, a már megszokott HLTV és SourceTV-ken kívül egy online stream oldalon keresztül is követni tudják a verseny alakulását. A HLTV/STV-k ip címeit, ágrajzokat, és eredményeket egy külön erre a célra indított oldalon keresztül tudjátok majd elérni. Emellett több magyar és külföldi hírportál is a helyszínrõl közvetíti az eseményt. A Shoutcast, online stream (kép+hang) formájában lesz elérhetõ a stream oldalunkon, ahol a színpadi meccsek kommentárján kívül, helyszíni interjúk, élõ bejelentkezések, és sok más meglepetés is vár majd rátok.


BÉRELHETÕ GÉPEK

A bérelhetõ compo gépek és konfigurációkkal kapcsolatban a mai este folyamán (07.08.29) tudunk pontos információkat adni. Amit már tudni lehet hogy a 14 darab gép és monitort tudunk a rendelkezésetekre bocsátani. A gépeket 6.000Ft a monitorokat 4.000Ft-ért tudjátok bérelni a három napra. A rendeléseket emailben lehet leadni az info@becup.hu címre; COMPO tárgy megjelöléssel. Az e-mailben szerepelnie kell a polgári, csapat és nick neveteknek és a csapat azonosító kódotoknak.

Configok:
10db A64 3200+ athlon
1GB ram
6600GT
Nforce4ULT foxcon lap
21" CRT SUN FLAT
80GB HDD
DVD-rom 

4db Core2Duo E6300
1gb DDR2
8500GT2 256MB
Gigabyte 965P-s lap
ACER 5ms" LCD
160GB HDD
DVD-RW

Nincs mód választásra, így mindenki azt a típust kapja amit a gép dob. UTP, elosztó/hosszabító stb- hoznia kell a compo-t rendelõknek is. + A saját drivereiket a perifériákhoz.


A színpadi gépek konfigurációja a következõ lesz:

AMD 4600 X2/Intel Core2 4300
1 Giga DDR2
ASUS 8800GTS 320 MB DDR3
HDD 250 Gbyte SATA
Monitor: LG 22”Wide 2ms

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1504
 
1501
 
 
 
kép 620
 
1372
 
 
kép 1545
 
1420
 
 
 
kép 5165
 
2252
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu