Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. szeptember 22. 7 hozzászólás
 

Ismét ICL, ismét ingyenjegy lehetőség. A feltételek változtak, viszont a lehetőség adott, hogy végre felébredjen a közösség. Igényfelmérés!

Jó pár alkalommal rendezett már oldalunkon keresztül ingyenjegy kvalifikációt a LANSERIES.hu szervezői csapata. Az előző lanok tapasztalatai alapján szigorúbbra vették a feltételeket a rendezők. Amennyiben a lentebb kiírt követelményeket a közösség nem tudja teljesíteni, a hazai scene elesik az újabb ingyenes lanozási lehetőségtől, illetve ismételten veszélyezteti a játék megrendezését a váci volt hajógyárban. Úgy gondoltuk adunk egy újabb lehetőséget arra, hogy csapatok verbuválódjanak és megmutassák azt, hogy van bennük potenciál!

A kvalifikáció kizárólag akkor kerül megrendezésre, amennyiben van rá igény és a csapatok teljesítik a feltételeket:

  • Minimum 16 NEVEZETT és ELFOGADOTT státuszú Counter-Strike: Global Offensive csapat a kvali megkezdése előtt a www.lanseries.hu oldalán.
  • Minimum 16 BEFIZETETT státuszú Counter-Strike: Global Offensive csapat legkésőbb 2013. október 28-ig a www.lanseries.hu oldalán.

Megkérném a nevezni szándékozó csapatokat, hogy amennyiben tervezik a kvalifikáción illetve a váci rendezvényen való megjelenést küldjék el jelentkezési szándékukat! Az üzenetnek tartalmaznia kell a csapatotok nevét, felállását és a csapatkapitány Steam profilját! Amennyiben úgy gondolod, hogy tudnátok vállalni a feltételeket, akkor az alábbi e-mail címre várjuk a jelentkezéseket 2013. szeptember 27-ig:

neware kukac counter-strike2 pont hu


Miután beérkeztek a jelentkezések, akkor fogjuk egy újabb hírben jelezni felétek az eredményt! Kérünk mindenkit, KIZÁRÓLAG akkor jelentkezzen, ha tudja is válallni a kvalifikáción illetve a lanon való megjelenést! Köszönjük!

NEVEZÉSRE FEL!

 

 
neware
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Szoke

szept. 22., 14:23
Befizetett csapat több volt. Az meg hogy mennyien látogatnak LAN-ra az más kérdés...
 
 
 
 
noavatar

FUNKILL

szept. 22., 14:09
úgy hallottam múltkor 3 is elég volt :DD
 
 
 
 

neware

szept. 22., 13:59
Van kis félreértés, legalábbis bodito hozzászólásából ezt vettem ki. A kvali mindenképp megrendezésre kerül 16 csapattal. A kvali nyilván hamarabb elindul, mint október 28. Viszont ha nincs meg a minimális befizetett 16 csapat október 28-ig, akkor hiába nyeri meg bárki a kvalit, nem jár az ingyenjegy. Legalább gyakorlásnak jó lenne. Illetve még egy infó: minimum 8 befizetett csapat kell ahhoz, hogy a CSGO megrendezésre kerüljön.
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

szept. 22., 13:48
Kedves gesztus, hogy megint kiadnak 1 ingyen, csak én nem látok rá esélyt, hogy 16 befizetett státuszú csapat legyen október 28.ig, szerintem max(MAX) 5-6 csapat jönne M.O. ról.De remélem nem ígylessz.
 
 
 
 

stricken

szept. 22., 13:31
így kellett volna kezdeni :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5419
 
2288
 
 
 
kép 2804
 
1654
 
 
kép 5021
 
2524
 
 
 
kép 3053
 
1555
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu