Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2011. augusztus 08. 0 hozzászólás
 

Augusztus első hete is eltelt, egyre csak közeledünk az idei, Magyarország legnevesebb LAN rendezvényéhez. Ideje ismét összefoglalni mit kell tudni, mire számíthatunk és mik a változások a rendezvénnyel

Augusztus első hete is eltelt, egyre csak közeledünk az idei, Magyarország legnevesebb LAN rendezvényéhez. Ideje ismét összefoglalni mit kell tudni, mire számíthatunk és mik a változások a rendezvénnyel kapcsolatban.

A már jólmegszokott és olcsóbb

Az első és egyben legfontosabb információ, hogy többetek örömére a már jól bevált és mindenki által ismert Pestszentimrei Sportkastélyba visszatérnek és a Lurdy-házas terveiket elhalasztják egy évvel. A verseny össznyereményét így az átalakított kalkulációt követően 1 500 000 Ft és 2 000 000 Ft közötti összegalapban tervezik a jelentkezők számának függvényében részarányosan kiosztani (a nyereményalap jelentős részét, közel ~1 000 000Ft-ot készpénzben tervezik átadni a helyszínen). A döntéssel párhuzamosan a nevezési díjat is visszaállítják bruttó 7500Ft-ról 6500Ft-ra! (külön megkeressük azon csapatok vezetőit, akik már a teljes összeget a 7500Ft-os nevezési díjjal fizették be).

További infók a kibővített részben (Bootcamp, Öltözők és szekrények bérlése, ottalvás, biztonság, gépek bérlése, szombati buli/sörözés)...


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: | Daffi |


Tesztelj Te is!

Idén is várnak minden érdeklődőt bootcampre. Csütörtök délelőttől kezdődően, egy csütörtök éjszakai és pénteki bootcamp keretein belül, bárki tesztelheti a szervezőkkel a versenyrendszert, szervereket, hálózatot, lebonyolítást, stb. Aki kedvet érez ehhez, jelentkezzen az info @ becup pont hu email címen! A jelentkezők a korai kezdés mellett bepillantást nyerhetnek egy nagy LAN létrejöttébe is.

Kényelem, biztonság

Többen kérdezték, hogyan lehetne külön öltözőhöz jutni, hogy elzárhassák a cuccaikat, zavartalanul aludhassanak és külön zuhanyozhassanak. Az öltözők kibérelhetőek a következő árakon a rendezvény teljes idejére:

Nagy öltöző - 20eFt, Közepes öltöző - 15eFt, Kis öltöző - 10eFt

Mindegyik öltözőben kb egy csapat fér el (a kis öltözőben már igen szűkös a hely). Az öltözőkben külön zuhany és wc van, viszont nincs bennük ágy, így matrac és/vagy hálózsákot hoznotok kell.

Foglalást csak azok a csapatok küldhetnek, amelyek Befizetett státuszban vannak. A foglalást a csapatkapitány teheti meg az info @ becup pont hu email címre küldött levél formájában.

A bérleti díjat a helyszínen kell kifizetni. Foglalt öltözőt a rendezvény előtt két héttel lehet csak lemondani. Ezt követően csak az öltöző bérleti díjanak megfizetésével léphet be a csapat be a rendezvényre.

Természtesen a szokásos módon aludhatsz a karzaton vagy a géped mellet.

A legfontosabb az elővigyázatosság! A józan paraszti gondolkodást semmi sem pótolhatja. Lehetőség szerint ne hagyd őrizetlenül a pénztárcádat az asztalon, estére pedig érdemes a drágább perifériás eszközeidet magaddal vinned. Tegyél meg minden lehetőség szerinti óvintézkedést, hogy ne utólag kelljen rohangálni és a biztonsági kamerák által rögzített anyagokat visszanézni.

+ VisiScanner biztonsági rendszer: Első vonalas biztosítást a 7/24-be árgus szemekkel figyelő biztonsági emberek adják, akik folyamatosan ellenőrzik a versenytermet és annak kijáratait. A szervezők kérik, hogy mindenki hordja a versenyre történő bejelentkezéskor megkapott nyakba akasztót és karszalagot. Az eszközeidet csak a verseny ideje alatt tudod kivinni. Éjszaka nem engedélyezett az eszközök mozgatása. (természetesen kivételes helyzetek lehetségesek).

Biztonsági szolgálatot segítik a sorok között folyamatosan cirkáló adminok, akik figyelik, hogy minden szabályosan és jogszerűen történjen.

Másodsorban az Intellio által biztosított tucatnyi IP kamerából álló rendszer figyeli a teljes termet, ki és belépőket, előteret és a fontosabb helyiségeket. Hogy a rendszer teljes legyen, úgy az IP kamerák képeit 7/24-ben VisiScanner dolgozza fel és szolgáltat folyamatos statisztikákat és jelentéseket a be- és kilépőkről.

Nincs géped?

Ismét lehetőség van 10 db compogép bérbe adására. A gépek AMD Athlon 6000+ processzorral és 8600GTS videókártyákkal vannak felszerelve, amelyhez 17" LCD monitor tartozik.

Compo gép bérleti díja: 8000Ft/gép/3nap
(külön bérlés esetén: 5000Ft/monitor vagy 5000Ft/gép)

Az eszközöket vagy az egész gépet csak azok a csapattagok tudják lefoglalni akik csapata már Befizetett státuszban van. A foglalást a www.becup.hu-n a saját profilod felületén tudod megtenni. A bérleti díjat a helyszínen kell kifizetni. Foglalt eszközt vagy gépet a rendezvény előtt két héttel lehet csak lemondani. Ezt követően csak a bérleti díj megfizetésével léphet be a csapattag a rendezvényre.

Szétszedjük magunkat, mint a rossz biciklit ;)

 

Mint eddigi minden rendezvényükön, így BECUP2011 alatti szombat este is meghívnak minden 18 év feletti játékost hidegen csapolt sörre összesen 120liter erejéig, hogy megalapozzuk az estét. Természetesen a megszokott Büfé most is 0-24ben vár mindenkit!

 

A Forma 1 rajongóinak

 

A BECUP-on is meg lehet majd nézni a Forma 1-et! 42"-os LG LCD tévén nézve izgulhattok kedvenc csapatotoknak mind a Foma 1-ben, mind a kedvenc játékotokban!

 

Színpadi játék

Mindenki, de legfőképpen a top csapatok készüljenek fel arra, hogy szinpadon is kell majd játszaniuk. A szinpadi beállítások elvégzésére 15 perc fog rendelkezésetekre állni. Így mindenkinél legyen meg a szükséges driverek a perifériákhoz, illetve nézzék át, hogyan lehet gyorsan beállítani a saját configjukat.
Emellett a szervezők felhívják a figyelmeteket arra, hogy a rendezvény ideje alatt kép- és hangfelvételek fognak készülni a rendezvényről és ezzel együtt rólatok. A felvételeket később marketing és promociós céllal lesznek felhasználva.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4350
 
1829
 
 
 
kép 3359
 
1461
 
 
kép 5260
 
2546
 
 
 
kép 3297
 
1622
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu