Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2010. június 20. 0 hozzászólás
 

Itt a nyár, a sulinak is vége, a vízparton lassan beindul az élet, ha az időjárás is úgy akarja. A játékok szerelmeseinek is jó hír a nyár, hiszen nemcsak külföldön, de kis hazánkban is kezdetét veszi

Itt a nyár, a sulinak is vége, a vízparton lassan beindul az élet, ha az időjárás is úgy akarja. A játékok szerelmeseinek is jó hír a nyár, hiszen nemcsak külföldön, de kis hazánkban is kezdetét veszi a nyári  LAN-szezon. Az ezen a hétvégén megrendezésre kerülő Infinity Csarnok LAN immáron a hatodik állomásához érkezett. Azt már itt elmondhatjuk, hogy a CSS scene háza táján lehetne népszerűbb is a verseny, de ez a 11 nevezett csapat még mindig több mint a tavaszi szünetben indulók száma volt. A létszámból adódóan vannak nagy hiányzók is, többek között a  Redstars, a  n1ce-6aming és a  diGestive csapata sem lesz lent a rendezvényen, de az  iNcentive is csak egy mix felállással látogat el Vácra.

Nézzünk egy kis esélylatolgatást!

Esélylatolgatás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


 iNcentive.mix
 MIKO
 crplareN
 Sagona
 dikioneR
 daeroN

Ahogy azt már a bevezetőben is írtuk, az iNcentive csak egy mix csapattal vesz részt a rendezvényen, ennek ellenére bátran ki lehet jelenteni, hogy ők az egyik favoritja a LAN-nak. Hárman a  stYle együttesével az ICL előző versenyén ezüstérmet szereztek az  ancients mögött, tehát sikerre éhesek a srácok. A jelenlegi felállásba hárman az iNcentive-ből és ketten a  Redstars-ból jöttek, és ha minden a terveik szerint alakul, már aranyéremmel térnének haza. Bár a felkészülést most sem kapkodták el, de bíznak az egyéni teljesítményükben.
TotalCS tipp:

 LION.CyanidE
 SESSA
 PDZ
 hal
 sq
 Skorpio

A nagy visszatérők. Legutóbb a 2009-es BECUP-on láthattuk őket, azóta kissé visszavonultak az aktív játéktól, de most újra egeret ragadott az együttes. Az ICL előtt még történt egy változás a csapatban, hiszen West helyét sq vette át, tehát a hangulatra biztosan nem lesz panasz a LION-nál. A D-LAN győztes  netPlayers csapatából érkezett a 3 ősrégi LION-oshoz PDZ és hal, úgyhogy egyéni skillben náluk sincs hiány. Meglátjuk, hogy ez csapat szinten mit jelent.
TotalCS tipp:

 WiLD multigaming
 Đáviđ
 DominatoR
 ReflX
 APACS
 Chrome

Ahogy az iNcentive-ben is, a „vadaknál" is 3 játékos vett részt az előző ICL-en, ahol -bizonyára sokan tudjátok - a negyedik helyezést sikerült megszerezniük Dávidéknak. Náluk is nagy átalakulást folyt az elmúlt időszakban, ICL után érkezett hozzájuk dN ReflX inaktivitása miatt, majd Vhoori és r33:d átkerültek az  n1ce-6aminghez dN-nel karöltve. Az ő helyükre visszatért ReflX, míg a csapat nélkül lévő APACS-ot és InZertet hívták be a maradék két helyre. Ám ez még mindig nem a végleges felállás volt, InZert helyét a LAN előtt Chrome vette át, így alakult ki a mostan i WiLD. Mindenki legalább dobogós helyezést vár tőlük, de sokak szerint akár a versenyt is megnyerhetik. ICL5-ön nyújtott teljesítményüket nézve, erre akár esélyük is lehet.
TotalCS tipp:

 VLCompany
 ...pista^
 fEEcskEE
 RpS
 Maddog
 Priest

Net csapatnak kiáltották ki őket, ám most LAN-on is bizonyíthatnak. Vezéregyéniségük a már Vist@LAN-t és ICL-t nyerő ...pista^ lehet. Ők lehetnek az egyik meglepetés csapat, ha olyan teljesítményt tudnak nyújtani, mint online. Akár a dobogóra is esélyesek lehetnek, de több játékosnak közülük ez még csak az első LAN-ja lesz, tehát ez lehet hátráltató tényező.
TotalCS tipp:
4.

 aNimus
 advanced
 Lid
 NOFEAR
 zEN
 BigTomi

Ők lehetnek a másik meglepetés csapat. LAN tapasztalatban nincs hiány, a Lid-advanced párost legutóbb D-LAN-on láthattuk, míg NOFEAR kimagasló teljesítményt nyújtott az  iNvulnerablE csapatában a legutóbbi ICL-en, ahol az 5-6. helyezést érték el.
TotalCS tipp: 5.

További nevezett csapatok:

 GodNiTas: iNsTyLe, mLcK, Exo, Netk1, Fata
 PROvocateam.Pixel: fille, [Vik], Leyla, Naomi, almaa^
 Csak Inni Jöttünk: tLK^, Pancsi, Trent, Gede, KOSi
 EOD: V1CE, GAILLARD, bébéé, Bender, inzeN
 GKT.Synapse: neshN1, tittoo, TASIKA, ROVLING-_, Samurai
 abearth: hrdstylfckr, krujt, n3R0, V1rtuaL, outcast

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5770
 
1733
 
 
 
kép 799
 
1564
 
 
kép 5790
 
1722
 
 
 
kép 5728
 
1779
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu